Search results

  1. HafizM

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    In sya Allah. ARBA Network adalah salah satu program pemasaran syarikat. Kami beli produk, sebahagian besar syarikat yang pasarkan. Ada antara kami aktif dengan sama-sama menjual produk syarikat, ada yang sediakan modal saja. Kini pusat operasi ARBA Network telah berpindah ke Indonesia di bawah...
  2. HafizM

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Saya punya blog, dlm 15,000 view sebulan. Belum mendalami mcm mana nak ambil peluang buat duit dgn iklan. Tapi blog saya banyak bantu kejayaan saya bersama ARBA Network. Dah join ARBA Network sejak 2013, Alhamdulillah, dapat juga jual sikit-sikit produk syarikat, Kopi Pak Belalang dan Kopi Pak...
  3. HafizM

    Dalam Negara Wanita maut tersepit dalam mesin bancuh tepung di Plentong

    Kalau saya bekerja di situ.....sudah pasti trauma untuk mendekati mesin itu.......apatah lagi menggunakannya.
  4. HafizM

    Luar Negara Wanita China tendang kemaluan teman lelaki lepas enggan belikan buah

    Jauhi diri dari mereka ini...........uncivilized..........
  5. HafizM

    Dalam Negara Anggota polis ditahan cuba potong barisan ketika guna mesin ATM

    Apa yang saya nak katakana di sini........padan muka beliau.........baru bertemu buku dengan ruas.......selalu potong barisan, akhirnya eksiden jua.
  6. HafizM

    Luar Negara Polis disiasat bergambar tunjuk isyarat bagus tepi mayat

    Masyarakat yang sakit........rakyat sentiasa berada dalam ketakutan........yang hitam sentiasa dianggap jahat, yang putih datang dengan penyalahgunaan kuasa........
  7. HafizM

    Luar Negara Pening kepala dengan perangai pelancong China

    Bersedia dengan kebanjiran mereka di KLIA......sekarang pun memang dah ramai pelancong China, tapi akan datang mereka akan datang sebagai tenaga kerja.......tungguuuuuu.....
  8. HafizM

    Luar Negara Gadis didakwa kerana beri burung makan kentang goreng

    Sorry to say, jangan terasa........pekerja Majlis Perbandaran tak kira dari mana......mcm terkena sumpahan........asal kerja Majlis Perbandaran je terus jadi bodoh dan tak boleh berfikir dengan rasional..... Contoh pengalaman sendiri......balik kampong....tiada kupon parking.......so aku...
  9. HafizM

    Dalam Negara Lelaki dari Sungai Petani jadi pembunuh upahan untuk jadi kaya

    Betapa terbazirnya usia.....21 tahun dulu kalau baru berkahwin, kini 2016 dah boleh ada cucu pertama....
  10. HafizM

    Dalam Negara Kementerian siasat pelajar diarah duduk atas jalan kerana datang lambat

    Pengetua ni patut ditukarkan ke pedalaman Sabah dan Sarawak.......
  11. HafizM

    Luar Negara 2 pelagak ngeri India mati lemas ketika penggambaran filem

    I can imagine how was their preparation for this.........Indian style.
  12. HafizM

    Mudah.com

    Kau bagilah seller punya terms pulak.....duit dah clear baru pos.....no such thing nak pos dulu baru bayar....no way!
  13. HafizM

    Luar Negara Tragedi November, lelaki tak sedar tidur dalam lumpur

    Nasib tak jadi mayat........nanti malam minum lagi tu.......mana pandai serik ni......
  14. HafizM

    Dalam Negara Jangan percaya harga roti canai naik 50%, kata persatuan

    Sembang saja ini........siapa yang percaya harga end product takkan naik.......petrol dan diesel untuk pengangkutan naik, minyak masak naik, coming soon gas pula naik.....ingat mamak2 tu nak berdiam diri dan bersyukur je?
  15. HafizM

    Dalam Negara Ikan porpoise ditemui mati di pantai Tanjung Tokong

    Mereka mamalia.......bukan ikan.......closely related to whale.......
  16. HafizM

    Dalam Negara Perkosa adik rakan dalam kereta, lelaki dipenjara 18 tahun

    Bergantung.....kalau abang dia pun sama social.......nothing to be surprised.
  17. HafizM

    Dalam Negara 2 maut Perodua Axia dinaiki dihempap jentera cerucuk

    Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun........
  18. HafizM

    Dalam Negara Siti Elizad elak diri terhamil tanpa sengaja

    Umur dah tua......nak tapis-tapis.......ingat senang ke nak beranak kalau dah tua.......
  19. HafizM

    Dalam Negara Balai polis tutup waktu malam atas arahan KDN, elak ancaman Daesh

    Bukan-bukan je arahan......balai polis tutup, penjenayah bermaharajalela ngok!! .......mana ada Daesh kat Malaysia ni.......
  20. HafizM

    Dalam Negara Perkosa adik rakan dalam kereta, lelaki dipenjara 18 tahun

    Suka sama suka ya....nasib kaulah labu....budak bawah umur tuuu.....
Top