Search results

  1. juicemaker09

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Baru perasan benda ni... untung user baru dapat jimat wey
  2. juicemaker09

    Gajet mana nak dpt free phone?

    Saya usha dkt fb ramai org post dapat free phone from telco? Mcm mana cara mudah nak dpt ya? Share lah sikit telco mana yg berbaloi buat promotion mcm ni hehehe
  3. juicemaker09

    Dekat mana nak cari pasangan?

    kat kolej? tempat keje? dalam bas/lrt? susahnya nak mencari cinta. walau ada muka dan ada stail belum tentu mudah nak dapat cinta.
  4. juicemaker09

    slow juicer

    aku x pernah tahu beza juicer biasa dgn slow juicer sampai lah aku tgk kt tv.. ada diorang introduce slow juicer.. slow juicer ni dia akan perah buah atau vege pelan2 tu yg bila dah dlm gelas, dia takkan separate serat dgn air mcm kalau guna juicer biasa.. juicer mana yg korang guna skrg?
  5. juicemaker09

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    ada sesiapa boleh bagi tips tak kt aku yg asyik laaaaa lupa nak kunci rumah. aku ada dengar ada smart lock. tapi tak tau kt Malaysia ada dah ke.
  6. juicemaker09

    Pre order iphone 6s

    ada sapa2 dah pre order iphone 6s? 6s plus ke? dah boleh pre order ke skrg? ke dh ada kt kedai dah? haha tak nampak lg org pakai iphone 6s stakat ni.
Top