Search results

  1. juicemaker09

    Dalam Negara Rentas negeri mcm raya..

    yeahhh yg tu betul lah paling selesa dari pam mnyak lain .. pasal contest tu pun i baru tau so ni nak hujung bulan 10 ni kira jugak ke? means campur dgn bulan depan ke mcm mana? sebab nak try jugak join ..
  2. juicemaker09

    Dalam Negara Rentas negeri mcm raya..

    mmg jammed pun hari2 tapi lepas dah boleh rentas negeri, jammed dia luar biasa macam sebelum2 covid hehehe,, ye lah sekarang musim tak menentu nak bercuti sangat,, u balik ipoh, i dah balik alor gajah dah but tak jammed sgt pun,, tapi stesen minyak lagi2 petronas memang ramai lah i tak tahu...
  3. juicemaker09

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Setel app memang bagus untuk pengguna, app Ni Ada since 2018, but skrg sedang upgrade so that nanti boleh pakai seluruh Malaysia.
  4. juicemaker09

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Skrg dah tak musim orang pakai kad ni, takkan semua nak sumbat dlm purse. Sekarang kan dah Ada setel app, so if you terlupa nak bawa kad pun Tak jadi masalah since setel app boleh link dgn your mesra kad.
  5. juicemaker09

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Boleh juga jaga keselematan buat perempuan2 kalau takut nak isi minyak Kat tempat sunyi, smpai je Kat petrol station terus unlock pump and isi je
  6. juicemaker09

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Lagi2 perempuan yang isi minyak malam2, bukanlah nak kata Tak boleh isi minyak waktu mlm, tapi time malam kan dah sunyi, so agak takutlah kalau pergi sorang, nasib sekarang dah boleh guna app setel, so dtg terus isi minyak je
  7. juicemaker09

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Mcm Ada kereta yg Ada teknologi Ni Kat Korea, so Kita bagitau mana lokasi Kita nak pergi, dia jalan sendiri. Tapi mesti Mahal kan harga dia
  8. juicemaker09

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Kalau boleh elakkan memandu terlalu lama. Kalau Tak tahan jugak, boleh rest sekejap sebelum teruskan perjalanan, sebab micro sleep tu bahaya. Kita Tak sedar pun yg sebenarnya kita memandu dlm keadaan tidur.
  9. juicemaker09

    Dekat mana nak cari pasangan?

    thanks for the info bro! dah download td senang gila wei nak sign up. Lepastu details gile dia minta kita buat profile mcm warna rambut, berat badan, tinggi pesemua haaa wow gitu!
  10. juicemaker09

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Baru perasan benda ni... untung user baru dapat jimat wey
  11. juicemaker09

    Gajet mana nak dpt free phone?

    Saya usha dkt fb ramai org post dapat free phone from telco? Mcm mana cara mudah nak dpt ya? Share lah sikit telco mana yg berbaloi buat promotion mcm ni hehehe
  12. juicemaker09

    Dekat mana nak cari pasangan?

    kat kolej? tempat keje? dalam bas/lrt? susahnya nak mencari cinta. walau ada muka dan ada stail belum tentu mudah nak dapat cinta.
  13. juicemaker09

    ayah ada penyakit jantung berlubang

    Tak pasti pasal pembayaran lewat, sbb mmg tiap - tiap bulan potong gaji. Takut klu bayar lewat ade caj lain pulak.
  14. juicemaker09

    ayah ada penyakit jantung berlubang

    Dokumen yg wajib mcm photostat ic, 3 bulan payslip, bank statement ngn employment letter.
  15. juicemaker09

    ayah ada penyakit jantung berlubang

    Syariah compliant **** mmg akan ada akad, tujuan dia supaya peminjam tu betul2 paham dgn agreement takdelah diorg main sign je.
  16. juicemaker09

    ayah ada penyakit jantung berlubang

    Cashwagon tu ******** maximum sampai 3k je kan, klu utk perubatan ni tak ke sampai puluh ribu nak pakai so mmg tak boleh la cashwagon tu.
  17. juicemaker09

    ayah ada penyakit jantung berlubang

    Syariah compliant ni **** dia ada akad, officer akan call peminjam utk terangkan semua agreement. Klu setuju, peminjam sebut "ya" klu nak ambik **** tu. Lagi pun **** dia profit rate fixed, senang nak manage duit bulan - bulan sbb tau berapa nak bayar.Klu minat nak tau **** tu ni dia punya...
Top