Search results

  1. popolan

    is there legit app to seek a job?

    It may be a temporary issue with your connection if got error. It is super easy to use and response is faster from recruiters when using app since can get notify through phone
  2. popolan

    nak travel guna public transportation

    banyak gak..aq rasa kalau g stesen bas besar, semua bas yg ada situ ada lah dekat apps tu..cmtu lah lbih krg..so far time range tu varieties, fav aku wktu petg sbb nak smpai kat destinasi tu wktu mlm.. 1660367753 yeke? aq ada try gak cari ada dua punya reddeals kat apps dia..tapi kalau nak sng...
  3. popolan

    nak travel guna public transportation

    member aq pernah dari shah alam ke hatyai..rm 75 tapi redeal apa tah tinggal rm60 ja..makesure ko ada passport la tapi hahahah..cut cost gilah weh dia cakap naik bus..transportation punya bajet dia boleh jimat sbb bus murah..
  4. popolan

    nak travel guna public transportation

    banyak pilihan gak sbb tu aq guna sini ja..sbb aq kalau blik kg ke pergi memana jumaat pkul 6-8mlm waktu fav la..tp ssh betul nak jmpa nasib kat sini ada bnyak..bas pun bnyak choice..
  5. popolan

    nak travel guna public transportation

    pilih ja location mana nak pergi..ada ja semua..aq mmg klau cuti pg trip ja dlm malaysia..so far yg aku pergi semua ada tiket..aku beli dkat redbus ja, siap first aku sign up ada la dpt free rm20..
  6. popolan

    nak travel guna public transportation

    aq pernah dri ipoh ke johor direct. tukar naik johor ke singapore pulak..johor ke singapore dlm belas2 ja. rm 10 pun dapat tgok location kau stop lah. seingat aku punya rm13. ni pun aku booking tiket online terus.
  7. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Checked with Celcom website, not qualified hahaha cause no register for the BPR last time but is also good to know so that can share with fren who are B40 cause i think this really help them alot I just attach the link here lol https://www.celcom.com.my/personal/jaringan-prihatin agree to...
  8. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Oh I see... quite a good program tho, must have helped some that need it! I am using Celcom +Kacak+ So this have to be via telco company? Like me is Celcom then what's the steps?
  9. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Jaringan Prinhatin? What's that didn't heard it before but it sounds like some government program is that so ?
  10. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Erm well cant say that u r totally wrong or right hahahaha But so far realme is ok, i bought for my parent last time
  11. popolan

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Samsung abit pricy but if you have the budget then I also suggest Samsung, if not then realme. vivo also not bad
  12. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Depend pada waktu yang sesuai la kalau nak senang
  13. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Bawak grabfood pun ok jugak. Kalau nak tambah side income, ramai buat hujung minggu 2 3 job untuk tambah pendapan sedia ada 1616656662 Kalau macam tu better jadi agent terus, Kita bayar lebih sikit and dapat promote real produk tu
  14. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Ada jugak company terminate lepastu suruh pekerja tu buat surat resign so dorang xdpt pampasan
  15. popolan

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Pernah cuba dropship ni, memang susah nak cari customer plus saingan sengit. So kalau tak rajin memang xdpt customer
  16. popolan

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Bnyk jugak 4 preset suhu senang sikit nak bezakan yg mana satu ideal temp utk kotorn baju kena minyak lumpur semua ni
  17. popolan

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Tapi ada jugak yg preset air panas tu kan. Nak basuh tuala selimut cadar tu tak perlu nak rendam air panas dulu pastu tunggu dlm 5 min baru masuk mesin basuh
  18. popolan

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Beli bnyk2 brg nnti x cukup space pulak rumah tu. Nampak sempit nnti rumah tu kalau x pandai susun. Brg2 letrik jgn beli yg besar sngt if duk dua org je. Jimat dah elektrik kat situ.
  19. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    ye eh, ni mcm ok je...btol gak, mmg semua org perlukan plan telco ni jadi dari segi risk tak tinggi sgt, takde la kena bukak business baru dari bawah...nk kerah idea tu pun bukan senang haha. berapa eh celcom BeBoZz ni punya modal? sbb sy mmg nk cari yg tak besar sgt modal dia...susah la kalau...
  20. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Boleh cuba bisnes yang lain. Tak delah wajib jual makanan, tudung ke pakaian ke. Mana2 yang rasa sesuai dengan Kita la
Top