Search results

  1. W

    [PANAS] Tawaran Rebet RM20 Pada Pembeli eBook RahsiaMudah.my

    Salam Hormat Kepada Warga WC eBook terbaru RahsiaMudah.my telah dilancarkan...... Dengan ini saya menawarkan Rebet RM20 Pada Pembeli eBook RahsiaMudah.my di bawah link saya: Klik Disini Rebet RM20 Apa yang perlu anda lakukan ialah: 1) Sila clearkan Cookies di komputer anda...
  2. W

    Pra Pelancaran Black T-shirt ebayer beringus.com

    Salam Hormat buat rakan² ebayer sekelian. Tujuan thread nie dibuka bukan bertujuan promosi atau ingin melakukan sebarang penjualan, tujuan utama adala bagi mengumumkan pra pelancaran black t-shirt ebayer beringus.com untuk kenang-kenangan ebayer. Jika mendapat sambutan yg menggalakkan thread...
  3. W

    Payment Method Selain Dari PayPal

    Salam semua warga WC dan ebayer WC. semakin hari paypal semakin mengganas dan bermaharajalela. Banyak peyment dari akaun² baru yg bermain di site US x lepas dari masalah hold payment, antaranya aku..hehehe ada yg bg cadangan kumpul feedback dekat MY atau bertukar² feedback dgn akaun yg sedia...
  4. W

    Best Of The Best Tools Ebay 2009/2010

    Salam, untuk perkongsian bersama, semua tools yg diberikan ni adalah hasil perkongsian dari sifu² ebay dkt wc nie, so sebagai newbie aku sentiasa gunakan tools² tersebut dan ternyata memberikan hasil....:D kepada sesiapa yg memerlukan tools² ini atau ada yg terlepas pandang dari thread² yg ada...
  5. W

    Sesi Perkenalan Ebayer [email protected]

    Salam, Aku buka thread nie sbb aku rasa dah tiba masanya utk ebayer dari [email protected] bersua kenal, bertukar-tukar pendapat tentang ebay. Aku juga harap otai² mcm bro Azran, hackyourlife & Lain² juga sudi utk hadir. So harap sgt ada sesiapa ebayer [email protected] tlg bg cadangan tarikh dan...
  6. W

    Senaraikan Nama Anda Yg Ingin Bercuti Panjang Diebay

    Sejak 2 menjak nie ramai seller ebay yg mengeluh menerima -feed dan -paypal angkara AN. Dan ramai diantaranya mengistiharkan hendak bersara antara yg aku dengar cerita adalah: 1)egodevilz (tolong update status) 2)heaven (merajuk membawa diri-perlukan seseorang utk memujuk kembali ke gelanggang...
  7. W

    Apa Pendapat Anda Tentang www.9carabuatduit.com

    Salam, Aku ada baca sesuatu di http://www.9carabuatduit.com/ nampak hasilnya sungguh lumayan, so sebelum aku buat keputusan untuk membeli ebook tersebut, aku nk minta la pendapat² otai sekalian di WC nie ttg ebook tersebut. Harap dpt membantu....:confused:
  8. W

    Apa Itu GVO?

    Salam, Aku baru menyertai sebuah program affiliate yg baru iaitu GVO(GLOBAL VIRTUAL OPPORTUNITIES), khabar nya setanding dgn GDI(GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL). GVO dulunya di kenali sebagai wwkiosk adalah penyedia tapak laman web yang terkenal di seluruh dunia. Ramai daripada Top Internet...
  9. W

    Mangsa Seller Ebay Dek Kekuasan PayPal

    Salam, Tujuan thread ni dibuka sebab aku x nk kacau thread ebay, disitu bayak ilmu tentang ebay ada, so bg sesiapa yg baru mengikuti kisah usahawan ebay akan terkejar-terkeja sbb terlalu banyak post disitu, so disitu juga ada seller ebay yg mengalami masalah dengan paypal. Jd aku buka thread...
  10. W

    rictptc.com SCAM or NOT?

    Salam semua, Aku telah menyertai program PTC dari richptc.com hampir sebulan, ramai yg mengatakan richptc.com adalah SCAM kerana mustahil sebuah agensi akan membayar 1USD bg setiap klik. tetapi bg aku tidak salah jika kita mencuba dahulu, tujuan aku tulis thread nie bukan untuk promosi tp...
  11. W

    Jangan Gopoh Mengejar Kekayaan Dengan Ebay.

    Salam, Tujuan aku post thread hanya sekadar berkongsi pengalaman kepada newbie yg baru berjinak dengan dunia perniagaan ebay, x dinafikan ebay adalah satu tempat atau peluang mencari duit dengan mudah tetapi kepada newbie diharapkan bermulalah dengan perlahan-lahan. Bukan niat aku nk dengki...
  12. W

    Asyik Terima Pending Payment Dari Buyer Ebay

    Salam, Pada semua warga WC yang mahir dalam ebay dan paypal sila beri tunjuk ajar apa yang harus aku lakukan, dalam paypal mmg 0 x de duit langsung, semua payment yg aku terima dari buyer ebay asyik pending, apa yg harus aku lakukan, aku langsung x de modal nk bayar dulu pada dropship...
  13. W

    First payment dari Ebay, apa yg harus aku lakukan?

    aku nk minta pendapat ckit kt korang semua, aku dh mula berjinak-jinak dgn ebay dkt sebulan dh, dan hari nie aku dpt satu buyer yg nk beli barang aku dlm harga 400USD dan masalah sekarang dia x de PAYPAL dan dia hanya nk berurusan jika aku boleh menerima MONEY ORDER rating mamat tu +119 So...
  14. W

    Hati-Hati dengan email dari Maybank2u.

    Salam Warga WC semua, Aku nk beritahu sesuatu dkt korang semua supaya berhati-hati jika menerima email dr pihak maybank2u yg termasuk kedalam SPAM folder, sebenarnya bukan dr maybank yg sebenar, td aku ada menerima email dr maybank2u kononnya akaun maybank2u aku akan ditutup kerana telah cuba...
  15. W

    Youthsays

    Salam, Saya dh lama join youtsays, tp masalah skrg surveysnya asyik closed je napa yer? Adakah kena invited rakan byk² baru layak untuk menjawab surveys yang lain? So sapa² yg mahir dlm bidang tolong la explain ckit, mungkin ramai yang berminat nk join.
  16. W

    ok ke program www.emailtunai.com

    salam, sape pernah join emailtunai nie? ok ke? betulke program...so sape ada pendapat mai la kongsi.....and sapa² yg pernah berjaya jugak dijemput kongsi pengalaman....
  17. W

    Cara Bagi Video Popular Di Youtube

    Salam, Nak tanya je ada sape² tahu x atau pernah dengar tentang cara atau teknik untuk meningkatkan rating view dkt youtube? Pasal aku pernah dengar cita mat salleh dkt luar negara tu menggunakan teknik² tertentu untuk pendapat rating view tertinggi agar video mereka sentiasa berada di...
  18. W

    Cover Ebook

    Salam Warga WC, Leh tolong kongsi pendapat x? Saya sekarang baru berjinak² nk buat ebook, semua nya telah dipelajari dari mula cara membuat ebook dan cara nk pasarkan ebook, isi kandungan pun dh mula dikumpulkan tp masalah sekarang mcm mana nk buat cover ebook yg menarik? Ada sape² leh...
  19. W

    cam ne nk apply VCC?

    Salam, Nak tanya ckit je ni.... cam ne nk apply VCC tanpa modal? ada sape² tahu x?
  20. W

    Ada sape² tahu x ? Tentang Ebooks budak 17 thn Jana Pendapatan 10K?

    Salam dan Selamat Sejahtera Hai member² WC dan Otai² WC, nk tanya ckit u all pernah dengar ke citer pasal budak nie? Bagus ke Ebook dia tu? Ini link dia..... http://www.rahsia10k.com Tolong la kongsi pendapat saya nie serik dh nk beli ebook, semua yg dibeli dan yg download percuma x...
Top