Search results

  1. tungkelly

    is there legit app to seek a job?

    I think you need to send email to jobstreet regarding this app issue since the search option filter and typed key words piles up redundant list. Dont forget to screenshot the error page.
  2. tungkelly

    is there legit app to seek a job?

    Most of the times, it might be a temporary loading issue. I think the email that you are referring to can be reduced by filter out the job vacancy but LiNA job alerts is quite helpful as for me
  3. tungkelly

    Minta pendapat pasal mesin basuh ni..

    yesss :D kita ni kan kadang susah nak tanggalkan kesan2 yg tumpah kt bju kn. lgi2 minyak.. fuhhh
  4. tungkelly

    need qualified & skilled employer, where do I find one?

    need ur suggestion on good platform for hirers that are looking for candidates, tq!
  5. tungkelly

    Minta pendapat pasal mesin basuh ni..

    stujuu. lgipun senang nk guna, tinggal tekan2 jee. kalau dulu guna manual, siap nk kene pusing2 kan.. mkn masee 1663752503 yess, tapi kne tgk jugak function ape ade. tkleh nk tgk takat harga je. mcm panasonic pnya, siap ade blue ag, stainmaster and activefoam.. tpi harga under 4k jugak
  6. tungkelly

    Minta pendapat pasal mesin basuh ni..

    kann.. baju yg ringan2 mmg sng nak bsuh.. baik la angkt je washing machine.. skrg ni plak ade mcm2 jenis dh hahaha 1663657095 haa stuju. lgipun sng skit, cari design yg minimalist, nak sync dengan barang rumah pun no probs
  7. tungkelly

    Minta pendapat pasal mesin basuh ni..

    klu stakat nk bsuh bju baby ke stokin or baju yg kecik2 or ringan bleh la.. klu yg berat.. susah skit sbb 2 3 helai je dh penuh washer
  8. tungkelly

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Memang patut kau Cuba Petronas yg primax 95 tu, jimat and sekali gus boleh kurangkan pencemaran udara jugak sebab dorang dah upgarde minyak tu
  9. tungkelly

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Ya aku pernah buat macam ni, at last yang paling ngam Petronas so aku stick jela dengan Petronas. Lama jugaklah aku pakai ni, alhamdulillah setakat ni ok je semua takde problem
  10. tungkelly

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Memang betul pun, jadi kalau boleh elakkanlah campur2 minyak ni, bukan apa kita nak pakai lama kenderaan tu, bukan boleh beli setiap hari
  11. tungkelly

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Petronas ada setel jugak, mudahkan kita nak isi minyak tak perlu beratur lagi
  12. tungkelly

    Jangka hayat kereta?

    haha sbb tu la. lgipun ada banyak kali jgk ulang alik kg dri kl ke perak and still ada dalam 2 ke 3 bar lagi minyak tu. sumpah mcm x caye
  13. tungkelly

    Jangka hayat kereta?

    haha xtau la maybe sbb sejak aku pakai dia punya minyak tu enjin aku xde dah masalah cm berbunyi bising. pastu dapat extra km setiap kali pam. mmg Shell ni semua ekstralah kira
  14. tungkelly

    Jangka hayat kereta?

    yupp minyak petrol. hahaa mmg xde masalah tpi kita kena bijak memilih jugak. harga kadang sama tapi quality dia mesti ada berbeza sikit tau. mcm aku guna Shell... sampai skrg lekat
  15. tungkelly

    Jangka hayat kereta?

    haah betul. dia mmg bergantung pada cara kita jugk. cuma bagi aku minyk tu pling penting kot sbb tu klau xde, kereta x gerak. and tu pun punca enjin kita bergerak cmne
  16. tungkelly

    Jangka hayat kereta?

    aku usually jangka hayat kereta tu around habis bayar kereta bulanan or beberapa bulan lepas habis bayar penuh. meaning kalau dalam 7 atau 8 tahun kena bayar, so tu lah prediction aku. sbb lagi2 kita jenis guna hari ni sama macam telephone kita
  17. tungkelly

    How to Improve Ride Comfort, After Changing from 15" to 17" Rim

    Changed to 17" rim last year, but realize I really miss the original ride comfort of my car. A friend of mine gave a suggestion to change to adjustable suspension to improve comfort while keeping the 17" rim. However, stock suspension was already at 'comfort' setting. Therefore my question...
  18. tungkelly

    Channel youtube mana pilihan korang?

    betul. ko bwa anak kecik pun kita bleh monitor dekat sbb isi minyak je kan keperluan masa tu.. aku suka guna app ni, kdg2 aku x risau bwa mak ayah tggu dlm keret sbb tutup enjin kejap je, kira tak panas sgt la
  19. tungkelly

    Keluar dating dgn dato'

    mestilah okay hahaha perempuan dia suka bila kita belanja dia hadiah, kasi duit poket, bawa dia jalan jalan haaa yang paling penting pandai jaga hati and also dia duit kena berkepuk hehe... mcm aku jumpa one girl dkt ********* app. Kitaorg dah 2 bulan kenal skrg ni. Dia sangat baik sbb tak...
  20. tungkelly

    tips tanam pokok dengan subur

    siannnnnnn pokok tu sheedarusli. tanam pokok tu direct atas tanah ke dlm pasu?
Top