Search results

  1. Khairi Hafizi

    Gaya Pemikiran Orang Kaya & Orang Miskin

    Bercakap mengenai KEKAYAAN merupakan satu topik yang cukup subjektif.Definisi kekayaan bagi setiap individu adalah berbeza.Sesetengah individu,ada yang mentakrifkan kekayaan sebagai memiliki kebahagiaan hidup bersama insan tersayang,contohnya.Ada pula yang menganggap,memiliki lebihan masa...
  2. Khairi Hafizi

    German vs Argentina.Apa Ramalan Korang?

    Assalamualaikum & salam sejahtera warga WC.. Kurang 5 jam dari sekarang,kita akan menyaksikan perlawanan akhir Piala Dunia edisi 2014 dimana perlawanan ini ibarat sambungan kepada perlawanan akhir piala dunia 1986 (Argentina vs West Germany) yang menyaksikan Argentina menang dengan jaringan...
  3. Khairi Hafizi

    Article Marketing- Apa dan Bagaimana?

    Assalamualaikum wbt.. Soalan: Betul ke article marketing boleh jana income? Jawapan: Ya,article marketing merupakan salah satu alternatif yang berkesan dalam mempromosikan produk anda/link affilite.Caranya: Anda hasilkan artikel--> masukkan link affiliate yang berkaitan dengan artikel-->...
  4. Khairi Hafizi

    Sistem Rahsia Clickbank Patric Chan Dibongkar

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya yakin dan percaya, ramai di antara IMer terutamanya newbie yang cuba untuk mempromosikan produk di Clickbank namun masih GAGAL mendapat sebarang sale! Betul? Salah satu faktor anda GAGAL membuat sebarang jualan adalah kerana kredibiliti anda yang...
  5. Khairi Hafizi

    Prelaunch eBook Motivasi : "Akukah Jutawan?"

    Assalamualaikum & Salam sejahtera... Bila bercakap berkenaan motivasi,ia juga seperti iman kita.Ada masanya turun,ada masanya naik! Bila mana motivasi berada di tahap terendah,segala apa yang dilakukan menjadi tidak tentu arah.. Dengan ini,saya telah mengambil inisiatif untuk hasilkan 1 ebook...
  6. Khairi Hafizi

    [PENTING!]Cara Membuat Market Research Untuk Produk Anda

    Assalamualaikum & salam sejahtera... Sebelum membuka sesuatu perniagaan,adalah tersangat penting bagi setiap usahawan/ahli perniagaan untuk melakukan market research.Market research dilakukan bagi menilai: 1- Demand produk 2- Persaingan Bagaimana untuk menganalisa demand untuk sesuatu...
  7. Khairi Hafizi

    [RUGI TAK JOIN] Cabaran PPL Terhebat 2013 !

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. CABARAN PPL EBOOK KERJAYA!! Nak buat duit dengan cara mudah? tak perlu tunggu dapat sale..tak perlu menaja..tak perlu ada produk sendiri.. :D Tugas anda hanya bantu saya dapatkan lead/mailing list dan anda akan dibayar RM0.50 untuk setiap lead yang...
  8. Khairi Hafizi

    [Freebies] 10 Tips Fanpage Power!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera warga WC yang saya hormati... Adakah anda peniaga/usahawan yang menjalankan perniagaan melalui Facebook? Memiliki fanpage namun masih tercari-cari tips/panduan menguruskan fanpage dengan berkesan lantas menjana pendapatan melaluinya? Dapatkan '10 TIPS FANPAGE...
  9. Khairi Hafizi

    [Offer Gila Murah!] Pakej Kit Bicara Usahawan

    Salam sejahtera warga WC yang saya hormati sekalian... Di sini saya ingin menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan PAKEJ KIT BICARA USAHAWAN. Pakej ini mengandungi : 1)BONUS ARTIKEL a) Artikel Affiliate 5 perkara yang anda perlu tahu sebelum menyertai satu...
  10. Khairi Hafizi

    Dah berapa kali anda GAGAL..?

    Assalamualaikum & Salam sejahtera.. GAGAL.Semua orang pernah gagal.Tak kira la sama ada anda gagal dalam pelajaran ke,dalam perniagaan ke,rumahtangga ke atau dalam apa jua perkara yang anda tidak mampu laksanakan dengan jayanya.Tokoh perniagaan melayu,Tan Sri Syed Mokhtar Albukhary pun pernah...
  11. Khairi Hafizi

    Siapa Ada Blog Best2..? Jom tukar LIKE!

    Siapa ada blog yang best2..? jom exchange LIKE nak? :D Ni blog saya..(tak best mana pun) KLIK SINI untuk ke blog saya.. :)
  12. Khairi Hafizi

    [PERCUMA] Petua Iklan FB Ads Cepat Approved!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Tujuan saya post thread ni sbb nak bagi ebook ni kt korang.. Ebook ni saya tulis sendiri berdasarkan pengalaman saya menggunakan FB Ads.. Walaupun bukan pakar dalam FB Ads,diharap petua ni sedikit sebanyak bantu korang mempercepatkan proses approval...
  13. Khairi Hafizi

    [Video Promo] Siapa ada buka servis buat video promo?

    Salam..ada sesiapa di sini yang tawarkan servis buat video promo? dan nak tahu berapa harga? :)
  14. Khairi Hafizi

    Sertai Kami ! Bonus Sehingga RM2000..! WOW!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera... Warga WC yang dikasihi, Kini Rahsia Resume Superstar Dibongkar(RRSD)telah berada di JomNiaga! Dengan ini saya ingin menjemput kepada semua Warga WC yang berminat untuk menyertai cabaran affiliate ebook RAHSIA RESUME SUPERSTAR DIBONGKAR dalam usaha...
  15. Khairi Hafizi

    [Tawaran Durian Runtuh] Siapa Cepat Dia Dapat!

    Assalamualaikum warga WC.. Sempena tahun baru 2013 yang bakal menjelang tiba,saya ingin membuat satu tawaran 'Year-End Sale' kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan 54 artikel PLR yang boleh anda guna pakai untuk email marketing/article marketing/ mengikut apa jua cara yang mampu...
  16. Khairi Hafizi

    Tawaran Hebat Untuk 20 Pembeli Terawal ! Rugi Kalau Tak Grab!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC yang dikasihi..:) Pertama-tamanya,biarlah saya perkenalkan dahulu diri saya.. Nama saya Khairi Hafizi.Sekarang menuntut di Universiti Teknologi Petronas dalam bidang Kejuruteraan Awam.Saya baru sahaja menceburi bidang perniagaan internet(sejak...
  17. Khairi Hafizi

    Yahoo!! Malaysia ke semi final !!

    Malaysia ke semi final..yahoooo!! Tahniah kepada skuad harimau malaya..lepas ni bantai gajah putih pulak.. :D
  18. Khairi Hafizi

    [Lucu] Saman Isteri Sebab Hodoh

    Seorang lelaki dari China, Jian Feng telah menceraikan dan menyaman isterinya sebanyak $120,000 dan beliau menang kes tersebut. Menurut laporan, Feng tinggal bersama isterinya yang cantik hidup bahagia sehinggalah mereka dikurniakan seorang bayi perempuan yang mana kelihatan sedikit pun tidak...
  19. Khairi Hafizi

    $$ Blog Kerjaya $$

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Sesiapa kat sini tahu blog kerjaya yang famous? boleh senaraikan tak? Mohon kerjasama :) Terima kasih.........
  20. Khairi Hafizi

    Siapa tahu berkaitan pemasangan script affiliate

    Asslamualaikum dan salam sejahtera.. Saya nak tanya pada sesiapa yang pakar di sini berkaitan pemasangan script affiliate.Susah tak nak pasang script affiliate ni? kalau newbie macam saya ni agak2 boleh pasang sendiri tak? Sebab saya bercadang nak beli SISTEM AFFILIATE yang admin(shuth) jual...
Top