Search results

  1. ilhamputra

    Others Case study sedut 2327 prospek dengan fb tanpa guna landing page

    Hai salam perkenalan kepada warga wang cyber Saya nak perkenalkan kepada anda satu teknik yang sangai membantu dalam melonjakkan jualan bisnes online dan membantu untuk jangka masa panjang Teknik ini dinamakan pemasaran emel atau kumpul prospek melalui emel So kelebihan pemasaran emel ni...
  2. ilhamputra

    HOT!!! Senarai Produk Laku Keras dan Margin Tinggi

    Kepada yang pening dan takde idea nak menjual produk apa,ebook ini adalah penyelesaian kepada masalah anda Anda akan didedahkan dengan: -4 kategori produk yang sentiasa laris di pasaran -Senarai supplier tanpa modal(yg ni paling best) -Video cara nak kaji trend pembelian terkini...
  3. ilhamputra

    PERCUMA CD AUDIO: Idea Bisnes Dari Rumah.Mudah dan Menguntungkan. EDISI TERHAD

    CD AUDIO MP3 mendedahkan idea & strategi bagaimana untuk anda memulakan bisnes dari rumah dengan modal yang rendah, risiko yang rendah, dan keuntungan yang LUMAYAN! BONUS KHAS: Anda juga bakal menerima “Laporan Sistem Jualan Pro – Rahsia kejayaan jana lebih RM14,500″ tanpa jual produk...
  4. ilhamputra

    NEW. Senangnya berniaga di FACEBOOK.Panduan Step By Step Dan Group Premium

    Untuk melancarkan lagi jualan produk atau servis yang kita jalankan dalam perniagaan, kita boleh menyertai sebuah group khas(rahsia) untuk belajar berniaga di Facebook. Untuk belajar berniaga di Facebook, kita perlukan guru, rakan bisnes dan kumpulan yang betul untuk berbincang dan...
  5. ilhamputra

    ***PERCUMA*** PANASSS Jana RM38,798 sebulan secara KONSISTEN dengan BISNES INTERNET

    KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD PERCUMA
  6. ilhamputra

    Mencari Pembuat Video Intro Promosi

    Saya mencari sesiapa yang berkemahiran membuat video intro/montaj promosi untuk produk or bisnes. Saya ingin outsource kerja-kerja kepada anda bila saya dapat tempahan daripada client saya. Sila berikan portfolio,harga dan spesifikasi video yang anda buat melalui thread ni atau boleh...
  7. ilhamputra

    Kurang 72 Jam.Promosi Pakej 13 Produk Dalam 1 Harga yang Seper Dupa Murah.Terhad

    Nantikan 27 Ogos - 31 Ogos. Tawaran dibuka semula dengan harga RM130 "Kurang Dari 5 hari Untuk Anda Miliki Koleksi Premium Pakej Tutorial Dan Sistem Web Jualan Untuk Perniagaan Internet Anda!" Anda Kini Berpeluang Untuk Mendapat Diskaun Sehingga 85% Bagi Memiliki KESEMUA Koleksi Tutorial...
  8. ilhamputra

    Kumpulan nasyid sekolah yang aku minat.

    Saja je tgh bosan-bosan ni.nak share nasyid sekolah yg aku minat.dia nye style beza drpd kump nasyid yg lain terutama dari segi perkusi. Meh layan latest video diorang http://www.youtube.com/watch?v=pDQxtriCKa0 http://www.youtube.com/watch?v=jE1IazI8rN8 bleh korang introkan sket all for ummah...
  9. ilhamputra

    Jom cari lirik lagu terkini

    Salam semua.Saya baru je buat site lirik lagu untuk berkongsi lirik lagu terkini kepada member semua.Harap semua dapat tinggalkan komen mengenai site ini Link site saya Lirik Lagu
  10. ilhamputra

    Boleh berikan pendapat tentang 1myid

    Ada sesiapa dah pernah cuba guna pakej dari 1myid iaitu i am youth starter pack.minta review sikit
  11. ilhamputra

    (wts) Dvd Kursus Belajar Komputer.Testimoni terbaik

    Kursus Komputer Belajar Komputer di mana jua, bila - bila masa... Pakej yang ditawarkan: Senarai Kursus Kursus Internet ---------------------------Klik untuk huraian kursus Kursus Microsoft Word---------------------Klik untuk huraian kursus Kursus Microsoft Word...
  12. ilhamputra

    Anda berminat untuk menyertai kursus komputer hanya di rumah?

    Kini anda boleh belajar komputer tanpa perlu mengikuti kelas komputer yang jauh dan mahal. Tidak perlu hadir sebarang kelas komputer, bengkel atau seminar. Tidak ada had usia untuk mempelajari kursus - kursus komputer ini. Anda tidak perlu mahir bahasa Inggeris kerana semua nota, video dan...
  13. ilhamputra

    masalah dengan theme wordpress

    ada sesiapa yang tahu masalah dengan theme wordpress saya ni.ade error Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/ilhamput/public_html/malaysiaartis.co.cc/wp-includes/classes.php on line 324 code ni muncul kat atas header. site saya...
  14. ilhamputra

    Panas.DVD WorkShop Mania. Rahsia Pakar Perniagaan Internet

    Ammar Zahar baru saja melancarkan DVD Workshop Mania yang menghimpunkan 4 orang pakar perniagaan internet berkongsi strategi sulit mereka.. Antara perkongsian yang akan dibongkarkan Ammar Zahar berkongsi strategi bagaimana menarik trafik ke laman web, rahsia membuatkan orang lain...
  15. ilhamputra

    Ebook Percuma Pelan Tindakan 48 Jam Affiliate Antarabangsa

    Satu Perkongsian Untuk Warga WangCyber "Ketahui Bagaimana Dalam Masa Hanya 48 Jam Anda Boleh Berjaya Menyiapkan Sistem Lengkap Affiliate Antarabangsa Dengan Mudah!" Anda akan mempelajari: 2 jenis pembeli yang perlu anda tahu...jadi mudah untuk sasarkan promosi anda (mukasurat 4)...
  16. ilhamputra

    Topup RM30 dengan hanya RM29 sahaja

    Salam semua seperti yang anda tengok pada signature saya.Saya adalah penjual topup secara e-reload.So saya nak offer untuk stok terhad bergantung kepada modal akaun topup saya untuk topup rm30 maxis dan celcom sahaja. Urusniaga dilakukan secara online melalui ym. Anda hanya perlu bayar rm28...
  17. ilhamputra

    Mencari Rakan untuk projek blog

    Ok. berkenaan dengan tajuk di atas. Saya mencari partner untuk membangunkan blog niche hiburan. Blog tersebut masih baru dan perlu penambahan dari segi content dan promosi. so kepada yang berminat boleh la pm atau add ym saya untuk diskus lebih lanjut.kepada yang ingin belajar menggunakan...
  18. ilhamputra

    Percuma. Free Online Image Editor

    Just nak share alternatif untuk edit banner gif supaya sesuai dengan ruang pengiklanan kat blog.contoh:kita boleh edit banner affiliate saiz 125x125 kepada saiz 100x100 melalui online image editor ini. http://www.online-image-editor.com/
  19. ilhamputra

    Jom Exchange Link Blog Ilhamputera dot com

    Salam kepada semua member-member wc. Saya baru je setup satu blog baru untuk memulakan kembali aktiviti blogging setelah sekian lama. :) Harap dapat exchange link dengan rakan-rakan di sini ok. anchor : Blog Ilhamputera url : http://www.ilhamputera.com Kepada member2 yang nak...
  20. ilhamputra

    [Percuma] Rahsia Menjadi Pakar Affiliate

    Saya nak kongsikan panduan percuma dari Zamri Nanyan berkaitan strategi-strategi berkesan menjadi pakar affiliate. Mempromosikan produk affiliate merupakan satu cara termudah untuk menjana pendapatan pertama anda di internet. Ini kerana anda tidak perlu mencipta produk anda sendiri dan...
Top