Search results

  1. nandoi

    Cintailah Bahasa Melayu Hayati Penulisan Yang betul Apa Komen anda

    Boleh paham ke? tak paham:P mai nak habaq mai nie smua nak dibantai shortform.. taip kat forum bukan kena bayar pun.. apa punya baghal.. tapi drpd pemerhatian aku, geng2 forumer short form (short brain) nie smua golongan muda2 yg celik2 mata mak bapak dah bagi handphone.. so, rata2 umur...
  2. nandoi

    Kakitangan Kerajaan Cuepacs dah Confirm!

    Awal pagi 21.10.2009 telah terima 1 berita yang membuatkan semangat berkobar2.. ....cuepacs dah confirm! kerajaan jadi bagi BONUS tahunan kepada semua kakitangan awam pada 5 November 2010 sebanyak RM2000 untuk kakitangan Kumpulan Sokongan & RM1500 untuk KUmpulan Profesional...
  3. nandoi

    Search Profile Ahli WC kuar Url pelik

    bila aku search profile ahli WC kat google then aku bukak keluar url pelik cth: http://www.google.com.my/search?q=wangcyber+nandoi&rls=com.microsoft:*&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&redir_esc=&ei=vg3hS5XVLse7rAe6i8mIBw ni...
  4. nandoi

    " Not relevan " Meninggal dunia

    KUALA LUMPUR 2 Jan — Hakim Mahkamah Persekutuan Datuk Seri S. Augustine Paul meninggal dunia hari ini akibat penyakit kronik yang dideritainya sejak beberapa lama. Beliau berumur 65 tahun. Beliau meninggalkan seorang isteri Datin Seri Dr Mary Paul dan dua anak iaitu Dr Juliana Sharmini...
  5. nandoi

    Dapatwang.com gune Teknik Blackhat

    aku jumpe kot ni kat web dapatwang.com google_language = "en"; Aku rase teknik ni teknik blackhat betul ke?
  6. nandoi

    |Minta Pendapat| Produk fizikal yang laku di malaysia

    Salam Hormat. Saya hendak menjual produk fizikal yang laku di malaysia boleh tak korang bagi pendapat sikit atau cadangan ke. Source aku dah ada barang fizikal yg aku maksudkan macam kerusi, meja ---dibuat dari kayu cadar, bantal ---kelengkapan bilik tido....dll So korang leh bagi...
  7. nandoi

    Bagaimana nak buat website Macam nie

    Salam.. Aku teringin nak buat blog macam ni. Saper yang tahu.. Kalau ade tutorial aku nak beli.. ni blog url nya -- >>> world-class-directory.blogspot.com/
  8. nandoi

    Lupa password administrator winxp

    Saper yang tau dan agaknye boleh tolong aku Aku sekarang gune XP sebagai User biasa sebab aku dah lupa password adminstrtaor... jadi banyak mende aku takleh install contoh adobe reader. software ... Aku dah search kat youtube dan google tapi tak jugakk jadi access denied. So saper...
  9. nandoi

    instal 2 wordpress blog

    installing 2 wordpress one in domain and another one in subdomain; Bagaimana nak install 2 worpress blog. 1# Satu dalam Domain. 2# Satu lagi dalam subdomain
Top