Search results

  1. Rez

    [UNDI] Servis Spin dan Submit ke Directories

    Hurm...nak tau gak nie...
  2. Rez

    Pakej Melancong ~Share pengalaman

    Ok, just nak share pasal lawatan kitaorg, form 5 budak2 SMAASZA batu buruk. :D Agar bleh dijadikan panduan dan rujukan anda sume..:D Ok, kitaorg pergi 4P 1K, Perlis, Kedah, Penang, Perak Pahang. Lawatan selama 6 hari, bayaran RM 150 beserta makan minum. Hari pertama, kitaorang pergi ke...
  3. Rez

    TUTORIAL LENGKAP :Bagaimana Membina Lens Squidoo Yang Sukses Convert Duit.

    Yg letak banyak2 backlinks rangking naik x berapa faham la kak...:D
  4. Rez

    TERBARU & TERKINI : Edisi Khas Buat Duit Online Tahun 2012 !

    erm...sis...bru jumpa thread nie...attoi...nak beli tp takut lari tumpuan...nak fokus yg tuh dulu...:D
  5. Rez

    Problem ngan FB ads

    Camne erk nak selesai masalah tak boleh nak upload gambar masa buat ads di FB???
  6. Rez

    Guna Google adword untuk promote Clickbank???

    adword bukan x leh masuk ngan affiliate...kene ade bridge page.........
  7. Rez

    Hurm...nak tau je nie

    Ade sesape tau refererx dibuat pakai coding ape??? Berminat nak wat software camtuh...cuma len fungsi....
  8. Rez

    [PERCUMA] Sape Nak Earphone Sony MDR-Q140

    tiba2 naek balik....
  9. Rez

    Nak Cari Pakar Keselamatan ICT

    mintak je hacker mana2 tolong hack....:D
  10. Rez

    Saya Nak Beli RefererX 2ndhand dari anda

    aq ade 22....berapa nak beli???
  11. Rez

    Urgent Perlukan bantuan dari rakan IM semua

    Tu rrr.....memang cun.tapi kene keluarkan duit...alahai....makin nipis poket aq....thanks sume...
  12. Rez

    Urgent Perlukan bantuan dari rakan IM semua

    Selamat petang dan Slaam satu Malaysia...:D Arie nie Rez betul2 perlukan bantuan dari korang semua...sama ada dalam bentuk info atau cadangan.... Minggu depan ada satu karnival pameran SEM akan diadakan di sekolah kami. Pasukan saya diwajibkan membuat satu gimik pelancaran. Idea dah...
  13. Rez

    siapa yang masih baru dalam program google adsens

    ade sekali...dulu...ade 1 akaun...mula2 sikit2...berapa sen sgt....then, entah camne...hasilnya meingkat secara konsisten...tak tahu dari site yang mana satu, sebab tak mark dia (lupa term dia). then, bila suka2 tuh...satu arie dtg surat cinta dari google mengatakan akaun aku dah kena ban...
  14. Rez

    Looking for someone untuk review ebook

    cam best jew...dah abis dah ke???
  15. Rez

    Teknik buat duit "pakai kaki" je mengunakan Fiverr.com !

    Hurm....sama2 kita bina 'mesin atm' kita kat sana... Ps:....Awal sahur....:D
  16. Rez

    Teknik buat duit "pakai kaki" je mengunakan Fiverr.com !

    Banyak tips kat sini......pernah test...jual e-book PLR, tak laku, rupanya memang payah jual e-book.. Lepas nie nak wat servis backlinks pulak... Ps: Idea amik servis dari fiverr, jual kat lain memang best.
  17. Rez

    Testimonial RefererX

    sama la ngan aku.....
  18. Rez

    50 USD percuma - Untuk pemilik akaun paypal sahaja

    ha3........sian kat TT............
  19. Rez

    Siapa dia programmer kat sini??

    Ala. dah pernah tengok kan design yang saya punya.....nie dah start cuti, leh wat je lau nak..........
  20. Rez

    Minta Tolong Sesiapa Yang EXpert!

    Upload header yang baru......
Top