Search results

  1. AT-TARMIZI

    Lawak Adik Nak Simpan Duit

    Salam..sekadar berkongsi karya... moga terhibur :D http://seronoknyermelukis.blogpsot.com
  2. AT-TARMIZI

    #Olabola Ragam Piala Dunia 2014

    As-salam... Gara-gara bola...hal dalam rumah diabaikan...ish..ish...apa boleh buat...makan sahajalah bola cicah kicap :D
  3. AT-TARMIZI

    Video ASNB~Perancangan Pelaburan

    Video yang bermanfaat..kredit kepada ASNB http://www.youtube.com/watch?v=F_Ql5sbVkl8 p:s~sudi-sudilah like page saya ya :D
  4. AT-TARMIZI

    Mengapa kena dengki ya???

    As-salam Sekadar perkongsian sedikit daripada saya...tentang isu dengki dalam kalangan peniaga Saya rasa ada thread yang serupa macam ni..tetapi isinya agak berbeza... Harap warga WC sudi memberi pandangan ya :) Cerita ini saya ringkaskan supaya mudah dibaca dan difahami... Saya...
  5. AT-TARMIZI

    Cara susutkan perut buncit~8 minit sahaja!!!

    As-salam.. Semasa tengah layan you tube..terjumpa pula video ini...ini bukan video saya..saya cuma kongsikan sahaja..harap-harap bermanfaatlah ya :) http://www.youtube.com/watch?v=kdeyU1adGug
  6. AT-TARMIZI

    Kalau Aku Kaya :)

    As-salam.. Saja share video..rileks2 hari Ahad :) http://www.youtube.com/watch?v=_0omRGOqUM4
  7. AT-TARMIZI

    2 Pelaburan Yang Pasti Tidak Akan Rugi SAMPAI BILA-BILA!!!

    As-salam.. Dua Pelaburan yang tidak akan rugi sampai bila-bila!!! 1)Pelaburan ILMU 2)Pelaburan SEDEKAH ini saya dapat daripada Dr.Azizan Osman...semasa menghadiri seminar Jutawan Industri 2013 di Melaka.... :) moga-moga kita semua di WC memperolehi ilmu yg bermanfaat dan berguna...
  8. AT-TARMIZI

    Jemputan ke pages saya-At Tarmizi

    As-salam dan salam sejahtera kepada semua warga WC... Saya At-Tarmizi ingin menjemput anda semua ke pages fb saya yang baru dilancarkan pada 1September 2013...(tetapi dah ada sedikit tips dan info yg sy dah post dkat pages ni dari bulan 8 lagi.. :) ) pages saya ini segalanya tentang...
  9. AT-TARMIZI

    E-book PERCUMA!!! sempena bulan Ramadhan

    As-salam... Sempena bulan Ramadhan ini,saya ingin memberi sebuah e-book secara percuma mengenai panduan awal untuk memulakan bisnes kuih raya. Diharap warga WC sudi membaca e-book ini dan memberi komentar untuk penambah baikkan terhadap e-book ini. Saya juga berharap e-book ini dapat...
  10. AT-TARMIZI

    4 tips simpan duit

    As-salam... Saya nak kongsi sikit tips simpan duit hasil bacaan saya dan program-program tv yang saya tengok berkisar tentang kewangan... Tips tu saya namakan 4 S iaitu~ S- Save/Simpan.. Kebiasaannya buku-buku kewangan akan suruh kita simpan duit dulu..baru belanja...minima 10% yang kita...
  11. AT-TARMIZI

    Jobdirumah.com ada sesiapa yang tahu?

    As-salam Nak tanya ada sesiapa tahu tentang program ni? http://www.jobdirumah.com/ ~mohon perkongsian~ :)
  12. AT-TARMIZI

    suka duka sy dlm bisnes :)

    Assalamualaikum w.b.t dan slm sejahtera kpd warga WC Sy nk share sket ttg bisnes sy..boleh lah ya?:) Simple sahaja kisah bisnes saya... Sekolah rendah~saya jual pemadam sbb masa tu aktiviti lwn pemadam sgt2 popular~sy pun tak tahu untung ke tak sbb duit sy dpt kawan beli pemadam sy...
  13. AT-TARMIZI

    mohon support warga WC untuk blog lukisan saya:)

    Assalamualaikum w.bt dan slm sejahtera... Mohon warga WC yg minat baca komik untuk support blog lukisan saya... http://www.sesajemelukis.com/ cnth lukisan saya~ p:s~mohon maaf klau promote blog kt sini :)
  14. AT-TARMIZI

    buku nota jutawan nota kewangan-Dr.Irfan Khairi

    Assalamualaikum w.b.t.. Saya nk ulas ttg buku nota jutawan nota kewangan~olh Dr.Irfan Khairi.. ~buku lama ni, saya jer baru habis baca bulan lepas~ buku ni best sbb ad byk cara-cara ttg jimat duit kita dgn cara yg praktikal... antara tips dlm buku ni~simpan duit dlm balang lutsinar dan kita...
  15. AT-TARMIZI

    Doakan saya di Sarawak

    Assalamualaikum w.b.t Besok sy akan bertolak gi unimas,jd sy arap warga2 WC doakanlah sy di sane yer?dpt kwn2 yg baik cam warga WC k?lpas nie susah sket nk jd silent reader kat sini,tp apapun sy akan terus berusaha mncapai matlamat sy utk jd jutawan internet pd umur 25 tahun cam...
  16. AT-TARMIZI

    Apa Itu N.A.S.I.B???

    Assalamualaikum w.b.t dan salam sukses semua, Sedikit perkongsian daripada saya- Nasib= N-Nilai A-Aplikasi S-Segala I-Ilmu B-Berguna Kata-kata ini diucapakan oleh Dr.Irfan Khairi ,saya cuma tulis semula :D
  17. AT-TARMIZI

    Petikan kata-kata bilionaire

    Salam sukses kepada semua warga WC,:D Petikan kata-kata bilionaire Business opportunities are like buses, there’s always another one coming.”-Richard Branson(pengasas jenama "Virgin") Maksudnya=Peluang perniagaan seperti menunggu bas,sentiasa ada bas lain yang datang Rule No.1: Never...
  18. AT-TARMIZI

    Skuad sepaktakraw kempunan emas lagi

    Salam sukses semua, Skuad sepaktakraw kempunan emas lagi...di sukan Asia apabila tewas 2-0 kepada musuh Tradisi-THAILAND... China dan Korea pula nampaknya semakin hebat dalam sukan sepak takraw ini dan tak mustahil akan menjadi halangan besar skuad Malaysia 3-4 tahun nnti... Mengapa...
  19. AT-TARMIZI

    Keadaan negara lagi 5 tahun

    Salam sukses semua, Just nk tanye pandangan korang semua,agak-agak lg 5 tahun camner situasi negara Malaysia yer?dari segi ekonomi,sosial atau pembangunan camner?klau keadaan negara lg 5 tahun agak menyebabkan sara hidup makin meningkat(saya rase camnie ar),so ape planning korang @perancangan...
  20. AT-TARMIZI

    Skuad Bola Sepak Malaysia tewas 1-3 kepada Iran

    Salam sukses semua, Ermm..skuad bola sepak kita tewas 1-3 kepada Iran, Berdasarkan pandangan saya lpas tgk team negara main jelas skuad negara masih [email protected] utk bersaing dgn team yg jauh lebih tinggi standardnya,masa first half ok sbb dpt defend ngan baik tp bila 2nd half skuad...
Top