Search results

  1. ajisaziz

    Download From 94 Premium Account under 1 Host!! Alldebrid Premium Account

    owh.. kat sini pun ada.. :D saya ada PM kat fb page tu.. reply ya TQ
  2. ajisaziz

    Fantasy Premier League 2013/2014 sudah kembali! Jom layan liga

    Liga: EPL Malaysia 2013/14 Type: Classic league Start: Gameweek 1 Code to join: 351583-90984 Daftar free kat sini: http://fantasy.premierleague.com/
  3. ajisaziz

    **Grafik Jus Oren wso RM17.00 sahaja!**

    ni ada resell right ke? mcm menarik dan tertarik je
  4. ajisaziz

    Nak jual 200 Resell Rights EBOOKS - Self Improvement and Personal Development

    The Largest Collection of Self Improvement Ebooks Package On The Planet... :D
  5. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    1 lesen available. sapa cepat dia dapat la.. les copaque ni :)
  6. ajisaziz

    EURO 2012 Poland-Ukraine FANTASY FOOTBALL by UEFA - League Code: 210362-48521

    terbaek untuk team FC Skydrol yang mendahului liga :D
  7. ajisaziz

    EURO 2012 Poland-Ukraine FANTASY FOOTBALL by UEFA - League Code: 210362-48521

    Salam sejahtera. Kepada peminat2 bola yang dok menghitung hari EURO 2012 kick off.. apa kata kalau kita main fantasy euro.. FREE je http://en.euro2012fantasy.uefa.com/ Saya dah create satu public league utk melihat sapa lagi handal menjadi manager (konon je la). Untuk suka2 saja...
  8. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    2 lesen CyberGhost Classic VPN 1 Year AVAILABLE!!! Harga masih pada RM15 (harga kat web ialah 49.99Euro cepat2.. sapa cepat dia la yang dapat.. sapa lagi kan?.. :P
  9. ajisaziz

    EURO 2012 Poland-Ukraine: Jadual penuh waktu Malaysia kat sini

    Salam sejahtera, Kalau sapa2 masih mencari jadual bola euro 2012, boleh lah tgk kat bawah atau boleh terus download versi PDF kat mediafire --> http://www.mediafire.com/view/?922w96pxo7d7ivb Ye lah, mana tahu kot2 boleh ejas masa keje n cuti untuk tgk team yang korang sokong.. hehe
  10. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    ok..ok. :) dah reserve.. dah available sy PM bro dulu sblm update thread terima kasih
  11. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    surfing takde masalah.. cuma ping tu lambat sikit (loading) tapi bila dah load, mmg cantek :) saya kat muar, johor.. ntah sy pun tak paham kena dia amik singapore.. mungkin dekat kot signal dia dari sini p/s: lesen dah sold out kesemuanya.. tapi kalau bro nak boleh reserve dulu.. nanti bila ada...
  12. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    Ini saya punya Sebelum VPN: Selepas guna (Recommended server: Norma, Germany)
  13. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    dah guna lesen ke? itu mcm belum upgrade lagi ke cuba tgk kat acc management or mungkin belum acitivate lagi cuba tunggu dlm beberapa minit
  14. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    update: semua lesen 1 tahun CyberGhost Classic VPN telah pun SOLD OUT! kalau ada lagi saya akan roger thread ni ok terima kasih kpd semua buyer p/s: kalau sesiapa nak lesen ni boleh PM, saya boleh rserve utk anda..
  15. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    terima kasih atas maklumat/feedback speed ini p/s: check PM. thanks ya
  16. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    update: hanya 2 lesen CyberGhost Classic VPN yang tinggal sapa cepat dia dapat terima kasih :)
  17. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    Update: 3 VPN Classic VyberGhost available - Lesen utk 1 tahun
  18. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    pembetulan bro: 20GB tu utk setiap bulan so setiap bulan dia akan renew 20GB yang tak abis guna dia tak carry forward. terima kasih
Top