Search results

  1. razorz18

    Berniaga Dropship Guna Ecommerce Platform

    Salam. Saya pasti dropship ni bukan perkataan baru bagi yang dah menjalankan bisnes online. Tapi saya will explain in simple maksudnya : JADI ORG TENGAH (MIDDLEMAN) tanpa memerlukan produk sendiri. Konsep adalah simple tapi still anda perlukan ilmu untuk menjalankannya. Contoh: Jiran...
  2. razorz18

    Income Pasif dengan Youtube dan Adsense (launching) HOT

    Salam. Isnin (15/08/2016) akan kuar satu course dari Tuan Gobala dan Tuan Wazeen berkenaan dengan Youtube Adsense. Jadi untuk limited time (5 hari) bermula 1 Ogos ini.. Tuan Gobala dan Tuan Wazeen akan buat sale untuk yang nak dapatkan stok awal ni before launching..jadi anda boleh apply...
  3. razorz18

    Wanted Blog Internet Marketing Diperlukan

    Salam, sapa2 yang ade blog Niche mcm Internet Marketing, Make Money Online ker...perkerjaan ker..or yg berkaitan and lebih dari 6 bulan ke atas..maksudnya dah ade post2 ...boleh contact sya.. ade offer nak wat. THANKS
  4. razorz18

    Jual Double Click Leads (Agency License) LIFETIME

    Salam rakan2 Wangcyber. Kepada rakan2 sini. yg gemar and nak wat list building Ni salespage video: ($27/yearly) : earlybird.doubleclickleads.com 1. Ni Agency License: ($67 upgrade) 2. ANDA AKAN DAPAT LIFETIME AGENCY ACC Ni training video: A) How to create facebook Native Lead Form...
  5. razorz18

    Jual Mintsapp 2.0 account (include oto)

    Salam, Saya nak jual Minstapp 2.0 Account beserta OTO Mints App 2.0 Early Bird Access - $67 The Mints App 2.0 SECRET Console - $67 Upgrade Your Mints App 2.0 Performance Now! - $67 Done For You...
  6. razorz18

    Others Dapat bonus - group support! + win mini contest

    Salam, Saya rasa ramai dah baca di Newsfeed mengenai Shopievo. Let straight to the point. Ape bezanya Shopievo dengan course Dropship yang biasa anda baca atau penah ikuti sebelum ni, paling ketara adalah kita use "shopify" dan market di luar. DROPSHIP bisnes ni rasanya kalu nak explain ngan...
  7. razorz18

    Free Beta tester untuk software heatmap by labsmetrics

    Salam dan selamat sejahtera. Saya owner, kepada Labsmetrics | Track menawarkan service heatmap kepada owner website untuk mendapatkan data-data yang biasanya tidak diperolehi melalui Google Analytics. Melalui service ini, anda boleh mengetahui : 1. Visitor click 2. Popular page 3. Mengenali...
  8. razorz18

    Software untuk post di facebook group (unlimited updates)

    Sapa ada banyak join facebook group? Penah fikir macam mane nak send banyak mesej ke group2 tue? Cuba check ni: Price $57 OTO $ 67 - Pro version lifetime updates: Kalu berminat saya boleh beli and sell it to anda much cheaper. Tapi I need few people dulu confirmed nak beli. $57+67 = $124...
  9. razorz18

    Dapatkan 3 video percuma bisnes di fb

    Salam dan selamat sejahtera. Sini saya nak share sikit, sebab sy kesuntukan masa sy decide untuk write post kat Wangcyber pasal new launching product kawan sy, Affendi Hussain. Sy diberi peluang untuk access keseluruhan product funnel dan secara amnya, sy amat berpuas hati kualiti pengajaran...
  10. razorz18

    Free Saya kasi affiliate commission untuk awak

    Salam, Saya nak offer kat semua warga WC yang aktif yang nak beli product jvzoo ngan mengunakan affiliate link saya. Senang je. Anda comment kat sini product ape nak beli..and then saya akan pm anda URL jvzoo link saya. The best part, anda dapat balik 100% affiliate commission saya (within...
  11. razorz18

    Sila jangan gunakan role account dalam email anda

    Salam dan selamat sejahtera Saya dapat info dari group saya pasal ni, Role Accounts are email addresses that use an indication of a Role, Task or Job such as Info@ – Sales@ – Admin@ – Support@ etc. etc. rather than a person’s name. That raises two issues. Emails sent to such email...
  12. razorz18

    Others 1000 accounts getresponse dengan up to 33% off for life

    Hi, Hari ni GetResponse ada menawarkan Summer Sale iaitu 1000 account untuk grabs. Cepat2 lah grab jika anda memerlukan tip top Email Marketing platform. Link: >> Perisian Pemasaran E-mel & Autoresponder daripada GetResponse
  13. razorz18

    Sape penah wat funnel untuk product? jom analisis

    Salam, Sini saya nak tanya sesiape penah wat funnel untuk product dieorg. Sebab saya ada share satu info lam group facebook saya pasal funnel. Sy rase banyak yg keliru pasal funnel. Kekeliruan benda ni will affect kita punya sales dan cara kita segment list kita. If ada sesiapa nak share...
  14. razorz18

    Servis Bekal stock images untuk blog & media social

    Salam dan selamat sejahtera, Saya sekarang baru nak wat satu survey untuk servis membekal stok images dari ShutterStock. Harga adalah seperti berikut: a) 1 image JPEG/Vector - RM9 b) 2 image - RM 16 c) 3 image - RM 20 d) 4 image - RM 25 Sekiranya ada yang berminat baru saya nak buka full...
  15. razorz18

    Jana 1st income online

    Salam dan selamat sejahtera. Ari ni sy nak share sikit ape yg anda patut wat if nak jana income online secara beterusan. Pertama. Kenali avatar audience anda. Jangan target membuta tuli. Buat sikit kajian dan dapatkan demographic seorang customer ideal anda. Samada dia ni lelaki atau...
  16. razorz18

    Teknik target interest kat fb

    Salam dan selamat sejahtera. Hari ni saya nak share sikit ilmu sy praktis dan belajar dari beberape course. Teknik ni berkenan dengan FB Ads. Saya rasa banyak dah warga WC ni dah guna FB Ads untuk promote post, page likes, share video dan promote affiliate product. Hasilnya berbeza2.. ada...
  17. razorz18

    Jual Sapa ada pegi vegas 24julai-26 julai 2015

    Salam dan selamat sejahtera Saya ada layak untuk dapatkan dua tiket pegi event di Vegas pada 24-26 Julai ni. Tiket ni je dah bernilai $497 seorang. dan saya ada 2 tiket untuk event untuk Internet Market ini: Create Capture Convert Conference in Las Vegas July 24th-26th So kalu ade sesiapa...
  18. razorz18

    Others Firesale raya 2015 - rahsia rm100k/setahun dari otai

    Salam dan selamat sejahtera. Ari ni saya nak cita sikit pasal Produk Cikgu Hafiz , Firesale Raya 2015. Saya dah lama join WC dan nama Cikgu Hafiz ni dah biasa kedengaran di sini. Cut Story sikit. Bukan senang nak jana duit RM100k setahun bagi kita yang baru2 mula join online business...saya...
  19. razorz18

    Others Bonus untuk pembeli produk firesale dari link saya

    Salam Hari ni saya nak cite sikit sesiapa nak beli Product Firesale Raya 2015 dari Cikgu Hafiz melalui link Affiliate saya. Baca melalui Link Ini: http://speedblogging.co Offer ni sah sehingga 13 Julai 2015. Special BONUS untuk pembeli bertuah (akan diumumkan kemudian) Untuk Bonus #1. Tuan...
  20. razorz18

    Anda perlu Software ini! Sila tengok video demo dan BONUS jika beli dari link saya

    Salam dan selamat sejahtera Hari ni, saya nak recommend satu product iaitu ramai terlepas pandang kepentingan nya. Kebanyakn org kat sini rata2nya ingin nak berniaga dalam online. Jadi mmg penting bagi kita untuk mengetahui dengan lebih lanjut sapa yang interested dan sapa klik dan berapa ROI...
Top