Search results

  1. Aze @ Ajam

    Masrule Hamid, owner InstantBisnes.com

    salam semua. hi. :D ada siapa2 kat sini yang kenal bro Masrule Hamid? :D dia ni owner site ni. banyak gak produk2 dia yang dah ada. antaranya: http://instantbisnes.com/bagaimana-menulis/ http://instantbisnes.com/panduan-iklan/ http://instantbisnes.com/surat-jualan-yang-menjual/...
  2. Aze @ Ajam

    Jual DVD drama2 jepun/korea/chinese

    salam semua. hi. :D aku ada cakap2 dengan adik aku 1 hal. so, aku nak tanya. ada sambutan tak kalau jual dvd drama2 jepun/korea/chinese? adalah sikit2 movie. semua2 ni, dia download dan kumpul dulu2. ada banyak title, lebih 100 kot... ntahlah, tak cek semua list lagi. :D so, korang rasa ada...
  3. Aze @ Ajam

    Ada sesiapa yang ada masalah buka link T4W2F bro Zamri???

    salam semua. hi. :D urgent post ni. sejak semalam (seingat aku), aku tak dapat nak buka link bro Zamri tu. aku ingat semalam je problem ni... then, hari ni pun tak dapat gak. so, aku contact sorang IM kat WC ni, then aku dah dapat settle hal ni dengan sendiri. masalah ni, mungkin aku...
  4. Aze @ Ajam

    Cara Hubungi Mawardee

    salam semua. hi. :D malam ni, stay up lama sikit... sikit sikit, lama lama jadi dah pukul 3 pagi. hohoho... :D sebenarnya, tunggu reply PM Mawardee ni... manalah tahu, dia dapat jawab dalam penungguan ni... so, siapa2 ada cara tak so aku boleh contact Mawardee secara lebih advance sikit? ym...
  5. Aze @ Ajam

    Blogspot - boleh ke letak password pada post???

    salam semua. hi. :D nak tanya. kalau buat post kat blogspot, boleh ke, kalau kita nak buat password protected pada post kita, macam boleh buat kat wordpress? kalau boleh, macamana caranya ya? sorrylah kalau soalan ni basic sangat. tak tahu... ni yang tanya ni... :D
  6. Aze @ Ajam

    Avatar Banner Produk

    salam semua. hi. :D aku nampak ada forumer2 kita ni yang letakkan avatar dorang dengan avatar banner produk. tak tahulah samada dorang ada jv or something dengan owner produk, tapi memang best method ni! :D so, seems aku pun takda lagi avatar (aku sendiri punya, tak tahu nak letak avatar...
  7. Aze @ Ajam

    Blogger Terkenal Indonesian - A. Fatih Syuhud

    salam semua. hi. :D ada sesiapa kat sini yang kenal dengan A. Fatih Syuhud? seorang blogger tegar indonesia. memang best dia ni! pada saya, dia adalah pro blogger indonesian. ni linknya: http://fatihsyuhud.com/ p/s: mungkin, kita, malaysian, dapat belajar banyak daripada dia juga ya. bikin...
  8. Aze @ Ajam

    WPMalaysia.com - Belajar Wordpress Dengan Percuma

    salam semua. hi. :D klik site ni: http://www.wpmalaysia.com/ godek2 bookmark, saya baru dapat link tu tadi. ke... korang baru tahu? ada member2 WC di forum sana? amacam? ada komen? blog dia dah nampak macam lama dah tak update. cuma kat forum tu saja yang ada post2 baru. quote...
  9. Aze @ Ajam

    Buat Duit Dengan URL Pendek - ADf.ly

    salam semua. hi. :D biasanya kita guna tinyurl.com untuk pendekkan url panjang2. ni ada 1 site yang camtu juga. buka link ni: http://adf.ly/ ada komen? ada siapa-siapa yang dah cuba? dan ada tak siapa-siapa yang dah dapat earnings? p/s: tahu ni daripada siggy ijamidayu. :D p/p/s...
Top