Search results

  1. SyedAzhar

    9 Graphic Design Trends for 2015

    macam mana kita nak tahu apa yang latest trend skrg ni ye?
  2. SyedAzhar

    Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016 | 1437H

    Saya Syed Azhar dari syarikat Ensaz Studio (Graphic Design & Printing) mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri kepada semua rakan2 forumer WangCyber. Jika ada salah silap harap dimaafkan.. semoga kita bertemu lagi di tahun hadapan. Inshaa Allah. --- SYED AZHAR 010-7862761 Ensaz Studio Graphic...
  3. SyedAzhar

    [Tips] 10 langkah mudah memulakan perniagaan affiliate

    terima kasih brother fahmi dgn tips affiliate yg dikongsikan. sangat bermanfaat utk newbie mcm sy ni..
  4. SyedAzhar

    Kepentingan video dalam web biz anda!!!!!!

    betul tu tuan, saya setuju.. saya ada gunakan facebook untuk upload video.. jumlah view pada video lebih tinggi daripada reach gambar..
  5. SyedAzhar

    Anda dipelawa menjadi rakan saya

    Anda dipelawa menjadi rakan saya
  6. SyedAzhar

    Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

    Buat masa sekarang saya lihat trending bisnes affiliate berbentuk telekomunikasi.. Yang paling top sekarang ni ToneExcel.. Saya sendiri buat juga..tak sia2..
  7. SyedAzhar

    Tips untuk elak email masuk tab promotion gmail

    terima kasih tuan.. sekarang barulah saya faham kenapa byk email2 sy tak dibaca..hehe
  8. SyedAzhar

    [Tutorial] - Cara Letak Contact Form Dekat Dalam Blog WordPress

    terima kasih tuan..sebuah tutorial yang sangat baik untuk dipelajari.
  9. SyedAzhar

    Hosting Luar Negara Yang Reliable

    saya pun cadangkan guna HOSTGATOR.. sebabnya, saya dah buat perbandingan HARGA & DISK SPACE dengan local punya hosting.. dengan harga yang hampir sama dengan local, di hostgator tuan blh dapat UNLIMITED SPACE.. sedangkan local ada kuota..selain tu support diorang pun bagus.
  10. SyedAzhar

    Perlukan RM5000 sebelum bulan 7

    sama2..semoga dpt membantu
  11. SyedAzhar

    Mengapa Orang Melayu Gagal Dalam Bisnes?

    sebenarnya kita kena tgk balik sejarah dari mana kita bermula.. semuanya bermula sejak zaman kita dijajah dulu. penjajah telah menempatkan kita untuk bekerja dlm bidang2 tertentu.. cina = berniaga melayu = pertanian india = perladangan di estet2.. disebabkan itulah, bangsa cina lebih cepat...
  12. SyedAzhar

    Perlukan RM5000 sebelum bulan 7

    skrg dah nak dekat puasa dah. rasanya permohonan utk tapak bazar dh ditutup. tapi cuba2 la minta borang tgk kot2 ada lagi satu dua kawasan bazar yg belum tutup lagi. Cara nak mohon senang je.. cuba tanya pada orang2 yang berniaga di pasar tani/pasar mlm dekat2 dgn kwsn tuan.. nanti ada la tu yg...
  13. SyedAzhar

    Perlukan RM5000 sebelum bulan 7

    agak susah untuk saya berikan pendapat tentang ni.. cuba tuan ambil peluang berniaga di bazar ramadhan nanti. InshaaAllah boleh jika ada rezekiNya.
  14. SyedAzhar

    Koleksi Tips Bisnes, Pemasaran Internet & Motivasi Zamri Nanyan dari Facebook!

    tuan Zamri Nanyan diharapkan dapat berikan lagi tips2 motivasi disini.. :)
  15. SyedAzhar

    5 Tip Beriklan Di Group Facebook

    nak ebook percuma
  16. SyedAzhar

    Peniaga Online Wajib Daftar SSM

    senang cerita sekarang ni, nak meniaga wajib buat lesen..baru selamat dpd denda. tak kira online ataupun offline..
  17. SyedAzhar

    TERHAD! Rahsia TeeSpring + FB ADS! RM10

    akaun cimb takde ke tuan
  18. SyedAzhar

    [percuma!] Buat duit dengan Robot Tshirt

    baru nak belajar selok belok bisnes tshirt..terbaik la ada ebook ni. thanks sifu
Top