Search results

  1. PinguSpy

    Bagaimana Wangcyber mendapat unique visitor yang tinggi?

    Kena rajin prmosi forum. Dan kena bertahan sekruang-kuranngya 5tahun sebelum forum anda mula top dan ramai postig serta ramai pengunjung.
  2. PinguSpy

    vyner MASUK SAT

    aku pun nak gak bro kikiki
  3. PinguSpy

    GET YouTube Views! YouTube Views! 5000Views - 10,000,000Views! - PinguSpy

    bro bagi video dan saya blast / send views terus..... boss boleh beli secara terus di web saya www.YTview.com ... terima kasih.. :-)
  4. PinguSpy

    GET YouTube Views! YouTube Views! 5000Views - 10,000,000Views! - PinguSpy

    bump.. bump... lebih 1,000,000,000 views telah di hantar kepada client kami since 2012!!
  5. PinguSpy

    ~Servis Design dari FCL ~

    bro tak cek PM ke bro.. :)
  6. PinguSpy

    Servis Naikkan Like Fanpage - Harga Termurah Dipasaran ( Malaysia dan Wolrdwide )

    kalau nak 100K likes worldwide ada? pm plz
  7. PinguSpy

    Nak berjaya??mudah je..

    Takmo...........
  8. PinguSpy

    Komisyen RM70,000 terus ke akaun bank anda!!!!!!!!!!!!!

    ler aku tau mende ni..... aku kenal sorang pakcik.. pergi SME... mintak list sharikat SDN BHD yg dah tutup tp x muflis.. then dia beli, amik syarikat tu... and guna buat pinjam bank.. max 50M ... dpt around beberapa M... hampeh bro rembat beberapa M.. bg 70k je.. :D
  9. PinguSpy

    Aset Zaman Moden yang bernilai jutaan ringgit.. Apa dia?

    aku ada beberapa member mat salleh.. kerja diorang invest web2 dkt flippa... total ada yg own sampai 100 web.. dari flippa... lepas beli + profit + rolling beli lagi + kasi update web + marketing + maintenance... goyang kaki.. duit mengalir bagaikan air sungai tiap bulan... tp sekarang mcm...
  10. PinguSpy

    Berapa kali seminggu korang baca buku?

    skang kebanyakan... lebih kepada baca article.. tentang: - spirtualiti + science.. layan beberapa buku OSHO dan Deepak Choopra - artikel2 falsafah .. itu ajelah...
  11. PinguSpy

    Filem Seram Malaysia Dah Tak Seram Lagi

    Jangan selalu "ingat" akan sesutau benda.. nanti kita akan selalu teringgat dkt dia dan takut dkt dia... aku dah hampir 1-2tahun dah kut tak tgk cerita/movie hantu.... skang keluar sorang2 malam2 pukul 4pagi drive lalu kawasan hutan kelapa sawit sorang2 rilek je... cuma jgn kereta rosak...
  12. PinguSpy

    Bagi korang buku fizikal ker ebook lagi bagus?

    Dua-dua..............
  13. PinguSpy

    Facebook Ads USD 0.015625

    Patutpun.. aku target U.S and U.K lulz...
  14. PinguSpy

    Tepi, tepi aku nak membebel !

    dulu SEO.. . skang ada facebook fanpage/ads .. ada youtube...
  15. PinguSpy

    Van keselamatan bawa RM2.2 juta disamun

    bersubahat tu.. lain kali cipta lah plan yg nampak lebih genius.. ni bawak 2juta.. tiba2 berhenti.. dan2 ada perompak dtg.. mcm perompak tu tau2 pulak diorang nk berhenti beli makanan...
  16. PinguSpy

    GET YouTube Views! YouTube Views! 5000Views - 10,000,000Views! - PinguSpy

    kalau boleh off/disable sekejap adsense then kita blast
  17. PinguSpy

    Dominasi Google Zoo Dengan 3 Layer Backlink Pyramid + Video Submission

    terbaik... pm detail permbayran tq..
  18. PinguSpy

    GET YouTube Views! YouTube Views! 5000Views - 10,000,000Views! - PinguSpy

    Kalau nak beli pakai local bank boleh: NAMA: MUHAMMAD NIZAMUDDIN MAYBANK AKAUN: 152031500470 USDxRM3x
  19. PinguSpy

    Jadi fulltime IM pun bosaaaaaaaaan juga =,="

    skype... skang dia handle kerja2 untuk aku .. nanti dia dah free aku kasi contact...
Top