Search results

  1. ajisaziz

    Fantasy Premier League 2013/2014 sudah kembali! Jom layan liga

    Liga: EPL Malaysia 2013/14 Type: Classic league Start: Gameweek 1 Code to join: 351583-90984 Daftar free kat sini: http://fantasy.premierleague.com/
  2. ajisaziz

    EURO 2012 Poland-Ukraine FANTASY FOOTBALL by UEFA - League Code: 210362-48521

    Salam sejahtera. Kepada peminat2 bola yang dok menghitung hari EURO 2012 kick off.. apa kata kalau kita main fantasy euro.. FREE je http://en.euro2012fantasy.uefa.com/ Saya dah create satu public league utk melihat sapa lagi handal menjadi manager (konon je la). Untuk suka2 saja...
  3. ajisaziz

    EURO 2012 Poland-Ukraine: Jadual penuh waktu Malaysia kat sini

    Salam sejahtera, Kalau sapa2 masih mencari jadual bola euro 2012, boleh lah tgk kat bawah atau boleh terus download versi PDF kat mediafire --> http://www.mediafire.com/view/?922w96pxo7d7ivb Ye lah, mana tahu kot2 boleh ejas masa keje n cuti untuk tgk team yang korang sokong.. hehe
  4. ajisaziz

    Virtual Private Network (VPN) CyberGhost Classic VPN - 12 Months License RM15

    Salam sejahtera. UPDATE: 1 license available Untuk maklumat lanjut tentang CyberGhost VPN boleh terus ke: http://cyberghostvpn.com/en/surf-anonym.html Kegunaan VPN secara ringkasnya: 1. Tukar IP (rahsiakan identiti) 2. Buka laman web yang disekat SKMM (untuk kaki download :)...
  5. ajisaziz

    Nak jual 200 Resell Rights EBOOKS - Self Improvement and Personal Development

    Salam sejahtera. Straight to the point.. boleh rujuk link dibawah untuk tengok senarai tajuk dan cover untuk setiap ebook. http://www.e-self-help.com/best_selling_self_help_ebooks.html Harga kat situ: USD29.95 Tapi kat sini, saya nak offer harga 1Malaysia: RM10 sahaja untuk semua ebooks...
  6. ajisaziz

    Nota Matematik Bahasa Melayu untuk Pelajar SPM - Download free kat Mediafire

    Salam sejahtera buat rakan2 forumer. Saya saja nak share nota matematik moden (tulisan tangan) dalam BM untuk budak2 SPM. Iya lah.. Saya mmg minat gila dengan Math ni. Rugi lak rasanya biar ilmu yang ada ni berkubur begitu saja. Lagipun kadang2 saya ajar tuisyen math part time untuk 2 org...
  7. ajisaziz

    Emsisoft Anti-Malware antivirus 1 Year Valid and Genuine Latest Version

    Salam sejahtera, 24 April 2012: Lesen EAM 1 Year extra RM20 SOLD OUT! Harga sekarang: RM59 sahaja Sapa nak boleh reply atau PM sapa cepat dia la yang dapat.. Notes: Saya adalah Authorized Emsisoft Partner. Boleh hubungi pihah Emsisoft dan beritahu URL page ini kalau anda ragu-ragu :) Untuk...
  8. ajisaziz

    Jingle Bee Store >> CLOTH DIAPER | LAMPIN KAIN Ready stock | Pelbagai Jenama & Design

    Assalamualaikum. POST SHORTCUT Cloth Diapers by BRAND: 1. Sunny Baby --> Design list 1 --> Design list 2 --> Design list 3 --> Design list 4 --> Design list 5 2. Papoose - PLAIN --> Design list 1 3. Babyland --> Plain design --> Printed design list 4. Alva Baby -->...
  9. ajisaziz

    [penghargaan] siapa aku tanpa mereka?

    salam kawan2 terima kasih kpd mereka yg memperkenalkan aku kepada: berforum: code7 n shuth berblogging: smartzul lelong: bro eruwan ebay: sifu lan, shahraduan, noorizam, mansurbiz,wgn white adsense: flarebiz, ilhamputra facebook: sedara jasni (madani house trading)...
  10. ajisaziz

    FIFA World Cup 2010 - WangCyber WC Fantasy League! meh ler join!

    Salam. Utk peminat bola khususnya yang gila bola Piala Dunia Stadium Astro dah bukak WC Fantasy Meh la join tak tau pulak hadiahnya apa aku dah create satu classic league WangCyber WC League sapa1 yg nak join meh la ini urlnya: http://safantasy.stadiumastro.com/ ini code utk join league ni...
  11. ajisaziz

    camana nak pegi ke kuala terengganu..??

    salam kawan2.. mcmana nak pegi ke kuala terengganu? saya dari johor akan ikut laluan ke kl then ikut jalan ke genting highlands ikut ke kuantan ke? boleh tak masuk gua musang dulu? ada jalan tak dari gua musang utk ke kt? berapa lama nak ke kt dari kl? hari tu ada tanya kat wc ni...
  12. ajisaziz

    minta tunjuk camana nak pegi ke..

    salam semua rakan2 forumer.. nak tanya lah.. penting sangat camana nak pegi ke pusat asasi UIA kat PJ? saya dari johor nak ikut highway harap ada yg membantu terima kasih
  13. ajisaziz

    Undian Piala Dunia 2010 Afrika Selatan

    Jangan lupa malam ni tengok live kat ESPN Undian kumpulan piala dunia 2010 pasukan mana anda sokong akuu.. semestinya yang ada Rooney..
  14. ajisaziz

    amalan untuk menukarkan kunyit menjadi emas

    perhatian: ini bukan thread wts 1. azimat supaya poket tidak pernah kosong dari wang RM40 2. azimat yg membuatkan menjadi kaya raya dengan cepat RM50 3. ilmu kantung wang tidak akan habis pakai RM300 4. amalan untuk menukarkan kunyit menjadi emas RM200 5. ilmu mengelak orang tarik kereta...
  15. ajisaziz

    [BESH!] usd3 = RM9 je untuk 20pcs..

    assalamualaikum. nak jual 20 ebook PLR niche umum bukan niche 'money-making' semua ebook berbahasa inggeris "no restriction" PLR - anda boleh buat apa saja dengannya boleh didownload satu satu atau download satu pakej terus - 19MB size webjualan boleh tengok sini...
  16. ajisaziz

    apa perasaan anda bila post anda di delete??

    :D salam semua nak wat poll nih seperti dlm tajuk kat atas mungkin semua dah merasa keadaan ini apa anda semua rasa bila post anda di delete? mungkin post anda salah tempat? mungkin anda buat spam? anda mungkin rasa anda tidak melakukan apa2 kesalahan anda rasa teraniaya? jom...
  17. ajisaziz

    hari ni wangcyber pecah rekod peribadi..

    UPDATE: Most users ever online was 537, 11-23-2009 at 07:48 AM. salam. aku jadik member wc sejak bulan 2008 lagi selalunya aku suka scroll bawah sekali kat homepage forum nih suka tgk stat dan sape online dan hari ini aku perasan satu ayat and date: "Most users ever online was 454...
  18. ajisaziz

    apa corak dan rupa bentuk T.A.H.I anda?

    info untuk kesihatan anda: adakah anda sembelit? adakah anda cirit birit? sebenarnya buleh diketahui dengan melihat kepada corak dan bentuk najis anda disamping melihat simptom2 yang ada: SEMBELIT Type 1: berketul/berbiji-biji seperti kacang Type 2: seperti sausej tapi...
  19. ajisaziz

    pernah tak jadik kat korang..

    aku geram betol aku baru je tukar tayar kereta yang baru smlm bangun je pagi tadi ilang pulak penutup tube tayar tuh aku beli punya la cun dan lawa cover tuh besi lagi haparak la punya orang penutup tube tayar keta aku pon nak kebas aku jumpa aku pancitkan je tayar diorang :mad:
  20. ajisaziz

    Bestnya!! Untungnya!! Syoknyaa..!!!

    ada berita baek untuk penggiat lelong.com.my: Boleh list BuyNow item 365 hari PERCUMA, FREE!! Untuk STORE MEMBER, bole post 200 unique produk Untuk VERIFIED MEMBER, bole post 30 je tak payah guna autorelist lama2 lagi wat setahun posting sekaligus! kan bagus tu more info klik sini...
Top