Search results

  1. Rez

    Pakej Melancong ~Share pengalaman

    Ok, just nak share pasal lawatan kitaorg, form 5 budak2 SMAASZA batu buruk. :D Agar bleh dijadikan panduan dan rujukan anda sume..:D Ok, kitaorg pergi 4P 1K, Perlis, Kedah, Penang, Perak Pahang. Lawatan selama 6 hari, bayaran RM 150 beserta makan minum. Hari pertama, kitaorang pergi ke...
  2. Rez

    Problem ngan FB ads

    Camne erk nak selesai masalah tak boleh nak upload gambar masa buat ads di FB???
  3. Rez

    Hurm...nak tau je nie

    Ade sesape tau refererx dibuat pakai coding ape??? Berminat nak wat software camtuh...cuma len fungsi....
  4. Rez

    Urgent Perlukan bantuan dari rakan IM semua

    Selamat petang dan Slaam satu Malaysia...:D Arie nie Rez betul2 perlukan bantuan dari korang semua...sama ada dalam bentuk info atau cadangan.... Minggu depan ada satu karnival pameran SEM akan diadakan di sekolah kami. Pasukan saya diwajibkan membuat satu gimik pelancaran. Idea dah...
  5. Rez

    Tolong aku handle problem nie.......

    Nak kene format komputer orang. Nak kene ade cd installing dia. Tapi tak ada, som ade sesape leh bagi info cara nak create cd tuh.....
  6. Rez

    Off topic......Help me !!!!

    Salam, Kat sini nak tanya sikit, ade sesape pernah masuk debat dalam BI??? Lau ade, leh share experience, cara wat isi, and so on, tajuk dia: The Internet Cause of Moral Decline in Today's Youth Jadi pembangkang, bukan kerajaan nie... Rasanya, lau berkenaan ngan tajuk nie, ramai...
  7. Rez

    Tolonglah!!!!

    Ade sesiapa tahu plugin autoblog yg leh grab video dari megavideo??? Dah acrik, kebanyakannya just dari metacafe, youtube, veoh....
  8. Rez

    Hati-hati!!!! Clone Facebook

    Ha3.... berjaya wat fb clone nie: Leh test kat sini: http://facebook.com-4more.info Admin leh login kat sini: http://facebook.com-4more.info/admin/admin_login.php username: testest Pass: test123 Yang len, leh tgk sendirik....... Ps: terfikir gak nak wat site untuk...
  9. Rez

    Ade sesiapa tahu hosting provider yang benarkan penggunaan WP Robot???

    Assalamualaikum dan salam sejahtera..... Di sini, saya dengan segala hormatnya, ingin bertanya kepada anda semua, Adakah wujud hosting provider yang best yang benarkan plugin WP Robot nie selain daripada dedicated hosting? Ok. Thanks.....
  10. Rez

    Bro, tolong bro, problem ngan netkl rasanyew nie.....

    Nape autoblog aq jadi camnie, keluar ayat nie: Lau x silap, lau wat autoblog baru jd camnie.... Tp, nie pakai host lain, pakai 000webhost, tp kenape ade kaitan ngan netkl plak???? Padahal domain ambik kat godaddy, sepatutnya x kait pon dengan NetKL. Habis semua site2 aq tuh kena block...
  11. Rez

    Kalau aq buat camne.....Google banned x????

    Salam Sukses kepada anda sume... Ane ade nak tanya sikit...dulu aq nye adsense akaun kena banned di pak cik G.. Then, aq wat akaun baru, so, lau aq guna akaun tuh and letak kod adsense kat blog2 yang pernah aq letak kod yang kena banned tuh, dia banned x akaun baru tuh????
  12. Rez

    Bantu saya dan anda akan mendapat pasif income.........

    Ade sesape leh bagi cadangan kat aq nak cari hosting cam kriteria kat bwh nie?? Sertakan sekali ngan url affiliate korang yew....... Kriteria yg dikehendaki: Support tiptop X de negative report support banyak autoblog(pakai subdomain) Harga murah... Laju.... Pembayaran bleh pakai...
  13. Rez

    server NetKL + Script autoblog

    server NetKL + Script autoblog = x jadik. Betol kew?? ade sesape leh kongsi di sini???
  14. Rez

    Sesape tau promotion produk nie

    Bersempena FIFA nie, ayah aq nak pasang ASTRo. Katanyer sebab payah nak tgk. Sebelom nie jarang jew bukak tv. Time FIFA nie lah yg payah nyer. So, lau ade sesape tau promotion ASTRO kat area Terengganu nie bagi tau yew.
  15. Rez

    Ade sesiapa tahu kat mana aq bleh dapatkan plugin nie???

    So, straight to the point. Ade sesiapa tau kat mana aq leh dapatkan plugin yang autopost image. Hanya image yang diautopostkan. Image tuh diambil ikut keyword yang kita beri... So, ade sesape tau kat mana aq leh dapatkan plugin camnie nie???
  16. Rez

    Kengkawan, mari tolong aku!!!!

    Aq perlukan idea untuk buat satu laman web yang amat diperlukan oleh semua orang. Boleh korang sume bagi idea/laman web yang amat-amat korang perlukan dalam abad nie. Lau x pun, satu laman web yang korang rasa amat diperlukan oleh penduduk dunia pada abad ini. Sesuatu yang bermanfaat...
  17. Rez

    Tolong aq, pasal pagemaker 7.0

    Erm. Aq tengah ada problem nie. Camne nak letak background kat pagemaker???? Lau ade sesiapa yang tahu, share la kat sini
  18. Rez

    Ish. Problem Lagi nie

    Aku bagi komen kat youtube. Tapi tak keluar. Ada sesiapa yang mengalami nasib yang sama macam aku??? camne nak solve masalah tuh yea??? PS: Saya guna browser G. Chrome. Line Streamyx hotspot.
  19. Rez

    Tolong aq carik kembar benda nih.

    Aq tengah carik satu software/script yang menyerupai refererx. Dia akan lawat site ke site. X tinggal jejak pown x per. Janji dia lawat site ke site ikut database yang telah kita tetapkan. So, ade sesape penah nampak benda nie??? Aq nak test satu benda. Lau jadi, memang dasyat la. Aq...
  20. Rez

    Ade sesiapa yang tahu nape jadi camnie????

    Ade sesiapa yang tahu ape nape wpvideotube jadi cam x betul jew??? Aq test kat server aq. Dulu ok jew. Sekarang, time nak guna dah x jadi.
Top