Search results

  1. J

    Badan naik ruam-ruam

    mmg kat dobi leceh nak basuh pastu kluarkan balik letak dlm dryer. Tu pn kena beli token bnyk kali baru la siap basuh. Kena simpan duit la beli yg cepat sikit mcm panasonic baru la jimat masa
  2. J

    Badan naik ruam-ruam

    Auto tub care guna air panas ke? Takut nnti mudah rosak je kalau guna air panas pastu bgi effect kt baju yg basuh tu. Skrng mesin basuh semua dh ada fungsi auto basuh tak mcm mesin basuh model lama
  3. J

    Badan naik ruam-ruam

    Samsung cepat rosak kan lepas guna 3 4 tahun. Duk survey nak beli mesin basuh baru yg jenis front load jugak ni tapi harga mcm mahal je. Brand toshiba okay gak tpi bnyk review susah nak claim warranty
  4. J

    Badan naik ruam-ruam

    Baju yg basuh tu mesti x bersih sngt. Kdg2 kita suka campur sekali baju dgn basuh selimut comforter bagai tu yg jadi melekat hbis hama kat baju. Kena asingkan baju budak2 ni kalau kulit jenis sensitif mcm ni
  5. J

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    Tq bro siap bagi link. Senang sikit nak survey nak bandingkan dgn mesin basuh front load brand lain. Range harga mcm lebih kurang sama. Feature mmg bnyk beza
  6. J

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    Front load washer mostly mmg ada spin sekali kan. Xyah bazir duit beli dryer dah. Model NA-V11FX2 brand panasonic ada jual online tak eh. Malas la nak survey kat kedai musim covid ni
  7. J

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    Ni yg latest jugak. Jiran ada guna model mesin basuh brand panasonic yg ni la. Haritu nmpk lori duk hantar mesin basuh ni kat rumah. Warna nampak cam modern gitu
  8. J

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    Kena letak sabun bnyk2 x guna fungsi stainmaster ni sebab takut baju jdi tompok putih kalau mesin basuh tu putar x rata. Kena basuh lagi sekali tu yg leceh
  9. J

    Mesin basuh baru

    Beli saja mini washer baru berapa ringgit saja.. Letak dlm bilik air pun boleh.. Sebab dia kecik sgt senang angkut pegi mana2.. Tapi kalau u sorang sj boleh laa haha
  10. J

    Channel youtube mana pilihan korang?

    ce fikir logik.. app lain pon kekadang timeout.. online banking pon boleh timeout.. sama la cite dia kot utk ni.. kalau crash, restart je tepon settle dah.. takyah kusut2 haha
  11. J

    Channel youtube mana pilihan korang?

    mesti ah video riders, especially bob yp.. syok gila dia ckp2 sambil ride motor dia.. kita yg tgk rilek je x de hal lah haha
  12. J

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Revolusi 5G ni bukan asher2 penangan die ek. Bila tm da pasang kat tempat kita, baru jadi luar biasher.
  13. J

    buku virtual and physical

    Kt mlysia mcm takde lg je teknologi mcm ni. Rasanya kena pakai teknologi 5G lg canggih mcm ko ckp..
  14. J

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    budak sekarang dengan cikgu pun tak takut dah. dorang buat macam member
  15. J

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    cucu sekarang main game main phone je mana kesah pasal nenek atuk dah
  16. J

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    tengok tak video tm #lebihuntukmu tu? atuk sekarang pun dah pandai main game
  17. J

    Cadbury Tidak Sensitif Isu Khinzir

    Sblm ni kan IKEA punye sosej pon ade yg ckp mengadungi ****.. Da cek byk2 kali dr ramuan smpai masak.. mmg x de ape2 mcm tu...sajer nk buat kacau X(
  18. J

    Malaysian Moto GP 2011

    saya pun orang miskin takde wang beli tiket...tapi tak dapat pergi takpe, nasib baik boleh main game ni on.fb.me/qltC7e untuk ubati ketagihan saya terhadap motor racing kekez...
Top