Search results

  1. R

    wash carpet

    do u knw any washers that able to wash carpets with small to medium size and thin? looking for new washers but able to do so. thanks!
  2. R

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    aah rasanya bnyak kedai yg jual home appliances jual..tapi kalau mcm malas tu beli online je macam i hhehe..senang balik keje tengok dah ada depan rumah.. 1653234798 kan kalau dah ada washer yg dapat tolong kita jimatkan masa dan tenaga, why not kita try kan..tambah balik kerja nak cuci baju...
  3. R

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    boleh lah yg blanket tu pun..i klau weekend ja mmg kutip semua selimut, comforter and cadar basuh..guna pula yg stainmaster+ cucian panas tu..sbb nak matikan hama kalau ada tak nak lah nanti rasa tk selesa time tidur tu..
  4. R

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    alhamdulillah buat masa sekarang puas hati..boleh masuk sampai 11 kg..pastu yg beat sbb dia hasilkan buih yang halus so yg mana mcm kena lumpur ka apa senang lah hilang sbb senang serap through kain..
  5. R

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    eh tak lah lah dia auto clean kita punya tub selepas setiap cucian..senang sbb tak payah pikir nak luang masa nk cuci..ada function ni mould pun tak sembat nak membentuk.. 1653015246 Panasonic Front Load Washer, NA-V11FX2..yg ni so far i pernah guna brand ni sebelum ni mmg tahan lama..ni cuma...
  6. R

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    i guna yg jenis panasonic front load punya..ni pun hasil tanya org itu ini, cari review mana ok then jumpa lah yg sesuai dgn masalah yg hadapi sampai kekadang tu rasa tak da mood sebelum guna yg baru ni..
  7. R

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    susahnya lahai mcm ni..i dulu camni sebelum ni tak cuci makin merebak lumut hitam tu..now ok lah beli yg ada function auto cuci sendiri..jimat tenaga dan masa..
  8. R

    Psoriasis Contagious?

    Tq Kath.. I knw there are few similar services from various brand/company but still can't decide. I have watched the video and they kind a convincing and I shud give it a go. 1650857761 wows! I tot they'll only service their own mattress brand. my mattress is quite heavy so I think I couldn't...
  9. R

    Psoriasis Contagious?

    hve any1 here tried the mite-free vacuum? wht brand is the best 4 both electricity usage n "pocket" +Berpeluh++Berpeluh+ 1650630674 may I knw what type/brand ure using? I'm getting one but still surveying that doesn't cost me much.
Top