Search results

  1. Y

    Peralatan Memancing

    cam best halco nye umpan tiruan ader ker..
  2. Y

    [ N E W ] :: Laman Sosial Malaysia Terbaru ::

    wah bagus2 cantik theme.. dia..
  3. Y

    Mudah Jual Beli Kereta di www.mudahjualbelikereta.com

    adehdah kena hack.. hurm..
  4. Y

    ( TOLONG )web-hosting luar negara atau tempatan?

    kalu guna web hosting malaysia laju jer.. klik terus keluar.. :) sebab ping rendah..
  5. Y

    PENGGUNA refererX . Siapa nak database berjuta-juta ?

    wah nak jugak lak bro db juta-juta tuh masih available lagi tak
  6. Y

    Cloud Webhosting - serendah RM 18 1st year (selepas 70% diskaun selepas raya !!)

    Wah best nih.. leh try hosting bro tgk.. jadi camne.. bru nak belajar buat website.. nampak bro ade guna varnish cam besh jer nih.. ip malaysia ker bro atau luar nyer..
  7. Y

    Survey - Siapa nak belajar buat website?

    wah bagus nih.. leh laa belajar php coding, css , javascipt nih.. berminat nih..
  8. Y

    Iklan Di Fan Page total 300K Fans [murah]

    Pm saya yer bro.. inbox bro dah full dah..
  9. Y

    [ Service Bina Website ] Miliki Laman KOMUNITI BLOGGER Anda Sendiri - Harga Terendah!

    wah paklong sekejab jer dah sampai 1000 visit..
  10. Y

    Ada sesiapa yang tahu tak hosting VPS terbaik di Malaysia?

    Wah untung bebenor nih.. cuma thrushvps nih rajin down jer nih.. saya ada guna Uk nye server.. bro pakai server apo... yg burst nya vps setakat sekarang 100% uptime tapi memori rajin 100% yang heran tak hang pon vps tuh..
  11. Y

    Apa pendapat tentang Hai.my?

    web nih macam cnet nye erk.. leh reviews.. nubies gile nih.. tak biasa guna :(
  12. Y

    Tolong Kongsikan Senarai Ping Untuk Blogger

    bro leh search kat google guna keyword nih ---> ping aggregator
  13. Y

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    SelaMAT ARI RAYA..:):):)
  14. Y

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    rasanya cuba bro update terminal bro dulu.. ke version 225 Cuba bro lihat di help dan click About tengok terminal version :);)
  15. Y

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    Saya area alor star..
  16. Y

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    waa semalam test demo tak sampai sejam jab je 100 pip kg analisis + meter.. tq tuan tanah..:):)
  17. Y

    langkah memulakan forex trading!!jom belajar dulu!

    ea fx pro jacksen ker.. ea tuh memang bagus.. tapi kena dgn setting dia... bro leh kongsi tak setting yg sesuai.. camne nak guide dia...:rolleyes::rolleyes:
  18. Y

    Assalammualaikum bro bole ajar saya teknik chaos ader ym id tak bro

    Assalammualaikum bro bole ajar saya teknik chaos ader ym id tak bro
  19. Y

    GBP/JPY Technical Analysis

    Fuh.. terima kasih bro..
Top