Search results

  1. Junaidahsaat

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    ye sy rasa betul.. klau sy lah jadi developer, sy akan buat konsep kos rendah rumah kecik je 2 bilik ke 3 bilik air tapi rumah bawah 200k... utk golongan b40 ni ada rumah sendiri kan walaupun kecik janji dorg ada rumah pertama dorg
  2. Junaidahsaat

    Dalam Negara Share cara jaga kebersihan time covid

    Brand apa tu? Ye ke boleh bunuh kuman dgn air sejuk je? Hebat betul mesin basuh tu share2 laa
  3. Junaidahsaat

    Dalam Negara Share cara jaga kebersihan time covid

    Mesti lah sekarang kan mana2 pegi balik rumah kena bersih kan diri. Aku pun pegi mana2 akan mandi. Dok rumah un mandi 3 kali sehari utk kebersihan diri. 1615474498 Tukar je lah spin dalam tu. Rasanya dah longgar kot sebab tu putar tak betul. Aku pun guna mesin basuh penah rosak tempat putar tu...
  4. Junaidahsaat

    Bersenam dkt rumah PKP2.0

    Mungkin lah tu yg sampai gatal2 tekak.... Tapi nak buat macam mana dah itu je sumber air yg ada kat rumah sy tue.... Leceh beli botol2 ni nak bawak balik rumah berat.... Sy ingat nak pasang lah panasonic ionizer tu.... Harga mahal lah jugak tapi nak dikira dgn beli air botol byk2 mcm sama jek ...
  5. Junaidahsaat

    Bersenam dkt rumah PKP2.0

    Ok lah tu dari sy yg tak suka sgt exercise, tak tau nak makan & minum yg sihat2 sebab kebanyakkan tak sedap hahaha.. Nak minum air masak jauh sekali sebab pahit. 1611756347 Hahaha jarang tngok tiktok ni jadi tak rasa tergugat sgt.. Kalau paksa diri sgt nanti boleh jatuh sakit...
  6. Junaidahsaat

    Bersenam dkt rumah PKP2.0

    Hmmm,, ok ke minum fat burner saya mcm takot nk minum tp mcm nk try huhu,,
  7. Junaidahsaat

    Mesin basuh baru

    Ye keee kalau boleh bayar bulan2 confirm i nak jgak sebab ye lah rumah pun apartment nak sidai baju mcm mana kan. Kalau 38 minit je basuh bersih ke baju?? Sekejap sgt tu. Mesin basuh lain nk dekat 1 jam pun belum tentu bersih
  8. Junaidahsaat

    Mesin basuh baru

    ehhh berapa harga mesin basuh tu? kalau macam bayar bulan2 boleh ke? ye lah sebab ada service plan kan. dah macam coway lak hahahaha
  9. Junaidahsaat

    Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

    aah cuckoo dgn coway asal dari korea tapi kalau sembang pasal kualiti, kualiti coway lagi jauh kat depan dari cuckoo sebab ye laa coway dulu yg menapak kat malaysia ni kan? hehehehehe dari kualiti produk, sy mesti rekemen coway kat sape2 heehehe
  10. Junaidahsaat

    Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

    yg tu biasa je sy rase air natural inception tu baru ade air alkali x pun u try tgk kat website dia lah sebab sy guna villaem x de fungsi alkali
  11. Junaidahsaat

    Dalam Negara Khamis 17 Mei 2018 tarikh mula puasa

    itu normal lah awak hahahahhaha so, cari point utk larikan diri dari makcik2 bawang tu or shut their mouth up dari sibuk hal anak orang... lepas puasa mulut memasing berpuaka lah si bawang2 sekalian hahahahahaha...
  12. Junaidahsaat

    Teknologi Ulasan Apple iPhone X – iPhone Terbaik Yang Pernah Dihasilkan

    ehhh betul juga sekurang2nya sy boleh saving duit byk siket dari beli direct kan hehehehe almaklum lah sy xpernah beli phone kat celcom center tu psal x pernah tahu pun lagi pun RM 165 agak murah nasib baik sy pengguna setia celcom postpaid
  13. Junaidahsaat

    Teknologi Ulasan Apple iPhone X – iPhone Terbaik Yang Pernah Dihasilkan

    harga smpai 5k+++ !! giler laaahhhh... teringin nak pakai iphone x weyhh sbb nak dual camera..... tapi nampaknye kena tangguh dulu la nak beli iphone X ni heheeheh
  14. Junaidahsaat

    Kecewa dengan hotlink

    mesti besar awk.. hahahaha sebab plan murah mmg ramai org suka pakai tapi tu lah sygnye dorg tak pikir jangka pjg.. malas dah nak pikir.. cume harap dorg tukar je laa plan lain yg lagi bgus n boleh dptkan balik customer dorg
  15. Junaidahsaat

    Kecewa dengan hotlink

    yupp.. walaupun majoriti ckp dah nama pun hotlink east, msti laa east yg pakai.. tapi ape salah nye buat hotlink united ke ape ke baru lah kami org2 bkn east ni pkai baru lah rare.. takkan pndang telco lain dah lpas tu.. hahhahaha
  16. Junaidahsaat

    Kecewa dengan hotlink

    kannnn... kalau kwn sy tak bgitau, sy takkan tau yg maxis ade buat plan ni.. dia pun x tau sgt psl benda ni..
  17. Junaidahsaat

    Kecewa dengan hotlink

    hmm bkn stkt selngor dan KL je yg berbelanja tinggi.. kami yg duduk johor nie pun kena tempias kegawatan ekonomi.. kami pun dah membangun jadi bandar pesat..
  18. Junaidahsaat

    Kecewa dengan hotlink

    Baru2 ni sy cari no baru utk sy pkai.. sebab sy dah bosan pkai telco sama je.. tetibe kwn sy belajar dekat sarawak ckp pakai hotlink east murah.. sy pun cari smpai dpt.. tpi rata2 kedai sume tak de pun.. sy jumpe 1 kedai maxis dan tanya psl plan hotlink east tu.. murahhh rm 10 utk 10GB fb...
Top