Search results

  1. Zizi Lee

    Gajet huawei matebook

    seriously lawa sgt and macam mcm kelebihan huawei ni akan dpt skongan penuh Malaysia. so, maybe nak guna teknologi canggih should tgok huawei dlu kot. haha
  2. Zizi Lee

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    biasa i pergi pn pantai timur. guna apps skrg je kalau nk cri hotel ke apa. agoda, trivago. cmtu jee. is it ada apps lagi hebat ke dgn org cakap 5g ni
  3. Zizi Lee

    tips tanam pokok dengan subur

    sbb tu org cakap antara punca kurangnya keberkesanan Internet untuk segalanya (IoT) hingga kini adalah sbb sistem rangkaian ngara kita yang belum laju untuk mengoperasikannya.
  4. Zizi Lee

    buku virtual and physical

    mcm mcm u skrg boleh buat. sbb kita ni ketinggalan skit jaa. Antara punca kurangnya keberkesanan Internet untuk segalanya (IoT) smpai skrg adalah sistem rangkaian yang belum laju untuk mengoperasikannya.
  5. Zizi Lee

    buku virtual and physical

    aa. i rasa better kalau anak anak kita nnti pn diajar tntg technology 5g ni. yelah dunia makin canggih kan. mcm mcm diorg boleh fikir. more creative laa
  6. Zizi Lee

    tips tanam pokok dengan subur

    ohh skrg itu boleh connect kot phone dh ada aa? i ingat dia pakai sistem jee mcm buat coding and so on
  7. Zizi Lee

    buku virtual and physical

    i cuma tak sabar nk tggu technology baru je. hehe. yelah amazing gila kan kalau kita n dh boleh start pakai yg mcm hologram. im pretty sure mesti banyak sgt dia kluar nnti astu banyak juga ituu advantage. 4g dlu n dh rasa kagum, ni lagi maa 5g
  8. Zizi Lee

    tips tanam pokok dengan subur

    biasa guna mesin jee. tapi kau kene macam connect dgn something system macm iot tu. pakai sensor smua. kalau nak pakai yg canggih kene latency rendah laa. skrg ok dh nk 4g, nnt improve 5g try laa baru
  9. Zizi Lee

    buku virtual and physical

    yeaah, tak sabar nak tggu cmtu sampai kat kita. its still new tapi ni sgt laa mmbantu semua org. mcm org yg tk dt melihat kan, mana tahu nnti kot dia boleh bacakan utk kita. boleh buat bedtime story. hahha
  10. Zizi Lee

    tips tanam pokok dengan subur

    Yeahh. sensor Iot pnya technology. kalau takat skrg kita still guna 4g masih larat lah nak pakai. alaa budak skrg dh buat sndiri dh. cuma kene pandai coding skit je laa. huhu
  11. Zizi Lee

    buku virtual and physical

    hologram pnya book aa. ada audio dn visual book. tu macam u beli buku kat kedai boleh tgok buku tebal mane, isi dia apa. negara lain dh pakai dh ni
  12. Zizi Lee

    tips tanam pokok dengan subur

    u banyak sgt ke tanam tu pokok? bukan ke skrg dh mcm mcm boleh buat auto for pertanian. tapi kalau sikit tu i think ada je technology skrg
  13. Zizi Lee

    bayar parking kt sunway pyramid

    kalau 5g rasanya parking pn dh macam macam nanti. kereta pn dh nak pakai auto pilot skrg, nanti smu bnda akan di '5g' kan. haha
  14. Zizi Lee

    bayar parking kt sunway pyramid

    Aaa baru je start kan. driver tak perlu bayar guna tiket parkir bila mereka masuk dan keluar tetapi hanya perlu daftar nombor plat kereta menerusi portal Sunway Parking dan aplikasi Sunway Pyramid dengan fon.
  15. Zizi Lee

    Google Home?

    aah. sbb nak buat something yg org nampak wow mesti lah kene guna yg high pnya.
  16. Zizi Lee

    Google Home?

    Aah. kalau pikirkan kita pn start dri bawah. dlu mase guna 3G pn dh rasa laju dn hebat, pastu ada 4G org macam tak yakin. aish ok jee. puas hati kluar lagi 5G ni pn takkan tak yakin lagi diorg boleh buat keluar kan
  17. Zizi Lee

    perubatan moden atau tradisional?

    betul tu. jimat laah dri segi kos hospital. pantau dri rumah je. sbb kdg org yg sakit biase biase ni pn dok kat hospital. banyak makan kos hosp satu, lpas tu kita yg sakit x berpa pn kene bayar jugak. hahah
  18. Zizi Lee

    perubatan moden atau tradisional?

    betul tu. mula2 pikir jugak ingat 5G ni just utk lajukan line phone je. hahha tapi 5G ini sbnrnya diwujudkan untuk kurangkan macam mcm isu dan halangan yg duk berlaku kat rangkaian 4G sedia ada. Walaupun 4G nii kadar kelajuan dia mcm dah cukup dh bagi kita semua, tp ia masih dak cukup untuk...
  19. Zizi Lee

    Google Home?

    thats why bro dia nak upgrade ke 5G. dah 4G lembap, mana tau naik 5G ni makin laju karang. baru baru ni Telekom tawarkan pra-5G kat puchong. so kita kira ready, wait and see laa nanti 5G bertapak kat Malaysia pulak.
  20. Zizi Lee

    perubatan moden atau tradisional?

    kdg org selalu fikir kalau teknologi mkin berkembang so kos pn makin mahal lah kan. tapi, I tak rasa camtu. dgn IoT ni blh jimatkan kos rawatan pesakit tau. Contoh jelas, pemantauan pesakit yang fleksibel memandangkan menjaga pesakit di hospital ni lebih mahal.
Top