Search results

  1. V

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    Tula wei malas nak pergi kedai la musim covid ni better tngok online je mesin basuh ni. Top load jarang tngok yg ada fungsi air panas mcm ni. Front load je button feature tu lgi bnyk nak kena tekan2
  2. V

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    G dobi pun mahal jugak nak beli token utk keringkan baju pulak lepas tu. Pastu kena tnggu sejam lebih baru la siap basuh semua. Rasanya yg fungsi air panas bagus utk hilangkan kesan minyak melekat kt baju
  3. V

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    Front load ada air panas ke? Sy guna mesin basuh front load jugak tpi xde pun air panas. Paling canggih boleh connect dgn app dekat phone je
  4. V

    Teknologi About this new tech for washing machine. Can anyone help?

    How much bro. Is it too expensive? Feature that can detect our laundry n adjust washing pattern definitely good one as can save more water n electricity
  5. V

    Teknologi About this new tech for washing machine. Can anyone help?

    True tho. not to forget need to be clean from any stain and bacteria. Latest washing machine would have that function but the price maybe a bit higher than normal one
  6. V

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Extra km semua minyak boleh guna. Shell & caltex dua2 jimat je kalau isi full tank boleh buat pergi balik kalau jalan2 dlm satu negeri je
  7. V

    Taman Bukit Indah Single Storey Terrace Sale

    harga rumah 50K tahun 90an hahahah skrg dah 2020 semua benda mahal mana ada benda murah dh
  8. V

    Taman Bukit Indah Single Storey Terrace Sale

    okay lah ada byk facilities dkt kawasan rumah ni. shopping mall semua ada 1597109061 kalau kawasan ni dah maju harga mesti mahal.
  9. V

    Keluar dating dgn dato'

    best ke main app ni? senang dpt amoi?
  10. V

    Keluar dating dgn dato'

    jijik lah main tinder hahaha cari amoi kebaikannya masing masing sedap hahaha
  11. V

    Keluar dating dgn dato'

    dia kasi badan ke? patut lah selesa hehehe
  12. V

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    saya kenal gf saya dkt fb. Dia melayu saya india
Top