Search results

  1. khai2u

    Bayi mati selepas 'dipulau' 10 hospital

    mcm-mcm.....adakah sbb rakyat dia terlalu ramai??
  2. khai2u

    Video Prima Skrip~ada sape2 cuba tak??

    Salam sume....baru dpt email dari Tn Munawar....support dh ON hari ni... p/s: sape2 nk install script VP, pm...
  3. khai2u

    Video Prima Skrip~ada sape2 cuba tak??

    Tuan Munawar dah maklumkan hari tu yang dia akan offline....so kena tunggu dia balik kot...
  4. khai2u

    [Software DTGenerator] Bina Unlimited Leads Sendiri Tanpa Henti

    kalau pakai email yg di extract dan blast di kira spam ke tak?
  5. khai2u

    Linguaphone hanya satu penipuan..

    ramai bdk u terkena termasuk aku dulu...hwahwha...sape x byr siap kena blacklist bank.....
  6. khai2u

    Siapa nak formula Excel 2007(PLR) bersama casestudy?

    Dalam bentuk video? atau ebook?
  7. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Salama semua....jualan akan ditutup pada malam ni.....so sesiapa lg berminat boleh daptkan terus dari link sy seperti di laman hadapan.....sy akan offline sampai jam 1 pagi....sila hantarkan sebarang pertanyaan ke [email protected], tq for all your support.....
  8. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Salam Ramadhan Sahabat WC... Hari ni last day untuk yang nk dapatkan video prima...beli 1 percuma 3.... lepas hari ni beli 1 dapat 1 dengan harga yang sama RM130....pilihan di tangan anda... So mari cepat2...kasi angkat...
  9. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    kasi up sket!...lagi 2 org sape nak ni...jimat ongkosnya....hehehe...
  10. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Ustatrock, jazakallah...PM replied..
  11. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Syahrulsar...TQ..Pls check PM.
  12. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    hehehe....idea bagus....tp sy x pasti sama ada di benarkan oleh saudara munawar....
  13. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Tips Niche yang dikongsikan oleh saudara Munawar.... Cari niche yang "How To" iaitu yang... "Solve People problem" Contohnya ialah ramai orang nak belajar main Guitar. Sekarang anda pergi ke YouTube.com dan search "Learn Guitar", banyak video berkenaan cara main guitar. Lepas itu pergi...
  14. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    bump! Anda boleh tengok video yang disediakan oleh Saudara Munawar untuk penerangan yang lebih details. community blog yg tidak memerlukan artikel.....video semata....jana income --> adsense/cpa/clickbank/amazon....ataupun boleh flip/jual website di Flippa....satu pelaburan yg...
  15. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    bump! masa dh suntuk...offer akan tamat esok hari ....kepada yang berminat sila buat tempahan sekarang.... 1. TQ to bro Shazwi yang dah buat tempahan.... mai..mai...
  16. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Salam sume...tq mode dh approve thread nih.... Untuk makluman sumer...ni produk saudara munawar....harga offer adalah berdasarkan dkt order page tu.... Saudara munawar ada buat tawaran istimewa sempena Ramadhan....So, sy cuma tawarkan bonus sahaja untuk pembeliaan produk ni.... jangan salah...
  17. khai2u

    **Offer Ramadhan** Video Prima - Buy 1 free 3 license

    Salam Ramadhan sahabat WC ! VideoPrima v2.1.2 - Offer Ramadhan!! Sekarang juga anda berpeluang mempunyai laman portal video komuniti yang lengkap dan canggih. Membina laman video Niche, featured videos, channels, import to channels, playlist, local search(optional) dan banyak lagi...
Top