Search results

  1. undercover

    Servis Promosi page anda dengan lucky draw apps!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Berminat untuk promosikan page atau produk anda dengan apps Lucky Draw? Pasti viral! Demo: Kedai Kain DJari | Sildo Satin Percuma! Embed di page: Features: 1. Pelanggan yang ingin memenangi hadiah yang ditawarkan mesti Like page anda untuk bermain...
  2. undercover

    Lesen SLF

    Salam..ada tak sesiapa beli slf pro version? tak nak jual murah² ke lesen unlimited tu? :D pm yer kalau ada nk jual. tq
  3. undercover

    GSA SER second hand untuk dijual

    Salam all, Ada sesiapa yang berminat nk beli GSA SER second hand? http://www.youtube.com/watch?v=bnqskOD7L6I FREE SERENGINES (ADA LAGI 25 HARI ACCESS) http://www.youtube.com/watch?v=qmvPFNHAD-Q Harga asal: $89 Harga nak jual: $73 Free serengine key: ada lagi masa 25 hari untuk diguna. Harga...
  4. undercover

    lot.my clone

    Salam, all. ada sesiapa ke tahu/pandai buat online store macam lot.my ni? Berapa anggaran kasar untuk buat site camni? Ada warga WC yg blh bagi harga murah2 tak?:)
  5. undercover

    WTB - Affiliate Script (B.I) Siap Install

    Assalamualaikum dan salam sejahtera... Saya memerlukan affiliate script yang blh detect sign up sahaja dan tak perlu apa2 bayaran untuk join sebagai ahli. Maknanya affiliate akan dapat duit dan blh tgk ahli dibawa ke website dan sign up dari url dia. Lebih kurang cam daftar percuma dahulu dan...
  6. undercover

    SenukeX - 1 Month Access

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Disini saya ingin membuka jualan untuk SenukeX Access untuk 1 bulan dengan harga yang cukup murah. Harga biasa: $147 sebulan Harga WC: $15 sebulan (lesen eksklusif untuk 1 orang, boleh digunakan di 3 pc) setiap orang akan dimaklumkan share partner...
  7. undercover

    Mailing List Manager - Menghantar Ribuan Email Hanya Dengan 1 Klik!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera... Memperkenalkan, Mailing List Manager by HitMail.biz General Mailing List Manager Features Infinite mailing lists Generate HTML code to subscribe/unsubscribe to any mailing list Advanced subscription and redirection options. Option to unsubscribe from a...
  8. undercover

    Viral Google +1 (You click me, I click you back!)

    Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera, Saya ingin menjemput para webmaster di WC ini untuk sama-sama menambah dan memperbanyakkan lagi jumlah Google +1 di web masing-masing. Caranya ialah 'YOU CLICK ME, I CLICK YOU BACK!' :D Langkah-langkahnya ialah: 1. Add email (google account) webmaster...
  9. undercover

    Ada berani bukak kedai camni?

    McDonald's +KFC +Pizza Hut +Domino's =Mac' De Pizza Hir....hanya di Machang Kelantan Kalau kena saman berbillion kena nih... Image di: http://1malaysialikes.com/80/ Sumber: 1malaysialikes.com >> please click 'Like' :).tq
  10. undercover

    -==Google Adsense Slow- Tapi Masyuk!!==--

    Salam semua warga WC.... Baru-baru ini memang ramai adsense earner di Malaysia di ban oleh pakcik G, dan malangnya saya juga salah seorang dari ramai2 tu...dan lebih malang lagi, akaun backup juga telah di ban! Lepas kena ban, saya try adbrite, tapi pulangannya kurang memberangsangkan...
  11. undercover

    Iklan di website bertrafik tinggi

    Salam, Ada sesiapa tak yang tahu website mana yang paling sesuai untuk beriklan? Saya boleh cari di buysellads tapi macam x yakin pulak. Sesiapa ada pengalaman? TQ
  12. undercover

    Internet Speed Booster!

    Salam, Saya nak share skit tools yang saya pakai untuk boost speed internet ni. Sdra2 sekalian boleh try tools ni dan berikan sedikit sebanyak pandangan. Download kat sini http://hotfile.com/dl/45014227/b5555ee/FullSpeed.3.Portable.rar.html Run>>Choose web browser>>Test Web...
  13. undercover

    Hosting - All Unlimited, Free 1 Domain, $5.95/month, Uptime 99.9%!

    Ada sesiapa nak tukar hosting atau nak beli hosting baru?. Ni aku ada 1 offer BAIKKKK PUNYAA! Semua unlimited, anytime money back guarantee, 50% price for 1st year. Sesuai untuk segala jenis website dan blog, tambahan lagi blog adsense yang memerlukan uptime yang bagus! Server down camner nak...
  14. undercover

    Official Launch- Adsense Banner Exchange

    Assalamualaikum w.b.t Saya ingin berkongsi dengan anda semua satu teknik pantas untuk anda menjana earning Adsense secara whitehat. Memperkenalkan The #1 World Adsense Banner Exchange Adsense Banner Exchange http://www.adsbite.com Setiap ahli akan dapat bertukar-tukar code exchange sesama...
  15. undercover

    WTH - Setup Website

    Assalamualaikum.. Saya perlukan sedikit servis dari sesiapa saja yang berminat untuk setup website saya dan beberapa servis yang blh kita bincang kemudian. Basically saya memerlukan: 1. Premium/ Professional website template 2. Banner 728x90, banner 468x60 dan 468x10 3. Setup terus...
  16. undercover

    Hadkan masa untuk setiap topic.

    Saya ingin cadangkan disini supaya setiap topic yang kelihatan seperti sudah 'tamat tempoh' perlu di buang dari forum.Ini bertujuan supaya setiap user dapat selalu berikan perhatian kepada isu-isu yang sedang hangat diperkatakan. Bukan kepada topic yang lapuk dan isu yang berpanjangan hanya...
Top