Search results

  1. snappshooter

    Sape penah wat funnel untuk product? jom analisis

    fuh ilmu baru ni, terima kasih utk sharing nak kena daftar senangpay jugak la ni jawabnya
  2. snappshooter

    Sape penah wat funnel untuk product? jom analisis

    tahu asas funnel tp xtahu detail setiap step funnel share la apa yg tuan tahu
  3. snappshooter

    Pembelajaran marketing di www.cikgupemasaran.com

    Pembelajaran marketing di www.cikgupemasaran.com
  4. snappshooter

    Cadangan perniagaan rm15k

    yup xdinafikan mmf permainan sukan bermmusim tp kalau dah ada kaki (player), mmg tiap ari akan main , tmbhn plak kalau buka smpai malam cuma dok cari lot kedai yg sewa murah, senang nk urus overhead :D btw thanks atas cdgn utk kongsi dgn gelanggang lain utk permulaan
  5. snappshooter

    Cadangan perniagaan rm15k

    Salam, terima kasih admin sbb approve nak tanya kpd usahawan2 offline, SOALAN 1: jika saya ada Rm15k tunai, perniagaan jenis apa yang boleh saya buat yg kurang risiko untung ada? ..... CADANGAN SAYA saya terfikir untuk buat satu gelanggang pingpong, > sewa kedai RM1000...
  6. snappshooter

    ***Pengedar diperlukan: Produk Baru: Menghilangkan kedutan dan bag bawah mata

    kesan tu akan hilang juga kan selepas sehari? satu kotak bleh tahan brapa lama?
  7. snappshooter

    Case study : Membeli di Taobao dan Ali express

    nice review, skrg dok usha2 juga utk beli di taobao
  8. snappshooter

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    xpasti, sy bukan pakar ttg hosting tp kami share 8 website fotografi, so far mmg xde pape la. maybe pelawat xbanyak hahahaha
  9. snappshooter

    [TERHANGAT] Tiket Penerbangan AirAsia TERMURAH dengan MINI PANDUAN TIKET MURAH

    dah buat payment, xsabar nak baca hahahaha
  10. snappshooter

    70K likes fanpage + 5 tahun website untuk dijual

    nak tau jugak. pm link & harga tawaran :)
  11. snappshooter

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    sy pakai shinjiru, unlimited bandwidth, unlimited storage , so far kongsi dgn 8 org kawan xde masalah lg. tahunan rm400, masa mula beli dulu rm200 je
  12. snappshooter

    Pakej Umrah 2014

    kalau nak ambil pakej utk 4 dewasa (2 lelaki 2 perempuan) berapa ye? semua family, so nak ambik sebilik.. jika nak stay sebilik 5 org boleh ke?
  13. snappshooter

    Servis Likes Fanpage Murah

    la ye ke..letih dah cmnih hahaha apa la mslh apps den ni
  14. snappshooter

    Servis Likes Fanpage Murah

    salam tuan sudirman..:D apps sy dah ok rasanya, dah reset token td..sy nak PM xboleh sbb inbox tuan full :D nnt terus blast appssy tu ye..thanks *bleh delete dah kot inbox mana yg xdiperlukan tu :D
  15. snappshooter

    [WTS] MURAH!MURAH!MURAH! VCC untuk verifikasi Akaun Ebay/Paypal/Adwords!

    kalau nak topup VCC tu utk akaun forex bleh ke?
Top