Search results

  1. tanabe84

    ==No Sponsoring Needed + Spillover Guaranteed! Try it fee!==

    "Who Else Wants To Turn $1.75 Into $99,447?!" For most internet marketers, the number one priority when they first look for opportunities to participate in online is the chance to make money quickly and easily without any prior experience or know-how. The "Feeder Matrix" BRILLIANT Pay Plan...
  2. tanabe84

    Mohon Bantuan : Cara Mudah Untuk Dapatkan Sales Affiliate

    Assalamualaikum semua warga WC. Saya masih newbie di dalam affiliate ni. Saya mohon bantuan dari semua warga (terutama otaisan2 affiliate di WC) untuk bantu saya naikkan sales saya. Jasa mu dikenang. :)
  3. tanabe84

    Mohon Bantuan : Masalah Samsung Galaxy S3

    Assalamualaikum.. saya boleh dikatakan baru dengan handphone samsung galaxy s3 ni.. baru2 ni saya ada buka sms,tp icon notification utk sms tu x ilang jugak.. ada x otai2 yg pandai leh bantu saya? saya dh bukak smua sms yg diterima & delete msg2 terbaru.. masih x jd jugak..
  4. tanabe84

    Jom Order Kuih Raya

    1. Biskut batang buruk - 100 biji RM18 2. Tart nenas perisa strawberry - 50 biji RM20 3. Tart nenas - 50 biji RM20 4. Biskut mama carry - 50 biji RM20 * Semua harga tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran ditanggung oleh pembeli. Note : - COD di Kelantan : selewat-lewatnya...
  5. tanabe84

    Mohon Pendapat Kawan2

    Salam 1 WC.. saya bercadang nk bercuti di hatyai bulan 12 ni.. ada x yang tau di mana hotel yg strategik & mempunyai makanan yg halal.. klo leh xnk la yg mhl2 sgt.. :D
  6. tanabe84

    Pasaraya Online - Zanie Solutions

    Assalamualaikum semua.. Mulai 22/10/2012 pada jam 1:02 petang,Kedai Zanie telah berubah nama ke Zanie Solutions dan telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran KT0316705. Jenis perniagaan yang saya buat ialah : kuih apam polkadot telefon bimbit...
  7. tanabe84

    Mohon Bantuan Otai Kereta

    salam.. saya berhajat nak tukar absorber & spring utk kancil saya... tp saya xtau nk pakai jenama mana yg reliable & economical.. help me please...
  8. tanabe84

    Mohon Pendapat Kawan2 Pasal HP

    Salam 1 WC. Saya ada beli 1 HP jenama Dell Streak 5. Saya nk tnya korang yg pandai psl hp ni... Apa komen korang psl Dell Streak 5? X kisah komen +ve atau -ve.. :)
  9. tanabe84

    Iklan Di Laman Web Yang Popular

    Salam.. aku nk tanya korang smua.. ada x yg nk offer aku beriklan di laman web korang? klo leh xnk la yg terlalu mahal sbb biasa la, biz baru nk naik kn..
  10. tanabe84

    Newbie Needs Help Now

    Assalamualaikum & salam 1 WC. Saya ada 1 laman web jualan tetapi saya x tahu cara nk promosikan dgn cara yg berkesan. Saya dh cuba di FB & mudah.my tp saya masih lg kekurangan pengunjung. Sifu2 tlg ajar saya leh x? :(
  11. tanabe84

    Jom Buat Duit Raya

    Anda ingin menjana wang dengan modal yang sedikit? Anda telah memilih cara yang betul dengan mendaftar bersama kami. Kelebihan kami ialah : a)Modal Rendah Hanya RM20.00 b)100% komisyen milik anda c)Web promosi percuma d)Tanpa melalui akaun bank admin e)Komisyen terus ke akaun bank anda...
  12. tanabe84

    Duit Sikit Tapi Nak Buat Bisnes? Leh Aje..

    Ciri-Ciri Hebat : a)Modal Rendah Hanya RM20.00 b)100% komisyen milik anda c)Web promosi percuma d)Tanpa melalui akaun bank admin e)Komisyen terus ke akaun bank anda f)Terima SMS duit dah masuk ke akaun Daftar Di www[dot]rm20segera[dot]com/?r=tanabe84
Top