Search results

  1. mohdazim

    Perfume brand apa yang anda pakai?

    Assalamualaikum dan salam satu Malaysia kepada rakan2 di Wang Cyber. Tujuan saya buat servey ni adalah untuk nak tengok perfume brand apa yang selalu orang pakai. Sebab saya ni jual perfume dan berniat nak membeli stok yang banyak. Jadi, kalo kawan2 semua tak de masalah, dan ada keluangan, boleh...
  2. mohdazim

    Nak minta tolong..

    Assalamualaikum kepada semua warga WC. Saya ingin meminta tolong. Saya baru je install satu plugin ttg visitor. Lepas tu ada masalah time install mmbuat kan dia keluarkan error dan meminta saya install sekali lagi. Lepas tu, terus saya tak boleh login lagi. Nak pergi ke website tu pun dah tak...
  3. mohdazim

    Soalan yang sangat nooB tentang internet marketing..

    Assalamualaikum dan salam satu Malaysia kepada warga WC sekalian. Nama saya [email protected] Pertama sekali saya ingin meminta maaf kerana memenuhkan forum ini dengan persoalan yang sangat2 noob. Memandangkan kat sini ramai sifu2 dan taiko2 internet marketing, saya cuma nak tau: -Adakah dengan...
  4. mohdazim

    Business perfume tanpa modal, bukan one drop tau..

    Salam kepada warga WC sekalian. Saya di sini ingin membuka peluang kepada sesiapa yg ingin berniaga perfume. Perfume mmg original n branded punye. Cume perfume ni sume yg rejected punye. Jadi sesiapa yang nak menjual, sila pm saya. Kalo ada yang tek percaya keorian nya, boleh datang jumpa saya...
  5. mohdazim

    Mencari orang yang tau design Flyers/pamphlet..

    Assalamualaikum sahabat2 sekalian. Saya, seperti tajuk post ini, ingin mencari sesiapa yang tau design Flyers untuk perniagaan saya. Sesiapa yang berminat untuk menolong(saya akan bayar) sila pm saya ye. atau pun sms saya di talian 016-6994505 (azim). sekian terima kasih.
  6. mohdazim

    [Want to Ask] Apa pendapat anda tentang webstarts.com?

    Selamat sejahtera dan salam satu Malaysia kepada warga WC.. Saya ni noob sangat2 pasal nak buat website ni, so kena minta pendapat kawan2 yang lebih arif di sini. Apa pendapat kawan2 pasal webstarts.com? kalau ada yang lebih bagus, sila cadangkan kat saya..terima kasih kepada semua yang membaca...
  7. mohdazim

    Salam perkenalan dan Salam Satu Malaysia!

    Selamat sejahtera kepada semua fellow forumer kat WC ni.. nama say mohd azim dan saya berharap dapat bergaul dengan semua ahli dan mencapai matlamat saya di sini.. Wish me luck!! thanx guys!!
Top