Search results

  1. Bigboss87

    Kenapa movie malaysia jauh kebelakangan jika dibanding negara lain?????

    Besar kemungkinan selera penonton Malaysia ni, kalau buat mahal2 lepas tu takde orang tengok, rugi melampau tak untung langsung, yang keduanya, pasaran kita tak besar sangat sebab bahasa, sekitar indon, malaysia, brunei dan filipina je, sekadar pendapat +Nikmat+
  2. Bigboss87

    Malaysia negara peneraju tvet

    Negara kita sepatutnya nak kene banyak buat macam ni, menggunapakai sistem pemdidikan german, hands-on, apa yang di praktikkan ditangan, akan dipraktikkan juga di alam pekerjaan
  3. Bigboss87

    Produk Digital Yang Menguntungkan Di Pasaran Internet

    Perkongsian yang bagus untuk dibaca pada para wangcyber, nice for the tips +Terbaik+
  4. Bigboss87

    Agen Dropship Diperlukan. Produk HOT. Company Background Ebayer!

    Salam bos, saya berminat, sila pm
  5. Bigboss87

    4 tips simpan duit

    bagi aku lain pulak, bile kite dapat duit, apa kita nak buat duit tu, ada 3 bende, INVEST, SAVE, dan SPEND. Itu lebih baik, kalo kite simpan je duit tu, duit tu akan dimakan inflasi, jadi kuasa belinyer jatuh. Tak bagus simpan saje. So kene invest sikit, save sikit, dan belanja sikit.
  6. Bigboss87

    Kasih Ayah Seluas Lautan

    bersyukur la dengan apa yang ader, yang penting berusaha untuk mencapai tahap yang lebih tinggi
  7. Bigboss87

    Video Motivasi Untuk Semua Warga WC

    suke tngok video ni, buat kan kite rase semangat balik
  8. Bigboss87

    8 Tip Terbaik Untuk Berubah

    nak berjaya, first step, PLAN, there is an english proverbs, " People are not plan to fail but fail to plan"
  9. Bigboss87

    Tukarkan Ilmu Kepada Duit

    nice info bro, tidak dinafikan ikmu jambatan menuju kejayaan
  10. Bigboss87

    Satu lagi penipuan forex >> warga johor wajib baca

    scammer must be kicked
  11. Bigboss87

    Alhamdulillah, Hari Ini 5 Buku Saya Akan Diterbitkan

    apakah nama buah buku lagi ya tuan??
  12. Bigboss87

    PRE LAUNCH! Rahsia Surat Perjanjian! Wajib Anda MILIKI SEKARANG!

    Aku ada terpikir la pulak, biasanye orang jual ebook ni ada link ke landing page, awat hang tak dak?, awat promote kat thread??
  13. Bigboss87

    PRE LAUNCH! Rahsia Surat Perjanjian! Wajib Anda MILIKI SEKARANG!

    menarik ni, awak ni dulu kerja apa sebelum business??
  14. Bigboss87

    Residual Income (Pendapatan Tetap Bulanan) Dari Bisnes Online

    berkat usaha keras, inilah hadiahnya, Congrats bro!
  15. Bigboss87

    Jom Jadi The Next Steve Jobs

    kita ni boleh jadi macam dia, cuma kene berfikiran besar dan capai matlamat mengikut tempoh yang kita tetapkn, tu saja
  16. Bigboss87

    Jom Jadi The Next Steve Jobs

    tak lame lagi ulangtahun kematian steve job yang pertama, dua hari lagi.....
  17. Bigboss87

    Apakah Produk Bumiputera Yang Anda Kagumi

    mungkin ada satu...... ebook untuk membantu golongan bumiputra menjana pendapatan lumayan~~~~
  18. Bigboss87

    Rahsia Kejayaan Orang Jepun

    sememangnya sifat orang jepun yang sangat rajin, Tun mahathir ada lancarkn dasar pandang ke timur, seikit sebanyak dapat membantu negara kita maju kedepan
  19. Bigboss87

    Vote Design Baju WC 2012

    T02, baju korporat tak de ker, lagi gempak rasenyer, takpn gabungkn skali, t-shirt baju dalam, korporat baju luar
Top