Search results

  1. NazAiman

    HOT! PLR eBook Niche Paling Panas di Malaysia. Tiada pesaing! Demand tinggi!

    Ini MASALAH BESAR rakyat Malaysia! Sekarang, bukan orang luar bandar saja yang hadapi masalah bencana dan krisis ni, orang yang duduk di kawasan bandar besar pun turut sama! Ingat lagi masa banjir teruk di pantai timur dan banjir kilat yang 'tiba-tiba' di KL dan Kajang? Cuba baca disini dan...
  2. NazAiman

    URGENT! Mencari penulis ebook

    Salam sejahtera entrepreneur, Saya mencari penulis ebook yang berpengalaman ataupun mempunyai hasil kerja yang berprestasi tinggi. (Oleh sebab saya kurang mempunyai masa dan skill menulis) :D Sila PM saya hasil kerja anda / portfolio serta rate harga penulisan anda, saya ada kerja untuk...
  3. NazAiman

    Ada sesiapa yang Printing Tshirt berbentuk macam ni?

    Salam sejahtera, Saya mencari sesiapa yang boleh printing design dengan tshirt berbentuk exactly begini: Email saya di: [email protected] saya nak buat banyak tempahan.
  4. NazAiman

    SEGERA! Mencari WC yg boleh DEVELOP & DESIGN kedai ecommerce

    Salam sejahtera entrepreneur, Saya mencari WangCyberian yang boleh develop & design kedai ecommerce atau kedai online. Tak kisahlah menggunakan apa sahaja platform, cuma pastikan ia boleh di integrate dengan local banking seperti Maybank2U, CIMBClicks dll. Contoh kedai yang boleh di refer -...
  5. NazAiman

    Ada sesiapa boleh pasang script affiliate?

    Salam sejahtera entrepreneur, Saya sedang mencari sesiapa yang boleh memasang script affiliate yang biasa di gunakan, atau lebih mudah lagi seperti yang di gunakan di laman web ini - http://tipsptd.com/agen/ Jika andalah orangnya, reply di sini atau ke email saya di (namiazan(at)gmail.com)...
  6. NazAiman

    SEO Quickie tips: Bagaimana Mencari "Buyer Keyword".......dan contoh-contohnya

    Note: Artikel ini adalah berkaitan SEO & Keyword Research, so pastikan anda sudah tahu tentang 'Basic of keyword research'. Cheers. Apa itu buyer keyword? "Buyer keyword" atau "Keyword membeli" adalah keyword yang di gunakan oleh pengguna internet untuk mencari sesuatu produk / servis...
  7. NazAiman

    Web Designer are KL

    Salam sejahtera entrepreneur, Just nak tanya, ada tak sesiapa freelance Web Designer kat sini yang duduk area Kuala Lumpur? Tolong angkat tangan sikit. Need your response please :D TQ
  8. NazAiman

    11 Micro Sites Adsense: Established, Autoblog, Buyer Keyword, Earning (BIN Murah)

    Salam sejahtera entrepreneur, Selamat datang ke auction terkini saya. :D Kali ini saya ada 11 lagi Micro Niche Adsense Site untuk di let go. Detail adalah seperti di bawah : =================================== MICROSITES / ADSENSE / BUYER KEYWORD ===================================...
  9. NazAiman

    DumbbellRacks.org: Established Adsense/Autoblog, 1st page Google & Berpotensi Tinggi.

    Salam sejahtera guys, Okay, hari ni saya nak let go salah satu Micro Niche Adsense Site saya, here's the detail : Nama Site : Dumbbell Racks - http://www.DumbbellRacks.org Content & Age : Ada lebih 350 artikel dan 946 komen, sejak 31 Disember 2010. : Template yang unik di design untuk...
  10. NazAiman

    Mana nak cari si Developer ni?

    Salam sejahtera entrepreneur, Just nak tanya mana nak cari Malaysian Wordpress Plugin Developer yang bagus-bagus? :) Anyone ada contact atau link? Appreciate it.
  11. NazAiman

    Korang MESTI pegi event ni hoccay. (1st ever in Malaysia)

    Sesapa nak pegi nanti sila roger hoccay. Bleyh pegi sesama :D World Bloggers & Social Media Summit 2011 at PWTC 15 - 16 June 2011. Who Should Attend? Everyone interested in learning from the best on how to harness the power of social media to further their brand reach and impact...
  12. NazAiman

    Bercakap tentang Escrow

    Salam sejahtera entrepreneur, Okay, straight to the point, sebelum ni saya pernah request kat section ASYT tanya tentang Escrow. So far takde jawapan yang membantu, so skunk saya dengan rasa humble, meminta lagi advice dari WCian yang expert & experienced tentang camne nak menggunakan...
  13. NazAiman

    Escrow : Sesiapa ada experience?

    Salam sejahtera entrepreneur, Just nak tanya, saya akan buat transaction yang agak banyak tidak lama lagi berkaitan websites saya. So, saya akan gunakan servis Escrow. Ada sesiapa yang ada experience untuk menggunakan Escrow ni? Cara register or anything else. Mind to share? Really appreciate...
  14. NazAiman

    Isu Serius : Personal Blog Adalah Profitable Business Di Malaysia?

    Salam sejahtera entrepreneur, Okay, so saya nak tanya pendapat anda tentang 'Personal Blog'. Seperti yang anda tahu, di Malaysia ni, personal blog tumbuh dah macam cendawan lepas hujan (Tak percaya cuba usha Gengblogger.com). Masing2 berblog tentang pelbagai topik, eg : peribadi, cerita kucing...
  15. NazAiman

    H1 Tag : Pakai Banyak-Banyak Boleh?

    Salam sejahtera entrepreneur, Just nak tanya soalan noob, camne kalau aku ulang/pakai header tag aku 2 - 3 kali, for example : Title : <h1>Scha Alyahya</h1> Dalam content : <h1>Scha Alyahya Sayang Saya</h1> then dalam content aku ulang lagi satu <h1>Scha Alyahya Cinta Saya</h1> then...
  16. NazAiman

    Tentang Pengurangan **** Mara

    Salam sejahtera entrepreneur sekalian, :) Nak tanya ada sesiapa kat sini pernah apply pengurangan **** Mara? Apa prosedur yang kita kena lalui? Berapa lama proses? Rasanya CGPA under 3 boleh ke dapat pengurangan yang banyak? :D Sebab saya pernah dengar kawan kepada auntie saya CGPA under 3...
  17. NazAiman

    Iklankan Produk Amazon Di Facebook Serendah $2 (Serius beb)

    Bagi mereka yang sudah biasa dengan Facebook Ads, title thread ini mungkin agak mengarut. hoho. Serius beb ini bukan mengarut. Kalau anda tahu caranya, iklan percuma pun boleh dapat dengan Facebook. Mari saya tunjukkan cara beriklan di Facebook tanpa kos yang tinggi dan efektif. :-O Okay...
  18. NazAiman

    Statistik Official US Census Bureau - Apa Yang Pengguna Beli Di Internet

    Untuk oversea niche player, ini statistik official apa yang pengguna selalu beli di internet :D Surprise not? :D
  19. NazAiman

    Berapa ramai part time Internet Marketer kat sini?

    Salam semua, just nak bertanya, ramai ke kat sini bekerja kerajaan yang Internet Marketing secara part time? Sila share bagaimana korang bahagikan masa? :D Just nak tahu, sebab kebanyakan kawan yang kerja kerajaan berada dalam comfort zone. Mereka terlalu selesa sehingga tak berminat...
  20. NazAiman

    Kat Mana Nak Dapat Artikel Artikel Ni?

    Kat mana nak dapat artikel artikel PLR yang paling latest & fresh (english) pada harga yang murah? kalau boleh yang dapat di beli dengan byk (bulk). hoho
Top