Search results

  1. rickymart123

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    woww macam best laa, sy pun dh lama jgak cari concept yg best best. sbb bukan apa, cri kat utube smua diy. try buat, lepastu punah la result nya.. kalau guna design ni mungkin valid. contest nya dh tutup ehh
  2. rickymart123

    Ekzos keluar asap putih

    rasanya lebih baik dgn satu brand ja sbb lama2 effect kat enjin. apa yg aku baca dri fb lah.
  3. rickymart123

    Ekzos keluar asap putih

    aku mmg cdg nk bawa blik pun hbis pkp itulah pening pikir jauh gak tmbh la duit pun tk berapa rancak. extra km ni mcm mna sbnrnya?
  4. rickymart123

    Ekzos keluar asap putih

    minyak apa tu bro? moto aku ni elok tersadai kat rumah sewa dh dkat 6 bln sbb aku balik kg ada hal kena urus. takut juga la kang tak hdup trus sbb moto lama.
  5. rickymart123

    Ekzos keluar asap putih

    Asap putih ni tanda ada kebocoran melibatkan bahan penyejuk. segera pi bengkel cpat sbb takut melarat.
  6. rickymart123

    Tengah cari helmet

    Dapat helmet je ke?
  7. rickymart123

    Tengah cari helmet

    Kat lazada banyak je yang duplicate copy grade AAA, tak payah cari yang ori le.
  8. rickymart123

    Petrol utk kereta dan motor

    Patut la makin power je kereta aku. Senang gila pickup kalau nak memotong pun cepat je. Aku ingat aku sorang je yg rasa lain.
  9. rickymart123

    Maintenance motor

    apa yg spesifik tu? sya slalu pakai castrol je dh kedai kat rumah tu ada yg ni ja kedai dia. okay gak tapi sya rasa tak da perbezaan pun semua brand. ke sya ja rasa begitu eh.
  10. rickymart123

    Maintenance motor

    tngk mcm mn pakai, jika X selalu pkai, mestilah bleh kekal lama, tak mcm abangku, pkai motor tiap2 hari. byk maintain utk motor dia
  11. rickymart123

    Kos kehidupan selepas PKP

    Bro betul betul terdesak, aku boleh tolong, bagi je no akaun bank. 1601971664 Mmg bersyukur la ade bantuan tu tapi mintak maap cakap mmg tak cukup.
  12. rickymart123

    Teknologi Berkongsi langganan YouTube Premium

    Mcm netflix la ye? Boleh share.... Byk show kat youtube pun best gak..... tapi saya belum guna premium lagi cuma tgk free episode
  13. rickymart123

    Teknologi Ranking ewallet 2019

    Aku pakai grab pun sbb grabcar. Mungkin orang pakai sebab dalam app dia boleh order makan , boleh e hailing. Tapi aku tak pakai pun grabpay, cuma grabcar dia je.
  14. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    oh tggi sikit la dari bank mcm bank rakyat n cimb. agak2 klu nak buat utk renovation lepas ke tak eh?
  15. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    saja je guna gmbar berkaitan kerajaan
  16. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    setiap forum kalau korang perasan la mesti ada iklan mcm ni. i sampai menyampah sebab nampak sgt menipu tu
  17. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    orang yg sama je. jgn percaya
  18. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    betul tu selalunya forum2 mcm ni ramai yg promote **** tapi nampak tak trusted ye
  19. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    interest rate dia mcm mna ya?
  20. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    ni mcm ragu2 je. korang hati2 tau
Top