Search results

  1. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    dah lama x jenguk sini.. nah bagi u ol semangat sikit nak belajor.. this is a low risk trade with low margin used but high yield... good luck..
  2. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    babu ada sini? waaaaahh... menjalar jugak babu ni.. hehehe layan je bro.. janji pips ijau,, banyak beza antara chartis and trader hati kering ni
  3. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    masta jebat ni baca ke idak ni bagi komen ni?.. hmmm ini bukan robot la tuan.. EA utk Stoploss and TP je
  4. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    kalau kat area selangor, jemput la.. free jek.. real seminar... cuma xde makanan jek..
  5. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    try download kat oasisfx forum ade sikit.. beter dload kat http://www.tautakpe.com modal usd100 maybe x cukup. satu pair 1 sen boleh la kot.. cuba download kat tautakpe.com complete script, statistic indi, tpl, meter ada 3 jenis.. and nota untuk revision..
  6. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    mmg tak semudah tgk meter then masuk post tuan jebat. masuk tgk meter je, bunuh diri tuhh.. the system is complete. EA utk risk management with on terminal SL and TP. no order TP or SL sent to server broker. money management pon saya ada explain situ tuan. dalam latest ebook dia saya ade...
  7. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    drain the bucketshop... kutip dari ikofx plak.. ni lambat OP ni.. tido punye pasal.. sapa OP pagi tadi sure MASYUUUUUUKKKKK... Alhamdulillah...
  8. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    kita cuma perlu tengok apa PRICE tu tengah buat, APA trader lain di dunia ni tgh buat (melalui meter), and follow je self fulfilling prophecy. Alhamdulillah, nampak nya makin ramai dah faham konsep system simple ni. variation of 1000 pips ni lagi satu anak teknik dari meter ni...
  9. L

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    salam.. nama saya mizee, newbie FTT dr kota damansara. saya jarang kat sini tp rajin kt jiran sebelah. would like to contribute to wangcyber mmbers. this is one of my methods which has produce hundreds of pips for me so far. average pips a week :1000 to 2000 pips. untuk saya, drpd kita...
  10. L

    Tutorial Forex (B. Malaysia + Gambar) & Teknik Forex Percuma

    elok kalau cerita dgn lebih mndalam... general sgt n too focus to marketiva jer... sorry
  11. L

    sapa nak belajar forex free? dua hari!

    rasa macam dah post tadi.. tapi tak kluar pon
Top