Search results

  1. N

    Jom tonton movie free

    wah..thanks 4 sharing!
  2. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    samale kita, saya pun xpenah pegi lagi, buat masa sekarang ni pun saya suka2 kumpul maklumat dulu tentang Korea, nnti saya nak pegi saya ajak ramai2 ye..meriah sikit... :)
  3. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    hehe..nak ikut jomlah..:)
  4. N

    Perasan Tak tahun 2012 banyak cerita best!

    ha'ah, mmg perasan pun, yg ada sekarang ni pun xterkejar lagi utk ditgk...
  5. N

    6 Teknik Mengatasi Pesaing Dalam Perniagaan

    thank you 4 this valuable info :)
  6. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    oh..ok...saya mmg nk pegi time tak panas tak sejuk..xdelah bw baju byk sgt..bleh shopping lebih..hehe :) pulau jeju mmg dlm list tmpt2 wajib sy pegi bila smpi sana..dh lama teringin nk g pulau jeju :)
  7. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    thanks 4 this info :)
  8. N

    Bagaimana nak ubah hidup anda?

    dh baca buku the secret ni, skrg tgh cari dia punya cd..buku ni mmg best...banyak membantu saya dlm memperbaiki diri saya.. :)
  9. N

    Saham yang saya masuk

    sama le kita...nmpk mcm best je org main saham ni...
  10. N

    Subhanallah... Bekas minuman Rasulullah S.A.W

    ya allah..klu lah dapat ku pegang juga....subhanallah...
  11. N

    Kasihnya IBU Membawa ke Syurga

    thanks 4 sharing...buat yang masih ada ibu & ayah, hargailah mereka sementara mereka masih ada...(peringatan untuk diri sendiri juga)
  12. N

    Sistem autoresponder – ukur baju pada badan sendiri

    baru nak belajar guna autoresponder...
  13. N

    Bercakap Dengan Jin : Tamar Jalis

    kat mana bleh dapat buku ni? mmg minat..teringat masa kecik2 dulu...
  14. N

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    terima kasih atas informasi ni..yg penting berhati2 bila nk membeli..cek apa yg patut...
  15. N

    Unstoppable Team - Pendedahan Eksklusif - Orang Uptrend macam ni ke?

    sedih tgk ada org dtg siap bw anak2 kecik semata nk dgr talk mcm ni, ada pakcik tu pulak siap dh t'senguk2 dgr talk, ada seorg abang tu siap nk buat **** semata2 nk join...disogokkan dgn cite2 kononnya bleh kaya cepat (boleh dpt rm500 setiap hari lps join) diaorg dtg bw bmw, moto2 besar..kelabu...
  16. N

    Unstoppable Team - Pendedahan Eksklusif - Orang Uptrend macam ni ke?

    Satu company uptrend telah datang ke segamat pada hari sabtu (14/04/2012) dan ada buat sikit talk...flyers bukan main hebat..becerita mcm mana nk gandakan duit dlm asb jd 200k dlm masa 6 bulan..mcm mana guna emas untuk jadi kaya...dan macam2 lg..dia punya intro punyalah lama gila...tetiba last2...
  17. N

    Sorok tin susu celah kangkang

    nak duit punya psal, sanggup buat apa jua cara...dunia mungkin bleh lepas, kat akhirat????
  18. N

    apa perlu saya buat ni? :(

    jgn percaya sgt dgn bende mcm ni...sy dh berlambak dpt dlm email...
  19. N

    ---> Suatu Pesanan Untuk Semua Newbies (Usahawan Yang Baru) <------

    terima kasih tuan atas info yg sgt berguna ni..insyallah akan diterapkan ke dalam minda..
Top