Search results

  1. taqiyuddin

    Myguide07 Kembali - Belajar & Trading Forex Bersama Saya

    aku nk luah pendapat sikit, aku memang confuse dengan theard dan komen ini semua, kenapa? yang komen sokong myguide semua mempunyai komen bawah 5 post.. macam dekat carigold la kan kalau A bukak theard ni n dia reg id baru sebanyak 5 id pastu dia post sendiri n mengatakan produk dia ok...
  2. taqiyuddin

    Myguide07 Kembali - Belajar & Trading Forex Bersama Saya

    betul ke, kalau betul mana bukti dan dari mana sumber ni
  3. taqiyuddin

    Saper tau contact no direct utk Advertising bagi Metro/Kosmo/BH/Utusan

    nie mesti nak iklan kan seminar nie...masyuk...
  4. taqiyuddin

    Forex Report..Get All 3 Special Forex Report

    ko silap tempat promote nie
  5. taqiyuddin

    Ada sesiapa yg berminat untuk ditemubual?

    Syed Ikhwan!hohoho
  6. taqiyuddin

    Berkomen Dan Berinteraksi Di MySpace Dan Friendster PUN BOLEH DUIT? betul ke???

    saya dah jumpa owner dia nie, dia ada cara tersendiri nak buat duit, tapi bagus la..aku dah beli dan dah mengamalkannya serta dapat jugak duit dari cara ini masuk la Myspace Masyuk
  7. taqiyuddin

    Hukum Forex - Wajib Baca!!

    jom meriahkan theard forex ini..kasi up sket..
  8. taqiyuddin

    Robot Untuk Forex

    kalau nak tahu yang indi kuasa forex tuh asalnya indi kuskus.. nasir ciplak dan dia kata tuh dia punya, tapi ramai orang kata dia jual tapi yang sebenarnya dia hanya bagi percuma bila orang beli ebook dia. ea yang saya guna memang banyak bagi untung tapi plz jangan bukak banyak pair nanti...
  9. taqiyuddin

    Robot Untuk Forex

    Aku pakai ok je la.. \kadang2 nie kita pakai elok dan kadang xelok sebab forex nie berkait dengan ekonomi dunia so benda yang tidak dijangka akan berlaku bukan masalah EA tuh
  10. taqiyuddin

    Lagi kisah usahawan internet di akhbar tempatan

    Tahniah alang, bila lagi kita yang lain nak masuk kosmo n utusan..hehe. harakah ke..
  11. taqiyuddin

    Apa Forum Yang Selalu Anda Kunjungi?

    Cari Gold dan WangCyber
  12. taqiyuddin

    Anak melayu pertama yang mendapat pengikhtirafan

    Tahniah bro labanon.. "biso oram kampung kito.."
  13. taqiyuddin

    Tuan Guru Hj. Abdullah (Tok Guru Hj. Lah Lubuk Tapah) Meninggal Dunia.

    saya pernah pergi berubah di rumah dia... dia bersih dan muka sangat suci, nampak cahaya keimanan dia.. kagum dgn beliau
  14. taqiyuddin

    Tahniah Dr. Irfan Khairi!!

    hoho..lama dah xpost kat sini...
  15. taqiyuddin

    Shahrizat terima mesej pengundi

    Sharizat hanya pandai cakap.. semua orang bawah dia jadik mangsa... sekarang baru ko tau tinggi k rendah langit nie
  16. taqiyuddin

    Keputusan tak rasmi-PAS menang di kelantan

    Maap..lambat post saya dekat sini, terpaksa bertugas di Permatang Pauh.. Tahniah BA menang besar..
  17. taqiyuddin

    Tak respek ar

    welcome to WC!
  18. taqiyuddin

    Robot Untuk Forex

    try la tengok berapa harga yang saya kongsi beli dengan kawan-kaan sya beli EA ini, signal. Advanced Automated Forex Trading Signal Software System | Online Currency Trading
  19. taqiyuddin

    Robot Untuk Forex

    Sesiapa beli EA dari saya, saya akan bagi free produk ini Advanced Automated Forex Trading Signal Software System | Online Currency Trading harga nak tahu pm aku kat [email protected]
  20. taqiyuddin

    Adakah Anda Tahu Kenapa Anda Ingin Menjadi Kaya @ Jutawan?

    kaya kerana usaha bukan kaya kerana menipu.
Top