Search results

  1. taqiyuddin

    Amaran Untuk Para Trader Forex!!

    Untuk makluman para trader forex, saya ada menerima email dari seorang kawan di Penang yang FxOpen adalah scammer, tapi benda nie masih dalam pemerhatian. http://fxopen.org adalah link dari seorang trader yang mengatakan duit dari hasil trader beliau tidak boleh dikeluarkan. So sapa yang...
  2. taqiyuddin

    Jutawan Hartanah-Step By Step

    Saya rasa belum pernah ada theard pasal hartanag ini dekat WC, sebab tadi dah cari tidak juga jumpa. Soalan yang aku nak kemukakan ini adalah ada ke otai-otai dalam bidang hartanah dekat WC ini sepaya kita semua boleh ambil ilmu dari mereka-mereka ini. 1. Bagaimana membeli rumah dengan 0...
  3. taqiyuddin

    Komen Myspace Dapat Duit

    Aku ada la terjumpa satu website ni promote website dia yang kononnya ada satu system yang bila kita komen dekat bulletin or tempat komen dan orang baca kita akan dapat duit, program ini telah tersebar dekat forum carigold, nogold dan bnyak forum lagi. Klau benar bagaimana dia lakukan, pelik...
  4. taqiyuddin

    2008-The Best Year To Start Financial Planning

    Tahun depan akan dijangka semua tanah-tanah disemenanjung akan naik harga berdasarkan daripada pakar-pakar ekonomi, Sehubungan dengan itu adalah digalakkan anda semua melabur dalam pasaran Malaysia. Bagi unit trust pula dinasihatkan mengambil "Islamic Fund" kerana dijangka akan mengalami...
  5. taqiyuddin

    Sudah Berpindah Dan Ada Tawaran Tukar Link

    Makluman pada semua rakan-rakan forum dan blogger-blogger ku sekalian, seperti yang dirancang untuk memiliki blog dot com adalah menjadi kenyataan. Sebelum ini saya mempunyai blog ini www.taqiyuddin.wordpress.com dan blog ini telah pun berpindah ke www.taqiyuddin.com dan harap sesiapa yang...
  6. taqiyuddin

    ebook kuasa forex percuma

    aku usha-usha tadi tapi nampaknya mereka edar secara percuma benda nie.. www.kuasaforex.com .. boleh jugak ke kita buat kat sinih.. ahaks..
  7. taqiyuddin

    Dapat Cek WidgetBucks.Com

    Aku nak tanya, aku daftar widgetbucks dalam 2bulan yang lepas la..awal bulan 9 kalau tak silap. Jadi sekarang akaun aku dah dapat usd54.98 setakat hari ini tak campur dengan bonus signup usd25.00.. Jadi bila kita akan dapat payment dari WidgetBucks.Com dan macam mana nak tebus atau dier...
  8. taqiyuddin

    Skim Cepat Kaya Or Bisnes Usahawan Jutawan

    Aku dimaklumkan daripada kawan bisnes aku dari Bangi yang ada satu pelaburan, tengok cerita kat bawah: Cerita 1. Tadi kawan aku tel aku bagitau ada bisnes baru, dia cakap yang bisnes ini mendapat sijil kelulusan dari kerajaan Malaysia dan dikendalikan oleh seorang Jutawan diMalaysia, kita...
  9. taqiyuddin

    Komputer Murah

    Aku nak tanya, kalau ada mamber saya dekat WC ini ada link dengan penjual komputer yang murah-murah boleh pm aku or post kat sini. Yang aku cari adalah komputer yang boleh akses internet pentium 4 ok dah kot dan monitor kalau boleh yang 17inci. Aku nak dalam 10biji tuh pun kalau...
  10. taqiyuddin

    Anti-Virus Paling Kuat

    Boleh tak kawan-kawan gtau anti-virus apa yang boleh buang brontok, pastu virus yang bila kita bukak folder tuh dia akan ada lagi tuh..sakit hati la. plz tolong k.
  11. taqiyuddin

    Robot Untuk Forex

    Aku musykil sangat-sangat bab nie.. Boleh ke kita guna robot untuk trade dalam forex kita, tak salah ke dan kalau boleh mana nak beli, harga serta setting dan syrat2 dia apa.. saya main forex modal kecil je. Sapa teror bab forex nie boleh la bantu saya yang lemah ini,,,
  12. taqiyuddin

    Pelaburan Dalam Banking<<Untung>>

    Aku nak tanya mamber-mamber wangcyber ni. Tentang pelaburan unit trust kan, dia untung besar ke kalau aku melabur dalam bank seperti. 1. Public Bank - Public Matual 2. Bank Rakyat - Al-Falah dan yang lain-lain lagi 3.Kalau ada mamber2 ada tempat lain gtau aku n cite sikit tentang unit...
  13. taqiyuddin

    Tawaran Untuk Warga WangCyber

    Maap la kalau aku bukak thread ini semata-mata untuk benda ini, aku baru je beli handset Sony Ericsson dan aku ada Memory Card Nokia aku yang nak kata lama tuh tak la lama lagi, aku beli bulan 4 yang lalu. Memory aku 1GB Nokia ini aku nak jual la pada sapa yang hendak la kan, kalau nak beli...
  14. taqiyuddin

    Tawaran ! Iklankan Perniagaan Anda Kepada Lebih 1.2 Juta Orang Dalam Masa 2 Minit

    Dalam perniagaan Internet promosi adalah penting malah Dr Irfan Khairi menyatakan kejayaan sesuatu perniagaan bergantung pada promosi sesebuah perniagaan itu. Dalam Thread ini aku nak buat tawaran kepada 30 orang pertama yang berminat untuk mengetahui cara-cara promosi yang berkesan...
  15. taqiyuddin

    Al-Fatihah Untuk Nurin Jazlin

    Aku dekat Jabatan Kebajikan Masyarakat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur tadi ada mendengar dalam radio yang menyatakan mayat yang dijumpai dalam beg di Petaling Jaya itu adalah adik Nurin Jazlin, apa yang dikesali adalah pembunuh itu bukan sahaja membunuh adik nurin jazlin tapi membuat...
  16. taqiyuddin

    Tiru gaya Lelong dan Ebay

    Betul ke web nih tiru gaya ebay dan lelong klik http://afmall.net/taqiyuddin
  17. taqiyuddin

    Berbuka Puasa Untuk Warga WangCyber.Com

    Saya baru terfikir apa salah kalau kita semua warga wangcyber.com bersama-sama berkumpul dan berbuka puasa beramai-ramai dan lepas itu kita adakan sedikit borak-borak pasal perniagaan internet, blog dan semua dan tak lupakan juga pasal Ramadhan... saya harap Shuth setuju dan yang lain-lain...
  18. taqiyuddin

    Program Baru Lagi Senang Dari Google Asense(Klik dan Dapat Duit)!

    Aku tengah tinjau-tinjau dalam web orang puteh dan tak terlintas langsung aku nak klik satu artikel tuh aku pun terklik....aku baca dier cakap program nih dier bagi kita akaun dan kita iklankan di blog kita nanti ada orang klik kita dapat la sikit habuan dier. Yang bestnya dier bagi usd$25...
  19. taqiyuddin

    Burn Lagu Dalam Cd Aku Bayar

    Sapa ada lagu karaoke sekali dengan video klip : Sapa yang ada PM aku ke email [email protected] dengan subjet "lagu Dean" dan harga nanti kita bincang la k.. Kalau boleh aku nak sebelum hari jumaat nih... aku nak sorang jerk..korang copy ke cd-rom lagu-lagu yang aku mintak nanti harga...
  20. taqiyuddin

    liteforex.org

    Saya baru nak mulakan dunia saham nih, saya pernah main demo yang liteforex punya trader yang dier bagi untuk berlatih, dalam demo saya dapat banyak jugak keuntungan dengan modal 5000. Pertanyaan saya bagaimana saya nak main yang betul2.. nak depositkan duit dalam akaun macam mana.. Harap...
Top