Search results

  1. redfar

    >>> [panas! Panas! Panas!] skim cepat kaya terbaru!<<

    Sebelum ni kita digembar-gemburkan dengan skim-skim dari FB seperti FB Login dapat duit, Skim Cepat Kayap dan sebagainya.. Berita terbaru! Skim yang bakal tumbuh seperti cendawan.. Lihat video dibawah. http://www.youtube.com/watch?v=A8wCu_btjMs hehe.. Layan.. FB LOGOUT! Kui3.. :-O
  2. redfar

    Dari Loyal menjadi Pioneer..

    Hehe.. Nak kongsi skit.. Baru perasan aku dah menjadi pioneer member.. Nak tanya warga WC.. Macam mana ianya berubah? Adakah mengikut post dan kekerapan kita mengomen?
  3. redfar

    Kemenangan HAZAMA AF9 mengundang kontroversi..

    Tahniah buat Hazama yang menang AF9.. Walaupun tak menjadi senarai pertama time permulaan tapi jadi juara.. Ala-ala Mawi juga tapi lain skit.. :P Lagu dia pun layan.. :)
  4. redfar

    Macam mana nak dapatkan "like" yang banyak untuk fanpage baru...

    Assalamualaikum kepada sahabat WC.. Nak tanya skit kepada otai2 yang buat fanpage.. Macam mana nak dapatkan "like" yang banyak selain dari suggest to friend n buat event? Aku tgk "suggest to friend" mcm xberi kesan kepada like pun.. :( Ade suggestion?
  5. redfar

    Tip nak mendapatkan Rebuyer List

    Assalamualaikum.. Straight 2 the point, tak tahulah kalau korang dah tahu teknik ni.. Maybe newbie macam aku baru tahu kot.. Hehe.. Simple jer, teknik ni sesuai bagi yang mempunyai autoresponder.. Kalau yang takde tu aku mintak maaf ler.. Hehe.. Otai-otai selalu guna teknik ni. Bila...
  6. redfar

    Salam Perkenalan daripada REDFAR

    Salam perkenalan kepada saya (Farid Ashaari) @ REDFAR.. Semoga dapat menimba ilmu bersama-sama dengan anda semua.. Walaupun xberapa baru, boleh dikatakan baru jugalah dalam bidang IM ni.. Semoga dapat sama2 membantu bagi memajukan WC dan juga IM tempatan.. :-X Boleh add saya kat facebook...
  7. redfar

    Melihat skrin anda berlari2 di dalam pc.. Penat mengejar..

    Kalau ngah boring bekerja or xde keje boleh lar klik sini.. http://gigihweb.co.cc/unik/ Main-main ngan ulat ni.. :))
Top