Search results

  1. syedakmal

    [WTB] Transfer 1 website. Siap dalam 24 jam. Mudah & Senang.

    Salam, Saya ada 1 website nak transfer dari 1 cpanel ke cpanel lain. Simple je, just transfer, saya tak buat sebab takde masa nak transfer. PM saya charges anda. Bayaran akan dibuat lepas semua dah transfer, dns dah tukar & website running without any problem. PM me asap. Thanks.
  2. syedakmal

    Rahsia Flippa mencari PEMILIK BARU!

    Salam, Straight to the point, saya ingin menjual full ownership ebook Rahsia Flippa. Ebook Rahsia Flippa telah dilancarkan pada 20 Mac 2010, marketing sehingga ke hari ini adalah hanya melalui Forum marketing & blog post oleh para affiliate. Sehingga ke hari ini, ebook ini telah...
  3. syedakmal

    Artikel 500 words. English. Submit today!

    Salam, Saya perlukan satu artikel english hari ini (malam dalam pukul 12). 500 patah perkataan. Sapa boleh buat, sertakan sample artikel anda & quote price anda. Artikel niche Home & Garden, product review. Bayaran through paypal or m2u/cimb. Perlukan satu buat masa ini. Kalau...
  4. syedakmal

    Ada kat sini tahu tentang ebook ni?

    Ok direct to the point. Ada sesiapa yang tahu produk local/international tentang step by step setup vblog dan market vblog. Haritu nak beli pakejvideoblog alang, tapi tak beli beli. Sekarang dah takde jual lagi dah. Harap ada yang dapat bagi suggestions. Thanks!
  5. syedakmal

    >>>>> Dijual pada nilai RM7499.20 tetapi untuk anda hanya USD10 <<<<<

    Mahukah anda memiliki website yang mampu dijual pada harga rm7499.20? Ekslusif & Terhad! Milikinya hanya pada nilai serendah USD10 hari ini juga! Salam semua, Mahukah anda memiliki template yang mampu dijual pada harga USD2300 (RM7499.20) serendah USD10 sahaja? Apa istimewanya template ni...
  6. syedakmal

    Siapa tahu ebook panduan untuk buat ......

    Salam, Siapa kat sini tahu ebook panduan untuk buat VCC? Yang aku tahu panduanvcc.com, tapi takleh nak bukak plak sekarang ni. Ada sapa2 tahu sumber lain? Tak kisah English or BM. Thanks. :)
  7. syedakmal

    DIKEHENDAKI: Blogger Borneo Yang Kental & Tegar!

    Salam, Seperti yang dinyatakan pada tajuk thread, kami sedang mencari blogger-blogger ataupun sesiapa yang ingin menjana pendapatan melalui blog, terutamanya bagi yang berada di kawasan Sabah & Sarawak. Ingin tahu lebih lanjut? (bukan scam & prank). :D >>> JOM BACA DI SINI
  8. syedakmal

    (¯`·._) Lagi Keyword Rich domain untuk DILELONG!

    Salam, Ni ada beberapa domain untuk DILELONG. Disertakan sekali result daripada keyword tool untuk Global Monthly Searches. Dah nak dekat 1 bulan gak domain-domain ni parking je dekat akaun tapi takde action disebabkan busy dengan projek baru. - Sape yang buat autoblog, micro niche blog...
  9. syedakmal

    PREMIUM THEME FOR SALE. Hanya 1 lesen akan dijual!

    Salam, Aku ada satu premium theme, dulu beli dah lama giler tapi tak pakai2 lagi, menyemak je dalam hard disk. Hoho. Theme: Centita Premium Theme DEMO THEME Theme ni sesuai untuk sapa-sapa yang nak buat company or portfolio website. Untuk website designer, developer or untuk personal...
  10. syedakmal

    Saya nak beli PLR anda.

    Salam, Saya nak beli sapa-sapa yang ada PLR tentang produk berikut. - Marketing dengan Youtube. - Marketing dengan PPC/PPV. - Marketing dengan Article. (ezine or any article directories) - Marketing dengan Twitter/Facebook. - Traffic. PLR wajib dalam English. Ataupun jika anda ada PLR tentang...
  11. syedakmal

    Cara nak Elakkan serangan Malware/Trojan.

    Salam, Saya nak buat satu perkongsian sedikit tentang malware. Malware ni adalah sejenis mcm virus jugak yang akan effect website korang. Biasanya malware masuk through ftp/cpanel. Ni ada quote sedikit ttg apa itu malware: So untuk elakkan malware daripada kacau website korang...
  12. syedakmal

    Keyword Rich domain untuk DILELONG!

    gSalam, Ni ada beberapa domain untuk DILELONG. Disertakan sekali result daripada keyword tool untuk Global Monthly Searches. Dah nak dekat 1 bulan gak domain-domain ni parking je dekat akaun tapi takde action disebabkan busy dengan projek baru. - Sape yang buat autoblog, micro niche blog...
  13. syedakmal

    kerja MUDAH & PANTAS sekali lagi

    Salam Kerja mudah. Aku bayar RM10 direct ke akaun. Sapa yang tahu theme apa ni? Bagi link yer. PM aku. Pastikan link theme tu betul. www.17acnetreatments.com Aku nak yang exactly sama mcm nie, yang before dia tukar background & header. Aku bagi utk sapa yang 1st reply kat sini...
  14. syedakmal

    Siapa ada MRR/PLR untuk themes ni? Aku nak beli.

    Salam, Super Adsense Theme Nak tanya, sapa kat sini yang ada beli license MRR ataupun license PLR untuk themes ni. Aku nak beli. Offer aku harga utk theme shj or beserta license sekali. Leh pm or reply kat sini. Nak lagi cepat email syedakmal[a]ymail.com Offer me. :) Akmal
  15. syedakmal

    Kerja mudah & pantas.

    Kerja ni amat mudah, cepat & pantas. Sapa dapat jumpa theme exactly mcm ni, aku bagi rm10. Instant payment. http://www.callawayironsets.com OR http://www.jadeyogamat.net Kalau dah jumpa, bagitau kat pm. Akmal :)
  16. syedakmal

    »»» Domain PERCUMA daripada syedakmal «««

    Salam, Hari jumaat yang mulia ni rasa nak buat benda yang bermanfaat pulak. Hehe. :) So, dipendekkan cerita, ada 2 domain saya nak bagi secara percuma. &#8594; DomainsSite.info &#8594; DomainJob.info Registrar GoDaddy. Saya akan push lepas anda bagi details yer. Detail yang saya...
  17. syedakmal

    Imabiz spammer?

    Hoho. Korang perasan tak? Mesti ramai yang perasan kan. Bukan apa, nak tahu jugak sebab apa di label sebagai spammer. Kita tahu imabiz mmg forumer yg aktif. Tp sebab apa di banned & di label sbg spammer? Musykil. :confused: ------------ Dah setel, rujuk link di bawh untuk reason Imabiz...
  18. syedakmal

    Apa kelebihan dengan nama domain.

    Nak tanya kat sapa2 yang tahu la, apa kelebihan jika kita setup satu domain lama, umur dalam 5 tahun berbanding domain yang baru berusia dalam 1 minggu. Adakah domain lama lebih mudah rank berbanding domain yang baru? Hohoho jawab2. :rolleyes:
  19. syedakmal

    eBook mana paling best?

    Salam, Sepanjang tahun 2009 dan suku pertama tahun 2010, nak mintak pendapat korang, eBook mana yang korang beli paling berbaloi? dari segi content, kesan eBook, information & kebebaloian dengan harga yang korang beli? eBook mana yang paling best? local punya. korang mesti banyak...
Top