Search results

  1. syedakmal

    Agak-agak korang nak buat tak cara ni untuk dapat duit online?

    duit banyak pun tak guna kalau kaedah penghasilan ada salah.
  2. syedakmal

    Duit Dari Blogging Bulan Ini

    takdela, saje je. heheh.
  3. syedakmal

    Duit Dari Blogging Bulan Ini

    jom share kat aku sikit boss. :D
  4. syedakmal

    [^_^] sentap.com - domain untuk dijual [^_^]

    dulu busy sikit la buat bisnes offline, sampai semua kerja online terbengkalai. personal blog pun dah lama x update. sekarang ada masa sikit lepas. :)
  5. syedakmal

    [^_^] sentap.com - domain untuk dijual [^_^]

    all the best. nice domain name. lama dah x lepak kat wc. :)
  6. syedakmal

    [WTB] Transfer 1 website. Siap dalam 24 jam. Mudah & Senang.

    Job done by dandelion. Thread close. More jobs to come soon. Thanks.
  7. syedakmal

    [WTB] Transfer 1 website. Siap dalam 24 jam. Mudah & Senang.

    Salam, Saya ada 1 website nak transfer dari 1 cpanel ke cpanel lain. Simple je, just transfer, saya tak buat sebab takde masa nak transfer. PM saya charges anda. Bayaran akan dibuat lepas semua dah transfer, dns dah tukar & website running without any problem. PM me asap. Thanks.
  8. syedakmal

    Budak lagi Dari Sarawak

    Blaja mena2 pok. :D
  9. syedakmal

    Siapa nak RM5 saya nak bagi....

    Saya berminat. :)
  10. syedakmal

    Panduan Bina Minisite - From Zero to Hero

    All the best bro. Kalau marketing cun mmg ok produk ni. :)
  11. syedakmal

    [ SURVEY ] Di Mana Lokasi Anda? Mohon Reply. Thanks !

    syedakmal - east malaysia - kuching, sarawak :D
  12. syedakmal

    Diari Zamri - Cari Rezeki Online

    Wah tahniah. Tak sampai 10 hari dah dapat capai target. Sekarang rinse & repeat teknik utube dan mula belajar teknik trafik yg lain. Article, ppc, social media etc. All the best bro. Sekarang dah boleh mula target maybe $250 untuk 10 hari bermula sekarang. :)
  13. syedakmal

    Peluang Untuk Muncul Dalam Buku Fizikal

    Mcm best je utk du interview. :) Apa qualification?
  14. syedakmal

    Nak Sewa Signature Anda. RM6 sebulan.

    Saya berminat. :)
  15. syedakmal

    nak sewa siggy korang . rm 5 utk 20 hari .

    Saya nak jugak la. Siggy kosong je sekarang ni. :D
  16. syedakmal

    Ingin mencari Sifoo Joomla

    Setuju. Saudara bukhari mmg agt berpengalaman dlm Joomla.
  17. syedakmal

    Pra Pelancaran Ebook "FLIPPA HUNTER"

    Tahniah. All the best bro. :)
  18. syedakmal

    Saya sangat perlukan pertolongan atas masalah ini..bajet rm50

    Try buat ni bro. 1. Backup database. 2. Backup wp-content & htaccess. Pastu reinstall wordpress. Lepas dah install wordpress, upload balik database, wp-content folder & htaccess. Try je dulu. :)
Top