Search results

  1. Farra

    Promosi Web E-Commerce khas untuk warga Wang Cyber

    ok payment done.
  2. Farra

    Promosi Web E-Commerce khas untuk warga Wang Cyber

    Try 1.. check inbox yer..
  3. Farra

    [FRESH] Kupon Facebook Ads $50 Hanya Rm20 Setiap Satu [EXPRESS]

    bro. Wan.. check pm pls.
  4. Farra

    [© Servis Amazon Suite ©] - Premium Themes + Recommended Plugin + Proven Results

    Saya ada terbaca dlm post sebelum2 ni yg kita boleh link kan reviewsite amazon dgn squidoo. Tapi nk blaja teknik squidoo tu satu hal juga. MrDisc atau sesiapa ada nk recommend mana2 tools/ ebook/ teknik berkaitan squidoo yg bagus utk dijadikan panduan? Boleh juga saya try test.. Dan terima...
  5. Farra

    [© Servis Amazon Suite ©] - Premium Themes + Recommended Plugin + Proven Results

    Salam.. Hari ni saya nk berikan feedback utk website yg MrDisc dah buatkan utk saya. Ada 2 site, di sini saya namakan site 1 & site 2. Dari segi penyiapan semuanya ok, siap dlm tempoh yg dinyatakan. Tarikh Mula Dibina : 29 OGOS 2012 Tarikh Siap Dibina : 05 SEPTEMBER 2012 Ada 11 articles...
  6. Farra

    Servis Amazon - WPZonBuilder + Theme Genesis Framework + Plugin - Ada Yang Berminat?

    Terima kasih.. saya sentiasa follow thread ni dan akan update info2 yg perlu melalui pm. Semoga kerja2 MrDisc & Amazon Team Crew berjalan lancar. :)
  7. Farra

    TeknikSimpleClickbank.com

    count me in tuan RK.. Bila perlu dibayar ni? tlg pm kan saya no akaun ye..
  8. Farra

    Servis YT+RX Marketing Blaster - Underground MODE

    Hi.. sorry saya lambat respond kat sini. Laptop saya ni slow amat.. Saya dah lawat tapak YT baru.. dalam masa 15 minit dah ada 10 video uploaded. Memang Pantas Vavavrooom sungguh servis bro MrDisc ni. Kalau nak harapkan saya upload sendiri 1-2 video pun belum tentu. Haa.. belum sempat saya...
  9. Farra

    [Terhad 30 Orang shj] PLR/MRR Frenzy - Ebooks + Bonus Articles & Header Templates

    Thanks MOD dah siarkan post saya ni. Dah ada viewers pun :) Bagi anda yang nak cari bonus utk produk2 affiliate, sudi2kanlah ye.. RM15 aje untuk kesemuanya.
  10. Farra

    [Terhad 30 Orang shj] PLR/MRR Frenzy - Ebooks + Bonus Articles & Header Templates

    Salam sejahtera buat semua warga WC! Istimewa untuk anda yang mencari2 Ebooks MRR (English), Saya ingin menawarkan 13 ebooks berikut pada harga Hanya RM15 sahaja! EBOOK MRR SET 1: 1) Email Essential 2) SEO Sergeant 3) Facebook Marketing Mania 4) Twitter Tornado 5) Viral Marketing...
  11. Farra

    [AMARAN] - 10 Orang Sahaja.. Elegant Theme

    salam.. still available x ?
  12. Farra

    Promosi Terhad Hanya RM99 Amazon Review Site Guaranteed Page 1 Google!

    Salam TT .. Ini review dari saya, servis TT memang tip top.. customer support pun sgt bagus. Saya start order servis ni dulu RM150 7Mac2012. 16Mac siap sepenuhnya :) Kemas dan puas hati. Kalau nak buat sendiri, ntah la macammana rupanya.. Dgn order ni, semua TT buat siap! Saya x ubah apa2 pun...
  13. Farra

    RM9 sahaja (terhad) ~~ Rahsia Trafik Pantas Yang Pesaing Anda Tidak Mahu Anda Tahu ~

    Saya berminat nie.. (x jumpa pulak no akaun tuan utk bayar)
  14. Farra

    >>Nak mintak tolong<< Saya topupkan anda RM15, anda bayar saya RM6

    Opps! Baru je nak tahu apakah ini? Tapi tawaran dah tutup.. wonder :-/
  15. Farra

    Five Tips That Will Get You More Traffic and More Sales

    Yup! Agree with all the good tips above. Thanks to Mr. Xylement
  16. Farra

    Tak best.....(saje buat tajuk tak best, tak nak ramai baca)

    saya pun nak tahu juga..
  17. Farra

    [Tawaran] Dapatkan Rebet Hosting Sehingga 100%!!

    salam TT... Reserve 1 boleh? yg hostgator webhosting tu.. Seriously will buy.
  18. Farra

    Nak Ebook percuma.

    Ada banyak ebook percuma..segeralah dapatkan jika ingin menambah ilmu. Tapi jangan biarkan ia terperap aje di laptop anda..Jenguk2 dan bacalah juga ye.. Kasihan ebook2 tu. Manfaatkanlah ia. *pesanan ni termasuklah untuk diri saya sendiri :)
Top