Search results

  1. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    ya., ini yang saya maksudkan sebenarnya..entahlah
  2. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    alahai..panas-panas..hmm.. ok la kalo camtu.. cumanya saya harap untuk posting forecast EW encik pipsriders yang akan datang nnti tuan boleh tunjukkan wave yg akan berlaku ok.. untuk counting wave yg sudah lepas mmg senang, yg akan datang tu yg susah dan ramai org salah couting, jika kita x...
  3. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    ya..saya pun rasa camtu.. sepatutnya mesti ada abc lepas 5, apapun harap tuan pipsrider dapat bagi jawapan untuk counting tersebut.. saya akan tunggu.
  4. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    boleh tak sesiapa jawab soalan saya ini.. sy tidak kisah samada tuan pipsrider, tuan gurka atau tuan jebatfx yg nk jawab.. sy hanya mahukan kepastian tentang counting NU tersebut. Ilmiah plss..
  5. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    insyallah saya akan jalan2 pegi sana.. tunjuk kat sini lagi berguna tuan sebab ini open forum, biarkan sesiapa nk kacau..sebab forumer lain akn dengan sendiri dpt menilai siapa betul dan siapa salah.. :p
  6. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    hahahaa..jgn la ini mcm tuan, kesian tuan jebatfx.. saya dulu penah tanya macam2 juga tentang counting jebatfx ..dia menjawab sampai sy puas hati, dan dia juga mengaku jika ada kesalahan dalam count yg dia buat, b.. so kan ni sy nk la juga tuan pipsrider jawab yg saya tanya pasal counting dia...
  7. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    jgn la gaduh2, sy tgok mana2 forum sifu jebat dan cikgu pipsrider bergaduh je.. haiya!!! ..saya masih menunggu tuan pipsrider menjawab soalan saya berhubung NU kat atas tu.. sy mmg nak tambah ilmu dalam EW ni..tapi kekurangnya nk juga tengok org yg saya nk berguru tu betul atau tidak...
  8. Putih121

    Forex Free $25 No Deposit.

    broker pakai blogspot ke? hebatnya!
  9. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    erk! biar betul.. opsss! x nak campur.. apa yg saya nak minta semoga tuan pipsrider tolong jawab je soalan saya sebelum ni tentang mana abc selepas 5 pair NU tu..sebab x nk keliru dari apa yg saya tahu pasal counting wave..
  10. Putih121

    Amaran Bank Negara: Apa komen anda?

    saya juga amat setuju dengan pendapat saudara.. penipu lebih banyak dari yg betul2 mahu menolong/mengajar.. cuma apa yg saya nampak, ramai yg membutakan mata dan memekakkan telinga sebab malas untuk bertengkar dengan penipu2 tersebut..
  11. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    untuk yg ni plak.. mana a,b,c lepas 5 tu? dan kenapa tak letak v kat puncak tu? konfius kofius.. kalo boleh tuan explain la skit ok untuk forecast akn dtg..sebab per.. mat salleh pn biasanya akn explain apa yg diorang countingkan..HARAP DIBANTU OK! ;P
  12. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    kenapa b lebih tinggi dari v dan i ya tuan?.. dan apa wave seterusnya tu? saya agak konfius la tuan.
  13. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    tuan pipsrider.. saya nak tanya laa skit pasal EW ni boleh tak?
  14. Putih121

    Forex Free $25 No Deposit.

    aiyakk.. broker pakai blogspot ke? hebat!
  15. Putih121

    Sistem apa yang anda gunakan?

    aku naked je.. janji ada tools2 yg bleh ukur2 dan garis2..hihi
  16. Putih121

    GBP/JPY Technical Analysis

    apa yang bro pening ya? saya tengok ok je.. complete plak tu.. ada 3 count dalam satu chart ada sapot resis chanel..
  17. Putih121

    Kuasa Forex

    aku rasa nk masuk personal coaching dia laa.. mesti power kuasa porex ni..
  18. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    tuan amirul mesti otai ni.. floating -100pips ah..power tuu
  19. Putih121

    GBP/JPY Technical Analysis

    Bila saya perhatikan..tuan buat 3 alt count berlainan.. dan bila saya praktiskan.. mmg ada baiknya buat count berlainan untuk memudahkan kita tengok bias yg kuat untuk count yg mana..betul ke ni tuan Jebatfx.. jika salah tolong betulkan.. p/s: menumpang di tepi gantang jee..
  20. Putih121

    TPP Pipsrider Analysis

    xpe la kalo tuan pipsrider xbleh bagi analisa setiap hari.. saya just nk tengok kesinambungan counting sy dan tuan je.. maklum laa, tuan ni pandai EW dan dari apa yg saya belajar selama ini couting mesti selari setiap time frame dan setiap hari ( harap ditegur jika salah), sy ni x byk blaja...
Top