Search results

  1. watakutama

    password : ada sesiapa yg tahu?

    assalamualaikum kepada otai2 semua.. gini..aku baru sambar laptop nih...diorg buat clearance..so aku angkut la satu...rupanya laptop ni laptop display..so ada password kat depan tuh..so aku tanya diorg password..diorg pun tak tahu..sapa yg tahu kat sini yer..harap membantu..
  2. watakutama

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    hmmmm..akhirnya aku terpaksa juga bukak thread nih...sblm tuh aku nak tahu sape disini anak murid myguide..tambahan yg rapat seperti baem ker..meh masuk sini..bantulah kawan2 yg agak2 teraniaya ini...kenapa aku kata agak2 teraniaya..kerana aku tak pasti cerita itu benar atau tidak..tapi kalo...
  3. watakutama

    FOREX...jom sembang..

    tak terlambat rasanya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua warga WC... ermm...tujuan thread ni adalah nak sembang apa saja pasal dunia forex...harap mod or shuth tak kisah..bukannya aku nak jadikan WC sebagai pelantar Forex..tetapi sampingan jer..since aku hanya aktif dlm komuniti...
  4. watakutama

    Selepas Pukul 12 MALAM.....

    :rolleyes: asslamualaikum semua.....thread ni aku wujudkan khas utk org2 yg tak tido lagi selepas pukul 12 malam hingga 6 pagi... dan utk sapa2 yg masih on WC ni...mungkin korang bosan ngan kerja korang...tgh poning ke...tak boleh tido ke atau apa saja...so kalau itu berlaku..korang ingat lah...
  5. watakutama

    tolong rakan2..apa benda VemmaBuilder Business ni..

    assalamualaikum...silap aku juga...aku jumpa iklan benda ni dlm web berita harian...aku klik n daftar la...lepas daftar baru aku tu....benda tu kena bayar mcm yuran la pakai card creadit..so aku bo layan la....tapi masalahnya...disebabkan aku bagii alamat email..hampir hari2 dia email aku pujuk...
Top