Search results

  1. kyotoloves

    Dalam Negara Petronas lancar kempen Love Local bersempena Kempen Beli Barangan Malaysia

    https://www.malaymail.com/news/life/2020/09/09/buy-malaysian-petronas-encourages-malaysians-to-support-its-love-local-camp/1901527 PETALING JAYA, September 9 — Petronas Dagangan Berhad (PDB) has rolled out its Love Local campaign to encourage Malaysians to stimulate domestic consumption. The...
  2. kyotoloves

    Pulau digital pertama dunia ada kt malaysia?

    Kan skrg telco semua tgh buat 5g, tapi aku bangga sebab tm dah buat pulau Langkawi jadi pulau pelancongan digital pertama di dunia! Sebab 5g dah implement kt sana sebab tu la.. Menarik kan? http://www.bernama.com/bm/news.php?id=1806241
  3. kyotoloves

    teknologi medikal 2020

    Mcm apa yg kita tahu skrg, 5G makin meluas serata dunia.. 5G pun laju berbanding current 4G skrg.. Malaysia pun x terkecuali utk ada 5G by 2020 or 2021. So korang rasa bahagian medical yg mana korang nk bagi olahan dgn 5G?
  4. kyotoloves

    Luar Negara Sarung tangan 5G

    Ada baca berita luar negara pasal Ericsson team up dgn doktor2 kt King's College London nak test 5G touch sensitive gloves yg connect dgn robot.. Bagi aku tu mcm dah memudahkan pesakit yg ada jauh dpd pakar utk rawatan diorang.. Pendapat korang mcm mana?
  5. kyotoloves

    buku virtual and physical

    aku memang suka baca buku online.. lagi2 buku yg susah nk dpt kt sini sbb mostly buku2 tu kt luar negara ada la tapi takkan semata2 pegi oversea nak baca buku en haha.. ada tak cara baru utk baca buku like it is a physical book?
Top