Search results

  1. ling123

    Teknologi Jom check Boost Ewallet, new loyalty programme.

    Aku dah guna boost ni semenjak diorang launch first - first dulu, banyak changes to keep the user interested .. bagi aku so far update yang ni paling exciting. Nak pakai redeem cashback jee...
  2. ling123

    Mesin basuh baru

    Senang kalau beli delivery, installing n after sales service semua include dah x perlu risau semua tu. Bukan baju baby je senang nak basuh baju kita sendiri pun bersih x payah nak basuh bnyk kali
  3. ling123

    Mesin basuh baru

    Sekarang memang semua orang cari yang jimat ruang, tapi banyak function. Lagi best design minimalistic. Baru trendy...
  4. ling123

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    I think it is okay to invent robot or else, to take care of our family members who are disable to do things or not very well in terms of their health.. I think technology nowadays also have the wearables which doctor can monitor the patient easily..
  5. ling123

    Tips kecantikan sensitif skin

    u kerja 13 jam ke?? x ade masa nak masak, kesihatan tu lebih penting...jgn main2 tu.
  6. ling123

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Oleh itu, sekarang punya ayah dan ibu pun perlu tahu dengan bagaimana gunakan telefon pintar tu supaya boleh berborak dengan anak mereka yang di luar negeri atau negara.
  7. ling123

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Iklan ini memang bagus dan mempunyai makna yang positif kepada kami dengan ingat balas budi kepada ibu dan ayah.
  8. ling123

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Dalam keluarga ibu dan ayah tu yang dah lama berkerja untuk menyara kami ni la peluang untuk kami membalas budi mereka dengan bawa gembira kepada mereka seperti melancong bersama-sama.
  9. ling123

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Selepas berkerja dapatkan wang ni jika tidak ada keluarga untuk berkongsi bersama-sama kejayaan ni kehidupan ni dah hilang maknanya.
  10. ling123

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    banyak contoh yg kita boleh amik dari iklan macam ni semua. mmg terbaik la kan. i loikee
  11. ling123

    Jadilah Pelancong Bijak

    Pilih Air Asia la. Paling murah punya tiket penerbangan you boleh dpt kt Air Asia. Jika you join member, lebih banyak kebaikan you boleh dpt.
  12. ling123

    Housewife Problem

    I suggest you go and find a nurse with license, make sure they got the ability to help you take care your mom.
  13. ling123

    Panduan Perjalan Jauh

    stesen minyak mahal loh.
  14. ling123

    Celcom pelan baharu yg menarik sungguh

    aku suka pkai first gold sbb dengar muzik tanpa guna data dgn applikasi YONDER MUSIC...mmg best ahh..lagipon coverage celcom mmg laju klw atas bukit
  15. ling123

    Macam mana nk dapat tiket siti murah

    rsanya esok ada meet&greet Joe Flizzow and Sonaone Blue Cube Pavilion pkul 8 pm kt situ maybe boleh dapat tiket free
  16. ling123

    Kt mana beli telefon yg bayar bulanan

    beli kt kedai blue cube yg berhampiran klw takda cuba tanya kedai2 celcom...
  17. ling123

    First gold

    Pelan first gold tak perlu kontrak. Lepas subscribe pelan ni ,boleh nikmati unlimited streaming for yonder music.
  18. ling123

    First gold

    Celcom first gold ni ada fungsi carry forward data. Kau boleh carry forward unused data ke bulan depan. 5GB data adalah maximum data yg dpt carry forward
  19. ling123

    First gold

    Ni berita memang benar. Minggu lepas saya dah subscribe pelan first gold. saya dapat 5GB monthly internet + 5GB weekend internet. Dan ada extra 1.25GB data masa weekend.
  20. ling123

    Mana tu 13.8mil yg tesco janji bagi utk ahli club card?

    bende ni dpt untg, x dpat pon x rugi ape, still ade benefit dr clubcard tuh.. tp ape pon aku tak pastilah cite ni betul ke ta.. yg penting enjoy shoping kat TESCO ngn family..
Top