Search results

  1. amirulfaiz

    masukkan duit ke akaun paypal

    Kalau tak silap, paypal akan terus tarik duit dari akaun kad debit / kredit kita apabila kita nak bayar guna Paypal. Duit akan masuk akaun Paypal apabila ada orang transfer duit ke akaun Paypal kita, cukup jumlah minimum, baru boleh keluarkan duit dari akaun Paypal tu.
  2. amirulfaiz

    masukkan duit ke akaun paypal

    Masukkan duit untuk bayar secara online ke?
  3. amirulfaiz

    Kedudukan Iklan Yang Agak Merimaskan

    Saya perasan sekarang ni, macam takde iklan dalam template baru ni.
  4. amirulfaiz

    Joomla! 4 bakal hadir 2018

    Saya baru perasan Joomla! 4 akan muncul 2018 nanti, ada yang guna Joomla! buat web kat sini?
  5. amirulfaiz

    Kepentingan video dalam web biz anda!!!!!!

    Kalau ada yang nak buat video ala-ala stail korporat, boleh mesej sy.
  6. amirulfaiz

    Video montaj gimik perasmian pertandingan bowling TNB

    Assalamualaikum & salam sejahtera, Sekadar nak berkongsi video montaj gimik perasmian pertandingan bowling yang saya hasilkan. Video dihasilkan guna Adobe After Effects dan Premiere Pro. https://www.youtube.com/watch?v=oxM1QCoaxDw Apa pendapat korang?
  7. amirulfaiz

    Upah servis buat video

    Terima kasih kerana reply. Takkan RM30 jer.. huhu..
  8. amirulfaiz

    Upah servis buat video

    Assalamualaikum & salam sejahtera, Nak tanya kepada yang tahu, berapa harga upah untuk buat video macamni? :
  9. amirulfaiz

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    Sy guna U mobile, setakat arini okay la coverage dan speed internet.
  10. amirulfaiz

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Saya ada tawarkan khidmat buat video korporat yang macam slideahow guna templat dari envato.
  11. amirulfaiz

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Saya ada tawarkan khidmat buat video korporat yang macam slideahow guna templat dari envato.
  12. amirulfaiz

    Sate Kebab Akmal sejuk beku (frozen)

    Saya ada menjual Sate Kebab Akmal sejuk beku (frozen) ada 3 perisa ; Black pepper, Beriani, dan Pedas. Sepaket cuma RM15. Cara masak : Boleh panggang atas kuali, masak guna oven, guna microwave, nak bakar macam bakar sate pun boleh. Penghantaran sekitar Bangi dan Lembah Klang. Boleh...
  13. amirulfaiz

    Dah 18 tahun dengan pasar malam

    Berniaga pasar malam memang bagus, boleh dapat modal pusingan dalam masa yang agak cepat juga.
  14. amirulfaiz

    Luar Negara Wanita lewat pulangkan buku perpustakaan selama 67 tahun

    Contoh yang bagus untuk tunjukkan duit yang kecil nilainya (denda), kalau kumpul selama 60 tahun, banyak juga yang terkumpul.
  15. amirulfaiz

    Seminar bisnes hartanah yg korang recommend?

    Saya ada beli buku yang ditulis Azizi Ali "Mudahnya Beli Rumah", tengah nak aplikasikan ilmunya, iaitu tahap asas, simpan duit untuk bayar deposit.. Belum cukup-cukup lagi.
  16. amirulfaiz

    Mee Talam Aka Mee Boko Kegemaran Anak Kampung

    Hihi.. jadila mee mangkuk.. :D
  17. amirulfaiz

    Mee Talam Aka Mee Boko Kegemaran Anak Kampung

    Pergh... tengok gambar jer menjadikan perut lebih lapar.. :D
  18. amirulfaiz

    Servis Edit video montaj guna after effects dan premiere pro.

    Saya sedia bantu anda menyediakan video montaj berdurasi sekitar 2 ~ 3 minit. Sesuai untuk intro dan gimik majlis.
  19. amirulfaiz

    Gigi tak tumbuh lagii risau sangat

    Ianya normal, insyaAllah, risau sikit-sikit takpe.
  20. amirulfaiz

    [download free] teknik bisnes affiliate international di facebook

    Salam sejahtera, Mohon link download nya, nak juga cuba. :)
Top