Search results

  1. PaulaPaulina

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    model ape mak u guna?? sebab i pon mncari mesin basuh front load jugak bajet dalam 4k bawah lah ,, jimat tak elektrik tak? sebab nak cari mesin basuh yg biasa je tak nak ada dryer ,, 1642168241 ye ke?? serious lahh? macam best je nak guna sebab mesin basuh i bau hapak sgt ,, guna sabun banyak2...
  2. PaulaPaulina

    Gajet Dah booking Samsung Note 7 ??

    Kaya nya nak beli phone baruuu.. note 4 pun dah ok bagi i sbb baru bape tahun je kan hp tu keluar.. ade problem ape phone u tu?? sekarang still lagi org pkai android?? ingt nak surveyt iphone.. hahahaa lol:
  3. PaulaPaulina

    Beli kereta terpakai tanpa **** bank

    hello guys.. mintak tolong laa bagi pendapat siket.. sy nak beli kereta terpakai tapi harga 11k mcm tu je.. sume masalah dia skrg sy x nak pnjam **** bank.. boleh ke??
  4. PaulaPaulina

    newbie...!

    newbie...!
Top