Search results

  1. Judin

    Review Sebenar Mesin Komisen Karya Edmund Loh

    Salam, ada sesiapa disini yang dah beli Produk Mesin Komisen oleh Edmund Loh? rujuk : http://mesinkomisen.com Saya nak tahu review ikhlas anda semua sebab saya ingin dapatkan tak lama lagi dan nk promosikan jugak :) Harap dapat bantu semua ye sebab nk mula serius dengan affiliate...
  2. Judin

    SMS Marketing Macam Mana Nak Bermula~~~~

    Assalamualaikum... Saya berminat untuk mengkaji marketing baru iaitu SMS marketing. (bagi saya yg newbie ni lah.. hehe) Ada sesiapa boleh bagitahu saya macam mana nak mulakan marketing jenis SMS ni? Kalau ada rujukan web dan bukti income yg betul dn ada testimoni pn lagi baik :)...
  3. Judin

    Beriklan di adf.ly, ada untungkah?

    Assalamualaikum... Saya ingin bertanya kepada sesiapa yang pernah beriklan di http://adf.ly . Trafik yang terhasil bagaimana? Conversion tinggi x? Saya target utk US iaitu $5 untuk 1000 views. Harap dpt berikan testimoni kepada sesiapa yg pernah try :) Tq
  4. Judin

    Masalah orang kita buat DUIT?? Jom!

    Assalamualaikum semua :) Saya selalu terpikir macam mana nak buat duit dengan menyelesaikan masalah orang lain. Saya masih belajar lagi dan masalah disekeliling saya memang banyak! Tapi penyelesaian utk ke arah buat DUIT tu masih x terfikir lagi... huhu~ Jadi jom kita semua Geng...
  5. Judin

    Coaching RefererX sampai Jadi??

    Salam kepada semua.. Saya Newbie dlm IM ni.. Ada refererX je.. Jadinya nak tanya ada x otai2 luar sana yang ada buat personal coaching untuk guna software ni?? Sampai jana income :) huhu.. Kalo ada yang tahu dekat mana saya boleh dapatkan harap dapat reply disini atau PM saya :) Ambo nak...
  6. Judin

    <<<<< Cara nak dapatkan paling kurang RM5 setiap hari. Mustahilkah?? >>>>>>>

    Assalamualaikum... Saya seorang student. Sudah lama saya jadi silent reader dalam WC ni. Apa yang boleh saya katakan adalah untuk cari duit yang banyak perlu usaha yang kuat dan tanpa putus asa sampai berjaya. Betul tak? Jadinya saya telah bertekad untuk mengumpulkan sekurang-kurangnya RM5...
  7. Judin

    Antara SIHAT dan KAYA, yang mana anda pilih???

    Assalamualaikum... Kepada semua Imers, hari ni kita rehatkan minda dengan berfikir sejenak sikit :P Kalau asyik kerja je pening kepala dibuatnya.. hehe :D Berkaitan dengan tajuk , saya pilih KAYA! Hehe ada sebabnya... Antaranya.. Dengan KAYA boleh membawa kita ke arah kesihatan...
  8. Judin

    (Tolong2) Aggregator Blog.. Mana Nak Cari??

    Salam.. Saya berminat dengan aggregator blog baru-baru ni pas saya tgk web busuk.org :) Jadi saya nk tanya mana nak dapat template or software or plugin(ada ke??) power macam ni ea? Dapat yg Premium punyer lagi Best! Rancang nk serius dgn blog jenis ni :P Aggregator ni menurut wikipedia ...
  9. Judin

    (PLR Niche CINTA) Ebook 50 Artikel Teknik Memikat SI DIA + Lesen PLR gerenti MELECUR!

    Dibuka semula :) Harga RM10 je.. Masih PLR macam sebelum ni :D "TIADA PENGALAMAN MEMIKAT? MALU? TIDAK TAHU CARANYA? PANDUAN INI AKAN MERUNGKAI SEGALA PERMASALAHAN ANDA!!!" Mempersembahkan Ebook 50 Artikel Cinta Teknik Memikat Si Dia. Ebook ini didatangkan dengan pakej 50 Artikel Bahasa Melayu...
  10. Judin

    Cara dapatkan domain name yang expired tapi PR tinggi

    Salam.. Saya nak tahu macam mana nk dapatkn domain name high PR yg expired?? Kalau boleh yg free punyer lagi bagus :) Harap dpt membantu. TQ
  11. Judin

    Rank First Page Google Fast

    Salam, Saya nak tanya, siapa lagi ada buat servis utk dptkn first Page google utk web?? Siapa ada buat atau tahu mana nak dapatkan servis macam ni yang murah atau mahal?? Harga boleh runding :) *Diperlukan segera! TQ :P
  12. Judin

    Wordtracker : Ada Sesiapa Yang Pernah Guna??

    Salam, Nak tanya kat sini siapa yg pernah gunakan servis Wordtracker ni?? Servis ni bayar tiap2 bulan. Jadi mana lebih baik? Kita beli software or subscribe dgn wordtracker ni? Ada dpt conversion yg tinggi Tak ?:-/ Thanks.
  13. Judin

    Pembayaran Amazon Mana Yang Lebih Baik?

    Salam, Saya nak tanya kepada otai2 Amazon, mana yang lebih baik untuk kita mendapatkan pembayaran kita melalui Amazon? Adakah melalui cash deposit ataupun Cheque Payment? Harap boleh bagi sebab sekali dan boleh save duit sikit :P Saya baru nak berjinak2 dengan Amazon ni, website Amazon...
  14. Judin

    101 Website Paling Berguna

    Disini saya senaraikan 101 websites yg paling berguna bagi tahun 2010 oleh sebuah laman web. Saya rasa memang sangat berguna untuk IM . Selamat mencuba :) 01. screenr.com – record movies of your desktop and send them straight to YouTube. 02. bounceapp.com – for capturing full length...
  15. Judin

    >>Dari CEO menjadi penghantar pizza<< Kisah BENAR! Sama2 kita ambil Iktibar

    Salam semua, Hari ni nak post sesuatu yang Izuddin dapat daripada sebuah laman web Malaysia (isuhangat.net) "Hidup tidak selalunya indah, langit tak selalu cerah" Itulah yang Izuddin dapat katakan untuk kisah ini. Benarlah yang dikatakan bahawa kadang2 dengan nikmat yang kita ada tidak...
  16. Judin

    Forum Untuk Jual Produk Antarabangsa

    Salam, Siapa tahu Forum tempat untuk jual produk kita sendiri?? (ebook, software dll) Yang saya tahu, WC, Warrior Forum, Digitalpoint.com , kalau boleh yang peringkat antarabangsa punya :) yang masyuk jualannya dan ramai pengguna web tersebut. Boleh tolong listkan tak siapa-siapa yang...
  17. Judin

    >>Coaching Jana Wang dengan RefererX<<

    Salam, Siapa disini dah menjana wang dengan menggunakan RefererX melalui adsense ataupun affiliate?? Berminat nak dapatkan coaching daripada para otai sekalian :) harga cantik saya terus join :P
  18. Judin

    Kerja Yang Bayar Guna Paypal selain daripada Microworkers & Fiverr

    Salam, Siapa dekat sini yang tahu web-web yang menawarkan kerja2 freelance yang terbukti membayar kepada pekerjanya selain daripada Microworkers & Fiverr? Kerja yang kecil-kecil saja dan betul-betul membayar menggunakan Paypal walaupun sedikit... Harap boleh membantu sebab saya ni tahu...
  19. Judin

    Negara Yang Mempunyai Nilai Membeli Secara Online Yang Tinggi

    Ada sesiapa tahu selain daripada US, negara apa yang mempunyai nilai membeli secara online yang tinggi?? Harap Otai2 yg dh hasilkan jualan sampai ribu-ribu boleh share dekat sini... Lagi bagus kalau boleh bagitahu negeri kecil yang ada dalam negara tersebut :) TQ:)
Top