Search results

  1. ling123

    guna lebih quota internet dan kena bayar lebih!!!

    sekarang semua orang ada guna internet tak kira muda atau tua. so saya nak tanya anda ada masalah inikah. saya ada masalah tentang bill. yang pentingnya ialah quota internet yang saya guna itu tak cukup. oleh itu setiap bulan saya tentu akan guna habis dan guna lebih. itulah masalah. saya kena...
  2. ling123

    promosi ada tak? iPad air 2!! iPad air 2!! nak!! nak!!!

    Masa belajar sudah mau beli iPad dah..sampai skrang sudah berniaga, iPad tak de lagi..macam best nya iPad air 2 ni..masa kerja dan masa free boleh je main iPad..huhuhu..nak tanya ada apa2 promosi hebat tak untuk iPad air 2 ni? TQVM!!
  3. ling123

    tyreplus

    hey, ada siapa pernah dengar kedai Tyreplus? kawan i mengesyorkan i Tyreplus sebab tayar i sudah haus..tapi i takut kedai ni tak baik ,nak tanya siapa pernah pi service kereta kat situ? tolong bagi komen..
  4. ling123

    kongsi saat yg paling bermakna semasa tengok world cup 2014

    world cup dah habis tapi boleh tak kongsi dalam sebulan ini apakah perkara gila yang kamu lakukan ketika Piala Dunia? sy ada buat perkara yg paling gila ketika piala dunia iaitu sesiapa yg sokong pasukan yg kalah kena pakai pakaian yg pelik dan disolek lepas tu pergi ke merata tempat. perbuatan...
Top