Search results

  1. aLenGhanu

    Luar Negara Isteri minta cerai kerana suami tidak solat

    yup betul tu.. kayuh pelan pelan ke guane boss @Tokey
  2. aLenGhanu

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    Ok juga bawa bekal gi kerja hehehehe +Terbaik+
  3. aLenGhanu

    Insya Allah

    Insya Allah
  4. aLenGhanu

    Salam bos @Tokey .. nak maklum skit.. http://wangcyber.com/ << loading dia cepat...

    Salam bos @Tokey .. nak maklum skit.. http://wangcyber.com/ << loading dia cepat.. http://wangcyber.net/ << lambat skit loading dia.. pepehal pun tahniah boss atah usaha..
  5. aLenGhanu

    Dalam Negara Penyamun parah dilanggar kereta lepas bunuh tukang gunting

    Perniaga dah tak selamat sekarang.. dah tak tahu mana pelanggan, mana penyamun.. berhati-hatilah semua wahai perniaga..
  6. aLenGhanu

    Dalam Negara Keretapi KTM bertembung Tren ETS di Stesen Batang Kali

    Alhamdullilah tiada kematian..
  7. aLenGhanu

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    Hahahaha betual cakap tuan tu.. +TerimaKasih+
  8. aLenGhanu

    Fungsi Terbaru Tutorial pengunaan fungsi terbaru WangCyber

    Beresh boss @Tokey +TerimaKasih+
  9. aLenGhanu

    Fungsi Terbaru Tutorial pengunaan fungsi terbaru WangCyber

    Trima kasih boss @kecik_007 +HisapRokok+
  10. aLenGhanu

    Fungsi Terbaru Tutorial pengunaan fungsi terbaru WangCyber

    Terbaik ahh boss @Tokey +Terbaik+
  11. aLenGhanu

    Peace Not War

    Peace Not War
  12. aLenGhanu

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    a'aa tuan.. dah tak tahu dah camna nak mengelak.. kan kluar makan sorang sorang.. nanti yg lain PK tak nak kawan.. tu yg susah skrg ni.. +Voodoo+
  13. aLenGhanu

    Diskusi am berkenaan ebook sistemsaham.com

    Insya Allah tuan +Peace+
  14. aLenGhanu

    Diskusi am berkenaan ebook sistemsaham.com

    Terima kasih tuan.. dah dapat download.. tunggu nak baca dan faham je.. maklumlah sy ni "zero knowledge" bab bab saham ni.. apa apa pun terbaik buat ebook tuan ni +Menyumpah+
  15. aLenGhanu

    Diskusi am berkenaan ebook sistemsaham.com

    tak dapat nak download.. dia p ke link ni http://docstoc.com/?hg=0&nr=0
  16. aLenGhanu

    Realiti Seorang Pekerja Makan Gaji

    kat tempat keje ambe pun ade juga sorang dua yang suke blanje diluar kemampuan.. lasy last mintak simpati kwn kwn suruh blanje makan.. kalu sekali 2 ok lagi.. ni hampir setiap hari.. kite plak jadi terkepit +Xtahu+
Top