Search results

  1. scudmissile

    i wanna cut my petrol bill

    lrt station dr rumah berapa km?
  2. scudmissile

    Kali pertama join forum

    welcome to wc
  3. scudmissile

    Assalamualaikum

    umo muda2 dan banyak masa jom gasak beljar 0n9 marketing...
  4. scudmissile

    Assalamualaikum

    wc semua!!! jadikan forum ini tempat bermanfaat
  5. scudmissile

    Aku Bukan SuperAyah

    apa2 pon 1st lepaskan anak2 dulu, hantar kat sedara mara atau nenek ke utk sementara sebelum tindakan plan ke 2
  6. scudmissile

    Aku Bukan SuperAyah

    sangat simpati kes tn @ronlim1990 +MasalahBesar+
  7. scudmissile

    unifi unifi unifi

    bny sebb kalau internet x laju..router..low spec.. klu pakai cooper, cooper tak cun, hati2 kawan jgn main call jer TM , sebb diorang akan charge dalam bill
  8. scudmissile

    ya tn... ada tn bleh pm tn...

    ya tn... ada tn bleh pm tn...
  9. scudmissile

    Salam Perkenalan Warga WangCyber

    walaikumsalam tn... wc...sorry lmbt reply.. tn share la apa2 kat sini sama2 kita bantu
  10. scudmissile

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    bagus.. .. ..
  11. scudmissile

    Siapakah anda?

    hi...
  12. scudmissile

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    kena selalu buka... skrg trend org berniaga - ads -saham jom buka thread hehehe
  13. scudmissile

    Siapakah anda?

    wc en khairul.. moga WC boleh membantu serba sedikit dalam mengembangkan lagi ilmu pemahaman tentang internet
  14. scudmissile

    Siapakah anda?

    wc cik nurulatika bleh drill kat WC ni bnyak sumber rujukan yg maish valid dan evergreen
  15. scudmissile

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    tn shuth dah ada projek lain kot sekarang @Tokey yg owner banyak features yg baru huhu wc back tn @Syedz
  16. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    mcm mn sambutan tn? betul tn, dulu org aktif kt ebay sebb guna black hat, grey hat mmng tak boleh survive lama skrg ebay dan paypal dah strict , mengajar erti beretika dalam berniaga
  17. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    blum legal 100%, kalau sebut muamalat banyak step tn kena ingat ada beberapa negara dah banned crypto ( last year update, yg terkini x pasti) kalau tn yakin silakan.. klu tn ada telegram bleh search channel lariba atau terus ke sini: https://t.me/GroupLariba
  18. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    legal & muamalat? maksud saya kat sini ditentukan sah dipakai dan diperakui oleh undang2 (utk explanation yg lbih clear tnya org yg pakar dalam bidang berkenaan) berkenaan muamalat pula , adakah smart shariah? bebas riba, maisir dan sbgainya sebab tak de satu badan pon yg inspect dan kata...
  19. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    legal dan muamalat.. klu betul2 dua tu dah lulus baru kira on untuk mengelakkan 3rd party manipulate
Top